reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

MAUREEN- wychodz jak najczesciej a tymbardziej jesli czujesz ,ze cos Cie "lapie"-nie daj sie kochana!!!a jak sie czujesz fizycznie-tam na dole wszystko pogojone juz???
GRATULUJE Pauli wyroznienia i bardzo sie ciesze!!zdolna dziewczynka-super!! po mamusi:tak::tak::tak::-)

z pozostale babeczki zajete na maxa????
WERONICZKA- super,ze humorek wrocil-tak trzymać:tak::tak::tak::tak:;-)

reklama
Mama05,

dziękuję w imieniu Pauli, a mama.. nie taka znowu zdolna :-D

Jestem padnięta i marzę o tym, żeby już iść spać, chociaż jest dopiero po 21-ej..
Upał daje w kość i nocne pobudki na karmienie też niestety.. Ciężko nadążyć za Amelką :-D, skąd takie maluchy biorą tyle energii ??

Hejka!
Ja dzis
a015.gif
a020.gif
a025.gif
a030.gif
tylko juz do szaf nie mam sily wlozyc...ale do jutra nie ucieknie. A teraz
c055.gif
i
f055.gif

Mauren jak tylko czujesz ze cie dol lapie wchodz na BB i pisz u nas!!!! Gratulacje dla Paulinki!!!
Mamo jak nastawienie? ;-)

Hmmm a u mnie cisza zadnych znakow na tak lub na nie...poczekamy zobaczymy

Pozdrawiam!!!:-)

maureen-jak mozesz to spij-jak dzieci zasypiaja to Ty tez sie kladz-bedziesz wyspana-nie bedzie dolka :):))
zuzkus- No czekamy-jeszcze 2 dni :)) a moje nastawienie bardzo pozytywne!!!!jutro mam ginek na 18.00 i zobaczymy czy bedzie jakis pecherzyk-bez walki sie nie poddam!!

Kurcze zjadlabym chipsy..tylko skad ja je wezme o tej porze. A samochod na przegladzie wiec na stacje paliw nie pojade. Ide poszukac w szafkach moze cos znajde

hej babeczki
Witam sie z rańca. Nie pisałam wczoraj bo był Dzień Ojca i robiliśmy z Kajem kolację dla taty. Motywem przewodnim był Meksyk. Zrobiliśmy guacamole, chili con carne (jak się później okazało to wcale nie jest meksykańskie danie), przebraliśmy się za meksykańskich chłopów, dokleiliśmy sobie wąsy z papieru, pozapalaliśmy świece i poznosiliśmy wszystkie kaktusy z domu do salonu i kamienie z ogródka. Kaj miał poncho z ręcznika a ja nałożyłam koszulę Huberta i rybaczki. Trochę to pracochłonne było, ale opłacało się, bo była mega zabawa:-)

Maureen - kompletnie się nie łam!!! Ja mam dokładnie to samo!!! Nie kupowałam podwójnego wózka bo mam po Sashy trzyczęściowy: budka, spacerówka i fotelik samochodowy i nie chciałam wydawać niepotrzebnie kasy na kolejnego grata, który stałby w domu. I teraz choc park mam po drugiej stronie ulicy to wyprawa do niego wygląda jak wyjazd na dwa tygodnie! A Sasha ucieka regularnie i chyba kupię w Argosie szelki.

Mama - dzisiaj trzymam kciuki za jajeczko. Miałam Ci już dawno napisać - mój mąż też jest technikiem żywienia:-))))

więcej teraz nie napiszę bo Kaja trzeba do szkoły zawieść.

[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
ANAKLIM- dzieki za &&&&&&&&&&& przydadza sie bardzo ,ja juz mam nerwy co to bedzie a dopiero wstalam niedawno a gdzie tu o 18.00:sorry2: dam znac tak szybko jak sie da co tam u mnie.fajnie zrobiliscie tatusiowi niespodzianke:tak::tak::tak:milego dnia!!

