u nas to samomoj tez nigdy kataru, a mamy ciagle goraca i duszno w pokoju. Jak bylo zimno to temperatura 25 st i zero nawilzania. Takze, ja bym nie kupila nawilzacza.
reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
my raz mielismy katarek ale przeszedl i odpukac jest okej, w ogole malec zdrow jak rybka:-)
a co od tych ciaz to moja siostra w 30 tyg z blizniakami wlasnie wyladowala w szpitalu i chyba juz tam posiedzi do rozwiazania,ciekawe ile bo szyjki juz nie ma, obyjak najdluzej, chociaz chlopaki duze bo 1500 i 1600
na szczescie nie ma skurczy ani rozwarcia, ale lezyw bytomiu tylko nie wiem ktory szpital ale ponoc swietnie wyposazony ostatnio wiec musi byc dobrze
a moj maly pieluszke mamla az milo, ciekawe kiedy wyjda te zabki...;-)
ionka swietnie z tym paszportem!
a co od tych ciaz to moja siostra w 30 tyg z blizniakami wlasnie wyladowala w szpitalu i chyba juz tam posiedzi do rozwiazania,ciekawe ile bo szyjki juz nie ma, obyjak najdluzej, chociaz chlopaki duze bo 1500 i 1600

blueberry77
Podwójna Marcówka :)
przerąbaneBlueberry: ja nie jem - czegokolwiek na co mogla krowa chociazby patrzec, jaj, ryb, orzechow, czekolady, kakao, generalnie slodyczy juz definitywnie niet, cytrusow, wlasciwie wszyystkich owocow, wode tylko pije i to niegazowana mama i ja, a no i nic smazonego oczywiscie, tylko duszone, gotowane, pieczone, nic wzdymajacego
ja nie miałam do czynienia z nutramigenem, ale wydaje mi się, że można. No bo czemu by nie?aaa i ponawiam pytanie: czy nutramigen mozna mieszac z mlekiem matki? Ktos cos wie?![]()
Ja mam Sterimar, faktycznie jest za mocny dla maluszka. Delikatniejszy jest Disnemar. A Streimarem zwilżam czasem patyczek jak chcę z noska wygrzebać jakieś glutkiA co do soli morskich - ja mam sterimar, czy jakos tak. Ale jak zobaczylam z jaka sila to "psika" to nie odwazylam sie siknac Malej do noska. Ktoras z WAs to stosuje?
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
My już po szczepieniu, córcia zniosła je dzielnie
Waży 6300 moja kluska 
moniSkaBe
My już po szczepieniu, córcia zniosła je dzielnieWaży 6300 moja kluska
![]()
hehe :-)
my na szczepienie idziemy 14 lipca. Pewnie ponad 7 bedzie :-)
2 czerwca wazyl 6100 :-)
my raz mielismy katarek ale przeszedl i odpukac jest okej, w ogole malec zdrow jak rybka:-)
a co od tych ciaz to moja siostra w 30 tyg z blizniakami wlasnie wyladowala w szpitalu i chyba juz tam posiedzi do rozwiazania,ciekawe ile bo szyjki juz nie ma, obyjak najdluzej, chociaz chlopaki duze bo 1500 i 1600na szczescie nie ma skurczy ani rozwarcia, ale lezyw bytomiu tylko nie wiem ktory szpital ale ponoc swietnie wyposazony ostatnio wiec musi byc dobrze
jak lezy w tym szpitalu nie daleko dworca to juz jej wspolczuje.......
k_aralajna
jak lezy w tym szpitalu nie daleko dworca to juz jej wspolczuje.......
w tym
a czemu?
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
wiesz co ja tam miałam kiedys praktyki i wtedy (4 lata temu) bylo nienajlepiej. ale teraz jest po gruntownym remoncie ii ponoc jest super.w tym
a czemu?
ja juz nie mam sił. pospał p-ozniej 25 min i ryk. dałam do cyca i zjadł i zasnal na rekach. jak sie obudził dałam wyzej i obzygał mnie cała fuuuuuuuuuuuuuuj. aaaaaaaaaaaa nie ma sił. teraz siedzi mi na kolanach i jeczy ahhhh juz nie wiem o co chodzi
moniskabe mam nawet 2 gryzaczki ale one mu jakos nie podchodzą sam jeszcze ich tak nie utrzyma zeby wsadzic je do buzi a jak ja mu daje to sie jakos wkurza i chyba palcem z pieluszka nawiniętą lepiej masują mu się te dziąselka, ogolnie moja ciotka wychowala 2 wnukow i stwierdzila ze tak wymyslili te gryzaczki ale one dzieciakom nie bardzo podchodzą zobaczymy jak bedzie z Krzysiem moze jak bedzie starszy to to zalapie 
choc nie wyobrazam sobie jakbym mial mnie gryz w palucha przy kolejnych ząbkach
co jak co ale dosc silnie potrafi tą szcząką zacisnąc 
choc nie wyobrazam sobie jakbym mial mnie gryz w palucha przy kolejnych ząbkach
reklama
k_aralajna
wiesz co ja tam miałam kiedys praktyki i wtedy (4 lata temu) bylo nienajlepiej. ale teraz jest po gruntownym remoncie ii ponoc jest super.
(
wiesz co czlowiek to opinia, ja sama rodzilam na bogucicach w kato i wszyscy mi odradzali a ja jestem super zadowolona
a ten szpital w bytomiu ma ponoc naprawde dobry sprzet
mam nadzieje ze dobrze sie nia zajma bo wyobrazcie sobie na ligocie jej nie przyjeli!! remont niby jakis robia... a w jej stanie podroze autem sa naprawde niebezpieczne!