reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

100 lat IGORKU!!!!
od e-ciotki i Igorka :-):-):-):-)

boshe laski próbuję się od wczoraj spakować i mi nie wychodzi...
dzisiaj w nocy wyjeżdżamy jak dojedziemy to dam znac bo podobno jest tam net bezprzewodowy buziaki i 3majcie kciuki za podróż:tak::tak:

No to trzymam kciuki i czekam :tak: zastanawiam się czy nie wpaść tam do Ciebie (Jurata czy Jastarnia, zawsze mi się myli), pospacerować po plaży :-)

reklama
No wreszcie z Wami... tydzień bez bb to tydzień stracony hehe :-D

100 latek dla calotygodniowych solenizantów: Zuzki, Olafa, Antosia, Joaśki, Amelki, Vikusi, Kianki, Marysi i Igorka (mam nadzieje ze nikogo nie pominełam, a jeśli, to też najlepsiejszego :-):-):-)

Katrenki, witaj u nas i zdrówka dla bratanicy, bidulka, taki maluszek a juz tyle cierpienia :(

Hejka dziewczyny!
Ledwo wpadłam i już muszę sie żegnać z Wami na minimum tydzień. dziś w nocy jedziemy do Jarosławia a dokładnie do Rusionowa! mam stresa jak mała zniesie podróż ponad 400 km, bo ostatnio jazda z nią to koszmar :(
nie dawno jechaloiśmy autem do Holandii i w jedną stronę darła się prawie całą drogę, w drugą spała, ale to dlatego, że choroba ją już brała :( jak wróciliśmy do PL to miała ponad 39 stopni gorączki i to była trzydniówka!
eh mam nadzieję, że jakoś damy radę!

Z tego co pamiętam to była rozmowa na temat przeniesienia tego wątku do archiwum :tak: ale mogę się mylić:-D

Dawaj tu:tak: albo można przywrócić:tak:

100 lat dla naszego Igorka!!!!

hehehe a coś z nim zrobiła???? haha moze być tu

Cóż a u mnie doła dzień kolejny. Od dziś jestem bezrobotna :dry: właśnie upiekłam pizze, moze mi trochę humor poprawi, o ile wyjdzie... a później będę sobie humor poprawiać u fotografa :-) idziemy wybrać zdjęcia z chrzcin. Zobaczymy co fajnego wyszło. Mieliśmy to zrobić we wtorek ale czasu nie było, teraz pewnie na poczekamy na te zdjęcia od przyszłego tygodnia, no ale co zrobić. Grunt żeby cos fajnego wyszło - tylko nie za dużo, bo za duzy dylemat będzie, a nie można chrzestnego za mocno naciągać ;-)

kilolku ale ty mialas isc na l4? cos tam pisalas kiedys ze tak zrobisz;)

reklama
Hej dziewczyny..
Byliśmy dzisiaj w odwiedzinach u mojej szwagierki i jej nowego dzidziusia..Krzysiu jest przesłodki!!A jaką ma fajna czarną czuprynkę- szok:-):-)..Takie maleństwo, niby ponad 4300g, ale nie widać..już nie pamiętam,jak Marysia była taka malutka:-):-)..
No, a mała skończyła dzisiaj 7 miesięcy - przeleciało to, nawet nie wiem kiedy:-):-)

Do góry