my dziewczyny smigamy do ortopedy![]()
Ooo no to zyczymy powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my dziewczyny smigamy do ortopedy![]()
Chyba soft jest dla skóry bardziej wrażliwej, ja uzywam Balneum Hermal.Fikusku dzięki
Mam nadzieję, że bioderka Alanka będą ok
Laski mam pytanie - czy jest duża różnica między Oilatum a Oilatum Soft? zawsze używaliśmy soft, a zastanawiam się czy kupić taki czy taki![]()
T próbował jakoś je skleić, ale nic z tego - nie trzyma się
a używał jakiegoś super extra najmocniejszego kleju z pracy, wszystko tez w pracy z nim robił i dupka. Napisalismy do producenta maila (kupowaliśmy przez neta wózek) i odp nam, że nowe koło z przesylką - 45 zł

Daffi co Ty tak zmieniasz te zyczenia - widac je na odleglość od kompa![]()

Frankowa mamo no to mamy ten sam klops ;/ Nam też koło tylne poszło - pękł plastikT próbował jakoś je skleić, ale nic z tego - nie trzyma się
a używał jakiegoś super extra najmocniejszego kleju z pracy, wszystko tez w pracy z nim robił i dupka. Napisalismy do producenta maila (kupowaliśmy przez neta wózek) i odp nam, że nowe koło z przesylką - 45 zł
Ale trzeba kupić
Poza tym to fajny wózeczek - nie byl drogi, a nie różni się wiele od tych drogich wózków.
No i Franuś ładnie sie rozwijaA pic się jeszcze nauczy - cyc mu pewnie wystarcza ;-)