reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Witam!

Dagna - jakie Ty cuda w kuchni wyprawiasz, normalnie slina mi kapie na klawiature, zreszta Myszka nie gorzej - ziemniaczki ze skwarkami - litosciiii - ja chce i to i to...

Niestety obiad mi się jakoś nie udał. Koncepcja dobra - już to kiedyś robiłam, ale nawrzucałam wszystkiego za dużo i nie miałam potem nad tym kontroli i jakieś takie niedoprawione... eh, rzucam gotowanie ;-)

Kombinacje alpejskie we wannie co by bikini ogolić, normalnie zmęczona wyszłam z wanny zamiast zrelaksowana ha ha

U mnie jest dokładnie tak samo. Zastanawiałam się, czy nie zamontować na ścianach w łazience ogromnych luster ;-)

marbus
- trzymam kciuki, żeby Cię szybko wypuścili i wszystkiego NAJ z okazji urodzin!

małgoś - cieszę się, że ojcem już lepiej! Rozumiem Twoją troskę!

Co to teściów, to nie chce mi się dzisiaj pisać - bo to temat rzeka a ja nie ma tyle czasu. Staram się żyć z moją teściową jak najlepiej, bo to w końcu mama mojego męża, ale różnie nam to wychodzi - jesteśmy zupełnie różne. Ja jestem drugą synową - tą mniej kochaną, ale dobrze mi z tym. Jeśli chodzi o zainteresowanie nami, to nie mogę narzekać - bardzo się nami interesuje, czasami nawet ZA bardzo ;-)

Wczoraj byliśmy w szkole rodzenia i było o porodzie - mój B trochę wystraszony. A w środę zajęcia nt aktywnego porodu - będziemy tańczyć, skakać na piłce, mężowie będą nas masować - już się nie mogę doczekać ;-)

A do porodów się tak nie spieszmy - ja się nastawiam na wrzesień i nie biorę pod uwagę innej opcji, nie chcę zapeszyć!

reklama
dzien dobry dziewczynki :)

u mnie dzis jakby chlodniej, ma nadzieje ze taki bedzie caly dzien :) jak to cudownie nie byc spoconym od samego rana :)

wczoraj wygralam aukcje na allegro 50 ubranek za 122 zl :D

No, takie aukcje są najlepsze. Ja też wygrałam kilka aukcji na ebay i za małe pieniądze mam już pełne szafy ... ale jak nie zuzyję to nie będzie mi żal, że wydałam majątek na same nówki.

Właśnie dzwoniła moja położna do domu i przyjedzie na wizytę domową w przyszły poniedziałek :-)

Wklejam Wam też stronkę mojego szpitala, gdzie można oglądać narodzone Bejbiśki: http://www.marienkrankenhaus.com/front_content.php?idcat=312

witam i ja, u nas lekka mżawka ale nic poza tym :-( mogłoby pożądnie zlać co by trochę oczyściło powietrze...
ale raczej się nie zapowiada cóż...
miłego dnia...

Witajcie dziewczęta:-)

Ale przyjemne powietrze od rana, za oknem puka deszcz, jest czym oddychać:-)

Poczytałam sobie wczoraj opowieści z porodówek czerwcówek i lipcówek, co panna to inny poród, jakkolwiek szczęściarami są te co rodzą w dużych miastach, szpitale dobrze wyposażone:tak:w razie komplikacji.
Szpital w moim mieście jest mały, powiatowy i bezpiecznie można rodzić od 34 tc więc nie mam zamiaru robić tego wcześniej:no:Mnie jakoś prześladuje data 12 września:tak:

Udanych wizyt i bezskurczowego dzionka brzuchatki:-)

Witam kochane
Marbus szybkiego powrotu ze szpitala i wszystkiego Naj Naj Naj z okazjii urodzinek.
U nas w nocy oberwanie chmury normalnie. Teraz dalej pochmurno az ciemno i wiaterek wieje wiec troche lzej.
Miłego dnia wszystkim.

No, takie aukcje są najlepsze. Ja też wygrałam kilka aukcji na ebay i za małe pieniądze mam już pełne szafy ... ale jak nie zuzyję to nie będzie mi żal, że wydałam majątek na same nówki.

Właśnie dzwoniła moja położna do domu i przyjedzie na wizytę domową w przyszły poniedziałek :-)

Wklejam Wam też stronkę mojego szpitala, gdzie można oglądać narodzone Bejbiśki: Storchentafel | St. Marien-Krankenhaus Siegen gem. GmbH & GSS Gesundheits-Service gem. GmbH

Ale cudeńka, juz sie nie moge doczekac wrzesnia i mojego bejbika.

Hej!! Ale deszczowo za oknem!! Myślałam ,że rześkie powietrze zmobilizuje mnie do działania ale nieeeee:no: dalej jakaś duchota a ja na zamuleniu cały czas!!
Laski czywy macie takie bóle ciągnące w krzyżu??? Ja nie wiem czy to jakieś skurcze czy coś?? Normalnie tak mi schodzi z tego krzyża aż mi się słabo robi!!!:baffled:
Ja ostatnio robiłam gołąbki bez zawijania :-poki smak to jakis miało ale zdecydowanie jestem zwolenniczką tradycyjnych gołąbków bo te jakieś powykręcane , rozciapane kotlety:cool: to już wole zrobić pulpety w sosie pomidorowym a gołąbki w kapuście zawinięte!!:happy2:
Hausfrau ale fajna ta stronka a zdjątka bombowe!!
madziar1988 zazdroszczę wyjazdu!! Jeju jak bym była piękna, szczupła i młoda to bym się powylegiwała na plaży!!!!!!!!:tak:Strasznie mi tego brakuje!!!!
Dagna co do depilacji cipuchowych okolic to ja właśnie projektując swoją łazienkę o tym myślałam i mam wieeeelkie lustra dookoła żeby całe swoje cielsko móc oglądać z każdej strony:sorry2:ale i tak pociachana jestem niemiłosiernie bo mi jakoś niewygodnie i golę na oślep byle jak!!:-p:-D
marbus - trzymam kciuki, żeby Cię szybko wypuścili i wszystkiego NAJ z okazji urodzin!

reklama
Do góry