ZUZKUS- jak tam poszukiwanie czipsow szerloku;-):-D:-D:-D:-D:-D

mam nadzieje,ze jutro na tescie zobaczysz II kreski i bedziemy razem w ciąży biegać-jesli mi sie uda:sorry2:bo te moje jajeczka...:dry::dry:

pozdrawiam wszystkie lejdis:-)

Dzień dobry :-)

Mama05,

och, to już dzisiaj :tak::tak::tak:

TRZYMAMY KCIUKI BABECZKI WSZYSTKIE RAZEM - ZA NASZĄ MAMĘ05 I JEJ FASOLKĘ !!!

anaklim,

ale super niespodziankę wymyśliłaś :tak: Na pewno mąż był zachwycony :-)

Ja jak wybieram się do parku to przygotowania często zajmują mi ponad pół godziny, ech..

Zuskus,

a za Ciebie trzymamy jutro ;-):tak:

Dziękuję za gratulacje dla Paulinki :tak:

Życzę Wam babeczki wspaniałego dnia :-)

maureen - DZIEKUJE CI BARDZO ZA &&&&&&&&&&&&!! ja dzis jade na usg zeby zobaczyc czy po lekach bedzie owulka-czy bedzie pecherzyk i jak tak to na dniach powinna byc owulacja i bedziemy dzialac:tak::tak:
widze,ze humorek Ci dopisuje-bardzo sie ciesze!!tak trzymac!!

reklama
MADZIARA-hejka-pewnie,ze bedzie dobrze u Was zobaczysz tylko na wszystko potrzeba czasu...
a jesli chodzi o moje dzieci to zapytalismy sie ich czy chcieliby brata albo sioatre-to Zuza powiedziala ze siostre bo brata juz ma a na drugi dzien w przedszkolu wszyscy wiedzieli ,ze mama ma dzidziusia w brzuszku:szok::szok:Domi tez sie cieszy i mowi ze bedzie sie dzielil:tak::tak:bardzo czekaja i wciaz pytaja kiedy pojade do szpitala urodzic dzidzie

mojej znajomej synek tez sie cieszyl na rodzenstwo, ale jak sie urodzilo i podroslo na tyle by mu rozrzucac zabawki to tylko slyszy 'idz stad!', albo 'mamooooo weeez go!' :-D

Hej Babeczki,

witam się dopiero teraz, bo wróciłam do domu - standardowo spacer do sklepu, zakupy i plac zabaw w parku. Pogoda piękna, temp. 25 stopni, przydałoby się tylko troszkę wiatru, bo dla dzieci trochę za gorąco jak biegają. Zmuszam się do wyjść, bo czuję że kolejny kryzys nadciąga - inaczej wiem że znów zamknę się i w 4 ścianach i w sobie samej i d..blada za przeproszeniem, cały wysiłek pójdzie na marne :-(

Maureen super dzielna jestes,
mnie moja mala ostro przeczolgala przez pierwsze miesiace, ale juz wychodzimy na prosta i jest duzo radosci ze wspolnego czasu,
tez mialam mega doly poporodowe, straszliwie marudzilam, wszystko co przezywasz jest normalne a coreczka podrosnie, Ty wrocisz do formy, bedzie wspaniale w waszym babincu :tak:
My dzis obchodzimy polroczku :happy2: jestem super szczesliwa, ze udalo sie przetrwac :-D teraz mam fajowego, wesolego dzieciaczka i nawet nie podejrzewalam, ze dziecko moze dawac tyle radosci, dlatego planuje kolejne :cool2:

Hejka!
Ja dzis
a015.gif
a020.gif
a025.gif
a030.gif
tylko juz do szaf nie mam sily wlozyc...ale do jutra nie ucieknie. A teraz
c055.gif
i
f055.gif

Mauren jak tylko czujesz ze cie dol lapie wchodz na BB i pisz u nas!!!! Gratulacje dla Paulinki!!!
Mamo jak nastawienie? ;-)

Hmmm a u mnie cisza zadnych znakow na tak lub na nie...poczekamy zobaczymy

Pozdrawiam!!!:-)

hmmm skad bierzecie takie obrazki? nie ma ich w zaawansowanej edycji :huh:

pomylilam kolejnosc :zawstydzona/y: nadrabiam powitanie :)
dzień dobry Drogie Panie :happy2:

wspanialego dnia zycze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry