reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

albo może jakieś delikatne ziołowe tabletki na przeczyszczenie??

poziomki a ty poprzednie ciąże planowałaś?? czy może właśnie receptą było nieplanowanie?:-)

reklama
Były planowane uparłam się i sie jakoś udało:tak:
pomimo jakiegoś "doświadczenia" tak samo bym biegała do apteki co 2 dni po test i przecież jeżeli byłam w ciąży to potrafie przecież ją rozpoznać-a tu dupa!!

Jednak nie poleciła bym środków przeczyszczających,lepiej aktiwie.

lilith a masz jakieś podejrzenia ciążowe?? bo może faktycznie te problemy to jeden z objawów:-)

poziomki i to chyba kolejny dowód na to, ze nasze ciało to po prostu jedna wielka zagadka:-) to co starmy się dalej, nie??:-)

Dawno mnie tu nie było.. Miałam dodatkową pracę (zawsze jakieś tam groszę wpadną :-))..

Poziomki jak tam Twoje samopoczucie..?? Paskudna @ się rozkręciła..?? A tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki.. :-( Ale wierzę, że w następnym cyklu się uda, jeśli teraz nie zaciążyłaś :tak:
Karolcia, Kami to Wy jesteście z tego samego województwa co mój luby :-D Jeszcze tam nie byłam u rodzinki, ale niedługo się wybieramy ;-)
Karolcia daj znać w przyszłym tyg co z Tobą... Mam nadzieję WIELKĄ, że @ nie przyjdzie i wyjdą 2 grube krechy na teście :*

Ja mam taki problem ostatnio.. Zapisałam się do gina na przyszły tydzień.. Ale czytałam na internecie złe komentarze o niej.. I teraz się waham.. Nic mi nie dolega, ale chciałabym zrobić podstawowe badania i pogadać o naszych zamiarach.. Lepiej iść do niej (na NFZ) czy prywatnie do gina, do której mam zaufanie (ale koszt ok 150zł :-()..?? Jak myślicie..??

Dawno mnie tu nie było.. Miałam dodatkową pracę (zawsze jakieś tam groszę wpadną :-))..

Poziomki jak tam Twoje samopoczucie..?? Paskudna @ się rozkręciła..?? A tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki.. :-( Ale wierzę, że w następnym cyklu się uda, jeśli teraz nie zaciążyłaś :tak:
Karolcia, Kami to Wy jesteście z tego samego województwa co mój luby :-D Jeszcze tam nie byłam u rodzinki, ale niedługo się wybieramy ;-)
Karolcia daj znać w przyszłym tyg co z Tobą... Mam nadzieję WIELKĄ, że @ nie przyjdzie i wyjdą 2 grube krechy na teście :*

Ja mam taki problem ostatnio.. Zapisałam się do gina na przyszły tydzień.. Ale czytałam na internecie złe komentarze o niej.. I teraz się waham.. Nic mi nie dolega, ale chciałabym zrobić podstawowe badania i pogadać o naszych zamiarach.. Lepiej iść do niej (na NFZ) czy prywatnie do gina, do której mam zaufanie (ale koszt ok 150zł :-()..?? Jak myślicie..??

To ja byłam, tylko coś nick mi nawalił :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
poziomki kule a my nie umiemy pościć:zawstydzona/y: już i tak staram się trzymać męża z dala co drugi dzień;-)

Aniaa_87
ja myślę żebyś spróbowała u tej lekarki z NFZ. opinie ludzi czasami są naprawdę różne i bardzo subiektywne, a nuż widelec tobie będzie odpowiadać a jakby nie było 150 zł piechotą nie chodzi:-)

Kamia jak Ty to robisz bo ja się ledwo raz w tygodniu mogę doprosić:-((ale to przez malucha który czycha;-))
Ania spróbuj jak wyczujesz że coś jest nie tak to idz prywatnie

No właśnie Kamia.. Tęż tak sądzę.. W razie czego mogę przecież iść do innej lekarki ;-) A muszę zrobić badania hormonalne.. Ehh.. Ja będę do Was często zaglądała, ale pewnie napiszę dopiero pod koniec roku :-( Dopiero wtedy będziemy się starać o dzidzię :-( Ale Was tu już nie będzie.. Trzymam za Was kciuki :*:*:* Mam nadzieję, że niedługo ujrzycie 2 grube kreski na Waszych testach :-) Ale wtedy będziecie musiały dać mi znać :tak: :-D

reklama
dziewczyny dostałam @:dry: płakac mi sie chce..juz rano wstalam to wiedzialam ze dostanme...nie chce mi sie nic...w nic juz nie wierze...my sie 2 lata kochamy bez zabezpieczenia i NIC..nie chce mi sie juz nawet starac..teraz naprawde czulam sie jak na fasolke i nic z tego chyba ciaza urojona.....boje sie isc do lekarza i porobic badania bo nie chce uslyszec najgorszego...stracilam jakiekolwiek nadzieje..niby moja mama jak byla ze mna w ciazy to 3 miesiace miala normalny okres...ale ja juz nie wierze w moja fasolke
;(

Ostatnia edycja:
Do góry