reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

dziekujemy :))))
dzisiaj o 18 imieninowy grill
ja jestem otwarta na propozycje spotkania wszelkie :)

Powiem wam, ze moje plany z Ustka legly dzisiaj w gruzach, do 14 bylam w lozku chora jak pies. Zaprzyjaznilam sie tylko z lazienka nie wiem co to bylo, ale niech juz nie wraca. Ból glowy mam straszny od paru dni, mysle ze moze od slonca :szok:

no i oczywiscie 10000000 latek dla wszystkich Pawelkow i Piotrow, ale u nas chyba nie ma.

reklama
kasiu wiec przygotowania ok...powoli....istne wariatkowo bo wiadomo wszystko sei kreci wokolo szpitala teraz ze wzgledu an moja bratanice...ale juz dobrzeje i miejmy nadzieje bedzie ok......latam njak nakrecona na nic n ie mama czasu i czuje sie zmeczona...ale mi urlop...hahahaha no coz....mysle, ze jak juz bedzie po slubie to sobie spokojnie odetchne...
a co u was babeczki?

100 lat Pawełkom!!!

Katrenki, jak suknia????? przyszła???

No właśnie problem w tym że nie pomyliło się :( teraz pokój mamy większy, niż mieszkanie które chcą nam dać. W głowie się nie mieści jak taką dziurę mogą zaproponować rodzinie z dzieckiem
jak to dać? w sensie, że komunalne? A jakie u Was trzeba spelniać warunki na komunalne? U nas takie mieszkania dostają wylącznie emeryci.

ja wiem że w pl drogo..
ale jak już miałabym wybierać mieszkanie , to chyba z dzieckiem...
napewno... nie wzięłabym kawalerki:no:
wogóle nie nawidzę ciasnych pomieszczeń:-p w pl mój pokój był największy ze wszystkich do tego z balkonem:zawstydzona/y: i i tak czułam że mam za mało miejsca...
a co dopiero w 18m z dzieckiem...

wogóle to przeraża mnie wizja wynajmu mieszkań w pl..
moja kuzynka teraz idzie z mężem na swoje... i będa płacić za 2 pokoje 800zł....:baffled:
to bardzo tanie. U mnie kawalerka min. 1500zł + czynsz i oplaty oczywiście

Ja jeszcze wogóle okresu nie miałam, aż już zaczynam się bać że coś nie tak.

Współczuję bardzo...18 metrów, ktoś bez serca może takie coś zaproponować. My mamy ponad 50 - 2 pokoje i już mi ciężko pomieścić się z tym wszystkim - 2 wózki, łożeczko, zabawki...dobrze, że już niedługo przeprowadzamy się.

Pozdrowionka dla wszystkich
ja po pierwszym porodzie dostalam dopiero po 10 miesiącach, więc nie masz się co martwić. Ja teraz ttez bym sie nie martwiła gdzyby nie okoliczności...

A tak wogólę skoro już przy mojej @ jestesmy to rozszalał mi się organizm strasznie. Mam tak intensywne krwawienie, ze w glowie mi się kręci od rana o tego stopnia, ze boję się Michasia an ręce brac. Co pół godziny obowiązkowa wizyta w toalecie, a boli mnie wszystko jakbym dzisiaj urodziła

biedny kilolek :-(rozumiem cie ja dzisiaj dostalam @ i do 14 umierałam w łazience. Co to się dzieje, nie wiem czy to przez to słonko czy co? Człowiek sobie dzien zaplanuje, umowi się a tu zooonk nie mozna sie rano z lozka zwlec

ja musiałąm isc o pracy na spotkanie z producentem mebli i dyrekcją. Za nic nie mogłam wyjśc do toalety a normalnie czułam, ze zaraz będzie źle. Dobrze, że byłam na tyle przytomna,z e staralam się jak najmniej ruszac i nie siadać, bo byłby WIELKI KLOPS ale z kolei ledwo ustałam, bo tak mi się we łbie kołowalo. Teraz to jjuz sama w końcu nawet nie wiem co zamówiłam z tych mebli

Dziewczyny te wasze @ całkiem normalne sa. Ja kilka @ mialam wlasnie takich , lecialo jak z kranu , teraz biore anty anty i jest o niebo lepiej ;-)

reklama
Hej laski, ja dziś może dotrę dopiero do Agi. Wczoraj się nie udalo, bo ona do Gdyni płynęła. Mieliśmy zostać wogóle na noc w Karwi, ale mi jak zwykle coś odwaliło i wróciłam do domu. Chyba przez tą tarczycę mam takie wahania nastojów.:zawstydzona/y:
Zaraz wyjeżdżamy do Karwi po parawan, parasol itd. a potem kierunek Jastarnia.

A musze Wam powiedzieć że widziałam tatę w 2 x na plaży wczoraj i jak się okazuje to w pt o 17 mamy zlot dziewczyn z chustoforum w KARWI!!! Będzie nas minimum 5! Ale się cieszę :)

Do góry