reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorem :-D pogoda się fajna zrobiła przez ten deszcz :tak: już spakowani jesteśmy, będziemy jechać tak koło 24 żeby być tam koło 4-5 :tak: tym bardziej że ja pierwsza kieruje :sorry2: chyba z miesiąc za kółkiem nie siedziałam :tak: ale jak będzie mi sie źle jechało to się z M zamienimy :tak: M Kubka usypia, mam nadzieję że zaśnie bo w aucie już spał jak wracaliśmy do domu :tak: no to idę coś zjeść i M zaraz do auta wygonić torby pozanosić :-) chociaż wiadomo że jak się wraca to o torbę więcej hehe :-D no to ja uciekam, nie piszcie zbyt dużo żebym nie miała dużo do nadrobienia :-D do poniedziałku Kochane :tak:

reklama
wiem ze nie zaglądam ale jakas zalatana jestem i przez te pogodę nie moge sie zorganizowac a juz po 10 godzinach prcy ww niedziele to szkoda mówic Wojtek siedzi juz u dzidakow 2 tydzień ,Zuzia ma towarzystwo bo jest moja bratanica z Krakowa i chodzi spac do mojej mamy ,kiedys byly u mojej bratowe na Wisniowce i zabrała je bratowa nda wodę Zuzia sie opaliła kupila sobie rower z pieniązkow komunijnych i juz smiga tzn dobrze jeżdzi :-D a Gabi z nami Ja do pracy urlop mam dopiero 23 sierpień -4 wrzesnien W pracy troche ciezko bo poznali sie na mnie ze jestem pracowita :zawstydzona/y::zawstydzona/y:i jestem zatrudniana do róznych ciekawych prac typu zbieranie koszyków i tego co zostawia klienci troche kilometrow na zmianie zrobię dzis to tak mi spuchły nogi ze nie mogłam butów włozyc :szok::szok: ledwo przyjechałam samochodem jeszcze gęsty deszcz padał troche mi sie kijowo jechało :baffled: mąz grzeczny :-D kupilismy juz Zuzi podreczniki i mamy odłozone w księgarni komplet dla Wojtka ale ja czekam na przelew to dopiero kupimy bo potrzeba ok 400 zł a Zuzi zapłaciliśmy prawie 300 zł Wczwrtek mają byc w lidlu zeszyty tanije zamierzam kupic a resztepo trochu no bo jeszcze wyprawka do przedszkoladla Gabi ale to we wrześniu ni i pewnie wyjdzie jakies ubranie buty juz mnie glowa boli jak pomyle to tak w skrócie idę sie połozyc bo ledwo siedzę :dry:buziole babole i ciese sie ze omnie pamiętacie :-D:-D

Załączniki

• 051210181502.jpg
    051210181502.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 32
  • 050610203640.jpg
    050610203640.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 40
czecs kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tesknilyscie???????????????????:-D:-D:-D:-D:-D
witam was pourlopowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-):-):-):-):-)
szkoda tylko ze tak szybko minelo:-(

pojechalismy w zeszla sobote na noc i wrocilismy w niedziele rano ale mialam tyle ogarniania,prania,podworko itd ze nie bylo kiedy zajrzec,dopeiro dzis mam czas,poi moje dziewczyny jeszcze spia
no i p ma jeszcez ten tydzien urlop,tyle ze dzis poszedl do sowjego ojca przy dachu pomagac:tak:

pogoda trafila nam sie bajeczna,co wiecie zrszta,ale woda w Baltyku i tak zimna:-D:-D:-D
jednak trzea se bylo zamoczyc:tak::tak::tak::tak::tak:
opalenizna moglaby byc lepsza,ale moj nie wytrzymywal wiecej niz 3 godziny na plazy wiec jestem opalonasrednio,i mam taka karnacje ze zaraz sie robie zolta jak po solarium:baffled:

ale ma byc jeszcze upal wiec nad nia popracuje,bo dzis za oknem tylko 1 stopni,chmury i wiatr,ale jeden dzisn chlodniejszy sie przyda bo w domu zar jak nie wiem.

ogolnie dziewczyny zadowolone,my tez.
Madziula to super kobitka,jej maz tez
jakos sie nasi panowie dogadali,powiedzialabym ze az za bardzo:-p:-D

samo miejsce tez super-przez tydzien sie nie pocilam mimo upalu,osko bylo
juz nie mowiac o tym ze komarow jest tam jak na lekarstwo

mam nadziejej ze uda nam sie jezszce pojechac kiedys.

duzo by opowiadac.......

poprosze o jakis skrot co u was:-)

hej hej hej
jestem ja mlody wcina mleko
a ja przysmak swietokrzyski:-p:-D:-D

wlasnie przyszedl czarek i tez za moj przysmak sie zabral :-D
gadula mala tak mi nawija ostatnio ze za nie nadarzam za nim:sorry2::-D:-D

dzis do miasta po zakupki z mama moze uda mi sie croissanty kupic:sorry2::tak::tak:
mmmmmm uwielbiam

no i zadnej nie ma
dobra laski ide
mialow czoraj padac i nie padalo wiec ide podlac ogordek bo przez 4 dni mielsimy deficyt wody bo popmy w suwie sie pospuly

postaram sie zajrzec wieczorem jak p czegos nie wymysli:-p

milego dnia

witam sie i ja:-) szkraby nie dawno wstaly wiec dopiero teraz mam z nimi troche roboty:tak:
a gdzie wszystkie pouciekaly??

a mam pytanie, wlasnie ucze syna robienia siku na nocnik, i puszczam go bez pampersa, a po jakim czasie wasze dzieci zalapaly o co chodzi?

