reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hejka! Jestem...tylko moj komp dzis tak muli ze mu zaraz chyba skopie procesor wrrrr.
Ale sprobuje cos napisac...

Dostalam @...i wlasciwie tyle w tym temacie. A szkoda bo tak swiadomie to sie chyba nie zdecydujemy. Z jednej strony baaardzo chcemy czwartego maluszka i wiem ze damy rade, ale...samotna ciaza i porod ktorego bardzo sie boje bo po Macku mam mega traume...no nic zobaczymy. W swoje urodziny T bedzie mnie musial opic a wtedy wiadomo "baba piana d*** sprzedana" :-D

mojej znajomej synek tez sie cieszyl na rodzenstwo, ale jak sie urodzilo i podroslo na tyle by mu rozrzucac zabawki to tylko slyszy 'idz stad!', albo 'mamooooo weeez go!' :-D

He he he ja to slysze codziennie kilkadziesiat razy lup.gif36_1_21.gif

hmmm skad bierzecie takie obrazki? nie ma ich w zaawansowanej edycji :huh:

Cosgan.de - Animierte Smilies und Gifs

Mamo &&& i czekam na wiadomosc!!!!
Anaklim swietny pomysl na uczczenie dnia ojca. Moje maja przygotowane laurki a wczoraj zyczenia przez telefon skladali
Mauren ja to powinnam miec 2 pary szelek bo Krzys nadpobudliwy, a Maciej za nim malpuje.
Weroniczka sennosc to pewno z tej pogody :tak:

Pozdrawiam i zagladne wieczorem

MOJE KOCHANE-przesadzilyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprawa wyglada tak ,ze mam w obu jajnikach pecherzyki po 16mm kazdy i jesli oba beda nadal rowno rosly to wiadomo co z tego moze wyjsc-blizniaki!!:szok::szok::szok::szok:i gin mi to dzis wyyyyrazie powiedzial!!!ide do niego w sobote na kolejne usg i sie okaze czy rosna rowno czy ktorys bedzie wiekszy

takze chyba troche za mocno trzymalyscie te &&&&&&&&&&&;-);-);-);-):-):-)

i co ja mam teraz zrobic????????????????

MOJE KOCHANE-przesadzilyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprawa wyglada tak ,ze mam w obu jajnikach pecherzyki po 16mm kazdy i jesli oba beda nadal rowno rosly to wiadomo co z tego moze wyjsc-blizniaki!!:szok::szok::szok::szok:i gin mi to dzis wyyyyrazie powiedzial!!!ide do niego w sobote na kolejne usg i sie okaze czy rosna rowno czy ktorys bedzie wiekszy

takze chyba troche za mocno trzymalyscie te &&&&&&&&&&&;-);-);-);-):-):-)

i co ja mam teraz zrobic????????????????

mamo05 - po prostu umarlam czytajac Twojego ostatniego posta:rofl2: jak widac skutecznosc naszych kciukow jest solidna, obiecalysmy ze bedziemy trzymac to i efekty sa :tak: Jak to co zrobisz? po prostu bedziemy podwojnymi ciotkami...no to teraz jeszcze bardziej zaciskamy...piesci:-D mialam rodzince obiad gotowac ale w takim ukladzie chyba zrezygnuje i trzymam do soboty hahahaha....
Dzisiaj mojemu koledze z pracy rodza sie blizniaki...
A tak w ogole to witam, miedzy kilkoma tornadami i szalonymi burzami udalo mi sie w koncu doleciec do domku, moj maz przedwczorajsza noc spedzil z dziecmi w piwnicy w ramach ewakuacji przed zblizajacym sie tornado.

Witam wieczorowa pora!
Mamo no pieknie! Za jednym razem i wiekszosc przegonisz :-D ale tak powaznie chyba tez mialabym lekki zgryz.
Joas Ty sie kobieto oszczedzaj a nie meble przerabiaj. A opis niedlugo bedziesz miala nie czworokatna tylko cztery katy i piec piaty...
Pawimi widze ze z urlopu powrocilas :-) Nooo pogode macie rzeczywiscie super...a u nas spokojnie, temperatura wiosenna w porywach max do 15'C...i to maja byc wakacje???
Bedismal podalam link do @ gdzie mamy zdjecia

A ja dziwnie sie czuje bo poszlismy na calosc w 14 dniu cyklu (zapomnielismy sie:-p) i bylismy wlasciwie pewni ze jestem w ciazy. W nocy dostalam @ i...zal mi bo swiadomie ciezko sie mi bedzie zdecydowac...praca moja, meza, znowu samotna ciaza, porod...a szpital z zoo dalej w remoncie

No nic zobaczymy co zycie przyniesie

Ahhha jutro zjezdza M wiec moge przez lipiec pojawiac sie zadko ale na pewno przynajmniej postaram sie lukac co u Was.

Pozdrawiam!

PAWIMI,JOAS- dziekuje Wam,ale jesli faktycznie sie uda i beda blizniaki to ja nie wiem,nie ogarniam tego-co z autem-Joas jakie Wy macie???chyba by musial byc van:)) po2ne foteliki,wozek,lozeczka-pieluchy-cala sterta pieluch i nie moglabym pwenie karmic piersia.....o matko,nie wiem czy dzis zasne z wrazenia.....

ZUZKUS- tule,ze @ przylazla.......zycze ,zebyscie sie czesciej zapominali i pewnego razu @ nie przyjdzie:):))))

Ostatnia edycja:
Joas masz tzw lekkie pioro, Twoje pisanie jest lekkie pelne tresci, super. Pamietam jak czytalam Twoj opis porodow...a Gwiazda piecioramienna tez pieknie :tak:
Ja tez lubie zmiany, wiecznie cos mebluje przestawiam a jak teraz M bedzie to mi sypialnie wyremontuje

Mamo my tez sie smiejemy ze trzebaby bylo auto na wieksze zamienic :-D ale to by byl pewno VW T4 bo juz mielismy i dzieci sie mieszcza i wozki i bagaz

Ostatnia edycja:
reklama
JOAS- ja jutro poczytam czworokąta bo dzis to takie emocje ,ze musze sie przespac bo nie moge sie skupic na niczym-musimy podjac decyzje i dzialac bo owulka ma byc w ndz lub poniedzialek...

dobranoc-jutro wlece!!

Do góry