Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ta podeszwa faktycznie przepuszcza trochę powietrze, czy to taki pic na wodę?

ciotka się musi załadować..mi działaAgusiu link działa, ale nie ma tam nic![]()
Wygląda na to, że się sprawdza, Oli wprawdzie nie miała ich na nogach cały dzień, bo lubi latać na boso, w przedszkolu dopiero będzie nosiła je dłużej, ale przez 3 godzinki na nogach już je miała, a nawet przez taki czas w innych papciach potrafiła już mieć stopy mokre.Kasiad bardzo ładne kapcioszki i takie dziewczęceA ta podeszwa faktycznie przepuszcza trochę powietrze, czy to taki pic na wodę?
![]()
Agusiu ale mi się otwiera... tylko strona z takim oto tekstem:ciotka się musi załadować..mi działa

Super:-) Ja też bym chętnie Vickowi takie kapcie kupiła, ale w IE jeszcze takich nie znalazłamWygląda na to, że się sprawdza, Oli wprawdzie nie miała ich na nogach cały dzień, bo lubi latać na boso, w przedszkolu dopiero będzie nosiła je dłużej, ale przez 3 godzinki na nogach już je miała, a nawet przez taki czas w innych papciach potrafiła już mieć stopy mokre.

Victor też nie przepada za przymierzaniem i kupowaniem, ale trzeba przez to jakoś przebrnąć;-) U nas silny dar przekonywania ma tatana sama myśl mnie skręca, bo Filip strasznie nie lubi przymierzać niczego..ani nawet ogladać
Poza tym część rzeczy kupuje mu bez niego, bo nie potrzebuje mierzyć znając rozmiar, więc to też jakiś tam plus:-)
Wczoraj bawił się prawie 2h, dzisiaj też już ponad 1h, więc zawsze to nowe zajęcie i ja mam trochę wolnego;-) Poza tym to nawet Oli dłubie w tej ciastolinie i przygląda się co Victor robi;-)