HEJ Anabubka ,zerkam i zerkam na bb i wypatruję kiedy sie pojawisz,az mi sie gębula cieszy jak czytam twoje posty:tak::-) Tak ,tak nasze Jadwigi skumplowały się,a my zyskałyśy spokoju:tak:
Dzięki za komplementy:zawstydzona/y:Wy też jesteście super:-):-D

Asia ,ale masz gonitwe,matko moja dwójka teraz tez do szkoły idzie ,ale Ksawierkowi za komplet podręczników już w czerwcu zapłaciłam 143 zł.więc z głowy ,zeszyty ,ubrania plecak ,zostały ,ale też myślę jakoś po troszku kupować::tak:Klaudia ma tylko plecak i piórnik,całą reszte kupić trzeba ,aha,no i ma kilka ksiazek które są od 4 do 6 klasy:tak:.
Praca ,o pracy mi nic nie mów ,pracuje,bo muszę ,bo mi zależy na pieniądzach,nie jest tragicznie,ale też rewelacji nie ma,w każdym razie ludzi jest juz dużo wiec jest co robić i czas mi szybko leci:tak:Gratuluję Asiu ,ze jesteś doceniana ,oby Cie tylko za bardzo nie wykorzystywali:no:

Moja Jadwiga ma dziś lekkiego kaca ,bo pogrilował wczoraj ,ja wymiekłam, wypiłam piwko i poszłam grzecznie spac przed jedenasta,a on niech cierpi ,jak nie zna umiaru:-D:-D:-D

Beatka to superaśnego wypadu życzę,pogodę będziecie mieli,a reszta od was zależy:-D:tak:

Hej Oleńka ,bo my sie jeszcze nie znamy.
Czytam właśnie jakie masz małe dzieci z małą różnicą wieku ,no podziw wielki ,jak dajesz rade???
A co do nocnika ,to ja moje oduczac zaczęłam o wiele póżniej wiec nie pomoge ,indywidualna sprawa czy załapie ,czy jest w stanie powstrzymać siusiu w oczekiwaniu na dojście do docnika ,bo jest jeszcze malutki
Psia mać ,nawet nie mam z kim kawy wypic ,bo m. podsypia i ma wszystko w nosie:-D

Ostatnia edycja:
madziulanatasza...jak juz gdzies pisalam radze sobie dobrze, dzieciaczki sie kochaja przytulaja i dzieki temu ze poswiecam im tyle samo czasu wiekszy nie jest zazdrosny...mam tylko problem ze spacerami,
a co do nocnika kacper zalapal zeby wolac siusiu juz 4 miesiace temu:-)ale ja przez moja szkole, nie wykozystalam tego i nie zdjelam mu pampersa. teraz juz mniej wola, czasem mu sie zdarzy..wiec musze to jeszcze wykozystac:-) musze go nauczyc bo z pampersami nie wyrabiam

ps. a co do kawy, to ja wlasnie tez sama pije wiec i ty wstawiaj wode i pijemy razem:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. Dzis ponuro, deszczowo..hmmmm do dupy po prostu. Nie znoszę takiej pogody:no:
MAdziula dzięki za wsparce. M wyjechał i nawet przez tel. nie mamy o czym gadać bo on zduty i ja też..no i milczymy tak przy słuchawce czasem 10min:baffled::baffled::sorry2:
Moja ciaża to faktycznie ekspresowa jest! AJ sama nei wiem kiedy mi to minęło! Przyszła niedziela to termin porodu Michała:szok:30tc+4dni. Nie wyobrażam sobei rodzic teraz:no:
MAdziula ale fajowo..grilllllll i piffko:cool2: A z tym odchudzaniem to trzeba dać na wstrzymanie przecież..ile można.koamry Cie wyniosą niedługo:-D
Anabubka super, że fajnie się bawiłyście. Zazdroszczę spotkania:tak::tak: No i kusisz tym brakiem komarów..Madziula jak to robisz:confused::-D
A moje bejbe co zrobiło dzisiaj:confused: Wlazł na fotel i z niego poleciał. Rozciął sobei dolną i górną wargę na jakieś 1,5cm:szok: Krew go zalała momentalnie i teraz wyglada jak Gołota:sorry2: Mam nadzieję, że wargi goją siedobrze i nie będzie miał jakiejś pokrzywionej potem:confused::confused:
No to idę sie położyc trochę, skorzystam jeszcze z tych 30min luzu i dam wyprostować nogi małej:-D
Dziewczyny nie wiem czy Wam pisałam o imieniu dla bejbi. Moja kumpela wymysliła Oktawia:-) Mi się podoba, bo ładnie brzmi, Oktawia Ziobro....ale nie chcę żeby mnie potem dziecko wyklinało. A odwidziały mi się Julki itp bo wszyscy daja tak teraz....co myślicie o tym imieniu????????????

Do góry