reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam i ja
Beti duża twoja dzidzka
Beniaminko super,że obiad udany

Ja dzis zamierzam dywan szorować a potem się opalać zjeść obiadek jakiś a wieczorkiem to na szkołę rodzenia maszerujemy.
Miłego dzionka dla was...

reklama
Witam1
U nas dzisaj deszczowa pogoda,a ja kaweczke pije corcia do srody jescze chodzi do szkoly w srode zakonczenie,i wreszcie pospimy dluzej:)oczywiscie jak corciua da bo w niedziele wstala o 6 rano i mowila ze juz sie wyspala i nie bylo spania he.
Mysle co za obiad zrobic-brak weny- ale tzreba bedzie cos zrobic,w srode chyba nalepiej pierogow ruskich.
Milego i cieplego dnia zycze mamusie!i udanych wizyt!

Dziewczyny ja juz nie mam do siebie sily, od paru dni mam wielka ochote na slodycze:-pWczoraj wrabalam sama cala paczke ciastek, dzisiaj od rana pol czekolady. Teraz podjadam czeresnie. A najgorsze jest to, ze nie moge sie powstrzymac. Juz nawet nie chodzi o to, ze czekoladki, to mi w biodra pojda, ale wieczorem przez to umieram, bo mnie zgaga meczy. Macie troszke silnej woli? Kurcze podajcie mi jakis sposob na to lakomstwo.

Witam :-)
Dziś nawet wyspana mimo iż wczoraj pod wieczór cięzko mi sie oddychało:sorry2:ale dzis na razie lepiej...........liczyłam też ile mam ciuszkow i chyba musze dokupic troszkę;-)

mb_1 to mozemy kochana podac sobie dlon:) ja tak samo jak Ty nie mam silnej woli odnosnie slodyczy:D z tym ze zgaga meczyla mnie tylko jeden dzien i zalatwilam ja Rennie i teraz mam z glowy:) i tez wlasnie wciagnelam czeresnie:)

malgos echh ja to sie boje, co bedzie jak juz bede w domu;-) Na zgage staram sie podjadac migdaly. No, ale najlepiej byloby zrezygnowac z tego, po czym zgaga pali. W moim przypadku pomidory i czekoladki. Pomidora odstawilam z latwoscia. A slodycze... hmmm.
A dzisiaj mamy jeszcze w pracy pozegnanie dwoch osob, bo zmieniaja prace. Ciekawe co za smakolyki przygotowali:rofl2:

witam się po masakrycznej nocy :-( miałam szansę pospać dopiero nad ranem a teraz czuję się strasznie
... co do wyprawki to i my też zaczniemy ją kompletować ale dopiero po wypłacie niestety
... a tak przy okazji to ciekawe co dzieje się z karolinkare?? ostatnio miała wizytę u lekarza i w ogóle się nie odezwała... hmmm

Witam i ja :)
Dzis pospałam do 8, już posprzątałam a za oknem ukrop, aż przy odkurzaniu tyłek mi się spocił ;)
Ja też mam bardzo dużo rzeczy do kupienia ale jakoś z ZUS-u jeszcze peiniędzy nie mam :/ A już termin mego zwolnienia minął i nic :/

reklama
no ja też myślałam dzisiaj o karolinkare co u niej,dlaczego milczy :( odezwij się do nas koniecznie :)

ja dziewczyny nie wiem jak wytrzymam do wrzesnia matko juz nie mogę ledwo chodzę,ciągnie mnie po bokach.boli podbrzusze jak coś dłużej robię :( nie mogę nawet mieszkania posprzątać bo mi słabo czuję jakby mnie stado koni przeorało :( normalnie masakra czuję sie jak staruszka aż wstyd ale tak sest :( myślałam że będzie lżej :(....zaraz powieszę pranie i se wezmę prysznic no i trzeba mykać na miasto heh :) też se dziś zjem czereśnie,podjadę na stoisko i se wezmę :)

Do góry