Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mojej znajomej synek tez sie cieszyl na rodzenstwo, ale jak sie urodzilo i podroslo na tyle by mu rozrzucac zabawki to tylko slyszy 'idz stad!', albo 'mamooooo weeez go!'![]()

hmmm skad bierzecie takie obrazki? nie ma ich w zaawansowanej edycji![]()

i gin mi to dzis wyyyyrazie powiedzial!!!ide do niego w sobote na kolejne usg i sie okaze czy rosna rowno czy ktorys bedzie wiekszyMOJE KOCHANE-przesadzilyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sprawa wyglada tak ,ze mam w obu jajnikach pecherzyki po 16mm kazdy i jesli oba beda nadal rowno rosly to wiadomo co z tego moze wyjsc-blizniaki!!i gin mi to dzis wyyyyrazie powiedzial!!!ide do niego w sobote na kolejne usg i sie okaze czy rosna rowno czy ktorys bedzie wiekszy
takze chyba troche za mocno trzymalyscie te &&&&&&&&&&&;-);-);-);-):-):-)
i co ja mam teraz zrobic????????????????
jak widac skutecznosc naszych kciukow jest solidna, obiecalysmy ze bedziemy trzymac to i efekty sa
Jak to co zrobisz? po prostu bedziemy podwojnymi ciotkami...no to teraz jeszcze bardziej zaciskamy...piesci
mialam rodzince obiad gotowac ale w takim ukladzie chyba zrezygnuje i trzymam do soboty hahahaha....
ale tak powaznie chyba tez mialabym lekki zgryz.
) i bylismy wlasciwie pewni ze jestem w ciazy. W nocy dostalam @ i...zal mi bo swiadomie ciezko sie mi bedzie zdecydowac...praca moja, meza, znowu samotna ciaza, porod...a szpital z zoo dalej w remoncie
ale to by byl pewno VW T4 bo juz mielismy i dzieci sie mieszcza i wozki i bagaz