reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Kurcze, dziewczyny jak Wy jeszcze znajdujecie czas na czata? Kiedyś myślałam wkręcić się do Was na tego czata, tak na krzywy... ale ja nie wiem czy mam aż tyle czasu...

Siedzimy wtedy jak śpią dzieci i jak starcza sił po całym dniu... :-) czasem nie ma żadnej z NAs,a bywa że "tłumy" ,zapraszmy.
Tylko nie zraz sie naszym gadaniem,mamy specyficzne poczucie humoru :-)

reklama
Kochane to powiedzcie jak się tam do Was dostać bo ja już nie pamiętam... no chyba, że ja nie godna... :-p Oczywiście żart, żeby nie było... :-)

podziwiam te z Was które maja codziennie czas na to żeby wejść na forum tez bym tak chciała no ale czasami niestety nie wychodzi dlatego bywam ostatnimi czasy dość rzadko a później muszę nadrabiać zaległosci, mam nadzieje że to sie zmieni....

Kurcze, dziewczyny jak Wy jeszcze znajdujecie czas na czata? Kiedyś myślałam wkręcić się do Was na tego czata, tak na krzywy... ale ja nie wiem czy mam aż tyle czasu...
No nie wiem Aza....
Może podanie złożysz o możliwośc uczestnictwa w chatcie...? ;-)
No bo wiesz - ja jak ostatnio na chata zajrzałam to od szpiegów mnie co niektóre zwyzywały :eek: no to sobie poszłam....
No ale wiesz - może się na żartach nie znam... :dry:

reklama
Do góry