D
dziunka24.
Gość
O jak zrobiłaś? A dynię skąd miałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchajcie
Może się wygłupię ale powiedzcie mi co to ten cały Sinlac (że jakaś kaszka to sie domyślam) i dlaczego jest tak ważny...?
Wiecie ja tu zupełnie inne rzeczy mam na półkach...
BasiaMary, Sinlac to jest taki produkt zbożowy bezglutenowy dla dzieci z alergią.
...
Brawo!! Marika je chrupaczki ryżowe, miała wcześniej ciasteczka, ale tylko obśliniała je i gubiłaMary_mary, wg mnie nie powinnas wprowadzac tego sinlacu, wlasnie dlatego, ze jest on kaloryczny, a wg tego co piszesz o diecie to wydaje mi sie ze Sonia ma dobrze ulozone menu
Alanek zjadl dzis po raz pierwszy cala paleczke kukurydziana(chrupka)dotychczas nie chcial-pewnie dlatego, ze nie mial wcale zabkow
![]()
royannaMary_mary, wg mnie nie powinnas wprowadzac tego sinlacu, wlasnie dlatego, ze jest on kaloryczny, a wg tego co piszesz o diecie to wydaje mi sie ze Sonia ma dobrze ulozone menu
Alanek zjadl dzis po raz pierwszy cala paleczke kukurydziana(chrupka)dotychczas nie chcial-pewnie dlatego, ze nie mial wcale zabkow
![]()
Oj "po co" "po co"A po co właściwie byłby wam ten sinlac? Myślę że nie warto bo zacznie szybciej przybierać na wadze...