koleżanka mi poleciła salon
fresh-lublin.pl
Fresh - fryzjer Pan Darek
do tego do mycia włosów leżysz sobie na takim łóżku
fresh-lublin.pl
do tego do mycia włosów leżysz sobie na takim łóżku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koleżanka mi poleciła salon![]()
fresh-lublin.pl
do tego do mycia włosów leżysz sobie na takim łóżku![]()
cenowo całkiem fajnie za ścięcie zapłaciłam 45 zł
a do głównego cennika nie zaglądałam ... ale zawsze można maila do nich napisać![]()
zaproponowano mi też kawę, herbatę, ciastkoale jeszcze za rano było
![]()
Witajcie czwartkowo
antuanet fajnie, że wieczór się udał
karlita włoski super
marta bo Twój chlebek jest przepyszny to i poszedł w mig... udanego grilowania, oby pogoda dopisał...
a ja położyłam małego spać i przeglądam oferty pracy,wysłałam parę2 do Krakowa i 1 do Warszawy, jakichś nadzieji sobie nie robię... że też ten Lublin jest tak w tyle, przyzwyczaiłam się już tutaj
karlita łóżko do mycia głowy faktycznie niezłe, ciekawe w jakich cenach czeszą?
Hej dziewczynki
wczorajsza impreza w przedszkolu udana w 100%, Filipek wyhasał się na całego ale podróż do Lublina już sobie odpuściliśmy bo było zbyt późno. No i całe szczęście, że nie pojechaliśmy bo wieczorem zauważyłam niewielkie plamienie. Strasznie się wystraszyłam na szczęście okazało się, że z dzidzią wszystko ok, a plamienie było z szyjki, albo pękło jakieś niewielkie naczynko albo mam jakieś niewielkie obtarcie. W sumie to bardzo możliwe bo biorę Luteinę dopochwową i może się gdzieś skaleczyłam przy podawaniu. Lekarz kazał nadal się nie forsować, odpoczywać, a przede wszystkim się nie denerwować.![]()
Antuanet chyba widzialam Cie dzisiaj w samochodzie!Masz Passata Combi?Jechalas na Czechowie???
fogia słuchaj lekarza!!!:-)
maltanka Trzymam kciuki za prace! Ja jutro ide ostatni raz i jakos jest mi smutno z tego powodu, choc w koncu bede z moim maleństwem.:-)
Witam, my bylismy dzisiaj na szczepieniu na pneumo matko jedyna jak sie darl jak sie wyrywal jezuuuuuuuuuu!!!!!!!!Potem nie chcial wziasc naklejki od p dr ;-) Biedawctwo moje koffane!!!!
Wlasnie mi zasnal a ja robie kurczaja po hawajsku -jakas nowosc fix knorra!:-) zobaczymy!?!?!?!![]()