reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Okazało się,ze gosciu wysłał piaskownice tylko jednej osobie,która ma zero komentarzy:baffled:,wiec moze sobie. Napisało do mnie kilka osób i nawet jedna Pani zadzwoniła:baffled:. Gosciu nie przysłał im piaskownicy i zero kontaktu.Pieniadze właciłam na drugi dzien,czyli 16 ,wiec je dostał 17 w czwartek (a nie 18 ). Zero kontaktu przez te 2 tygodnie,nie prawdziwy mail,głuchy telefon.... Załatwił tak kilkadziesiat osób ...Postawiłam mu negatywa sadzac,ze sie w koncu ze mna skontaktuje ...i tak sie stało dzis rano:szok:.W koncu ...:baffled:.Był niemiły,arogancki i na koniec jeszcze sie rozłączył. Zaprzeczył,ze nie mozna sie z nim skontaktowac :szok:(jakos tyle osób probowało:wściekła/y:) i powiedział,ze dla niego aukcja jest zakonczona i nie wysle mi piaskownicy ...:wściekła/y: . Czekam jak ten osioł .... echhh brak słów. Myslałam,ze mu uniewaznie ten komentarz,ale był chamski i nie zamierzam... Gdy nie dostane pieniedzy do jutra (data realizacji zamówienia ) powinnam zgłosic sie na policje ...

reklama
Tycia naallegro jest coś takiego jak spory znajdziesz to na swoim koncie trzeba rozpocząć spór on trafi do tego faceta i do administracji allegro po chyba 2 tyg możesz zakończyć spór zaznaczając że spór nie jest roztrzygnięty wtedy zjmuje się tym już allegro i możesz dostać odszkodowanie od nich po jakimś tam czasie- jednak zazwyczaj wtedy sprzedający jest pod murem i wysyła zaległy towar. ja to kiedyś przechodziłam z okularami 3D.na Policji to marne szanse pewnie bo powiedzą że małą szkodliwośc czyny a za wysokie koszty.

napisz do allegro oni ci fajnie odpiszą jak masz zrobić ten spór i całą resztę.

o rany Tycia, ale ci sie przytrafiło:-( co za facet :wściekła/y: koniecznie cos z tym zrób, albo ten spór albo policja, trudno, nie mozna dac facetowi satysfakcji!

moja szwagierka tez ostatnio tak wtopiła i to nawet dwa razy, ale za drugim razem koles oddał pieniadze w koncu.

kurczę, poszukuje sandalkow dla hubka, tak mu ostatnio noga urosła, ze nie zauwazyłam, ze juz ma nastyk te sandalki niemal, a ma z tym paskiem sprzodu na paluszkach. I nigdzie nie ma nic w rozsadnej cenie, bo nie chce na sandalki wydawać 180zł... rozmiarowek wiekszości brak po prostu:dry:

kurczę, poszukuje sandalkow dla hubka, tak mu ostatnio noga urosła, ze nie zauwazyłam, ze juz ma nastyk te sandalki niemal, a ma z tym paskiem sprzodu na paluszkach. I nigdzie nie ma nic w rozsadnej cenie, bo nie chce na sandalki wydawać 180zł... rozmiarowek wiekszości brak po prostu:dry:
Rosmerta ja kupiłam w CCC i sa całkiem fajne.Skórkowe z paskiem z przodu i bardzo wygodne.:tak:

Rozalka patrzyłam w dwóch sklepach CCC już, same dziewczece są, w tych jest wybór, a chlopiece pojedyncze sztuki, i oczywiscie nie w tym rozmiarze co potrzeba:baffled: musze szukac dalej, no ale dzisiaaj taka pogoda ze sie nie ruszam nigdzie

kusi mnie bardzo to allegro, ale Hubek ma bardzo wąską stopę i wiekszośc bucików za obszerna jest, a sandalki bedzie nosił głównie na bosa stope i boje sie, ze bedą go obcierały jak bedą za luźne. Wolalabym kupic z przymierzaniem, jeszcze poszukam, a jak nie to pewnie zaryzykuję

reklama
Rosmerta ja myślę, że jeżeli sandałki mają jakikolwiek paseczek - regulację to spokojnie możesz kupować na allegro, bo nawet na wąskiej stopie będą się trzymały:tak: Warto też zwrócić uwagę czy są zgrabne czy takie szersze trepiaste:-p
Powodzenia z zakupem:tak:

Victor śmiga w takich jak te:
CLARKS SKÓRZANE dł.wkładki 14cm (1098172725) - Aukcje internetowe Allegro
więc może takie za 60zł:
CLARKS, ŚLICZNE SANDAŁKI, NOWE, R.UK9 F, 17 CM (1114175481) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem czy rozmiar odpowiedni;-)

Do góry