reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Moje maleństwo ;-) chce korki różowe do grania w piłkę :-p:cool2::cool2:..poważnie mówię:zawstydzona/y::tak:
Aż z ciekawości poszukałam, ale różowych to znaleźć nie mogłam:-p Może czerwone od biedy mogłyby być:-D
BUTY KORKI ADIDAS R. 29 - SUPER CENA!!! (1133656292) - Aukcje internetowe Allegro

A my w końcu kupiliśmy Oliwce hulajnogę. Oczywiście musiała być różowa, grająca i świecąca! Oli jest zachwycona i tak na niej śmiga, że chyba w kasku będzie jeździć. Taką, tylko z trochę innym obrazkiem:
HULAJNOGA 3-KOŁOWA GRA i ŚWIECI -IMPORTER- 2618 (1099099441) - Aukcje internetowe Allegro
Super hulajnoga:-) Typowe dziewczęce bajery ma, więc jest full wypas:rofl2::-D

Tyciu dobrze, że wszystko szczęśliwie się skończyło i piaskownica dotarła:tak: I gratulacje pomysłu, jak widać każdy sposób jest dobry;-)

A ja w weekend kupiłam trochę rzeczy dzieciakom, ale najbardziej jestem zadowolona z kurtki dla Vicka na jesień z Zary za 16e:tak: Brązowa i z kapturem;-)

no wreszcie dostałam sandałki dla Hubka - jednak Bartek niezawodny;-) i na dodatek babcia kupiła wnuczkowi:-p

Załączniki

• bartek.jpg
    bartek.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 32
Tycia , jestem pełna podziwu dla Twojej pomysłowosci w sprawie z piaskownicą.:tak:Super, ze wreszcie dotarła.

Rosmerta , bardzo fajne sandałki:tak:

reklama
Do góry