poziomki
mama 00 08 11 13 15
dziewczyny dostałam @płakac mi sie chce..juz rano wstalam to wiedzialam ze dostanme...nie chce mi sie nic...w nic juz nie wierze...my sie 2 lata kochamy bez zabezpieczenia i NIC..nie chce mi sie juz nawet starac..teraz naprawde czulam sie jak na fasolke i nic z tego chyba ciaza urojona.....boje sie isc do lekarza i porobic badania bo nie chce uslyszec najgorszego...stracilam jakiekolwiek nadzieje..niby moja mama jak byla ze mna w ciazy to 3 miesiace miala normalny okres...ale ja juz nie wierze w moja fasolke
;(
Karolciak szkoda straszna,pocieszać Cię nie będę bo to i tak wiele nie da.
Musisz odżałować i podreptać do gin i powiedzieć że się staracie od 2 lat,może da Ci coś co pomoże. Na pewno zasleci też badania,ale kochana najczęstszym problemem jest blokada w głowie. Zbadaj też faceta.
Na prawde nie bój się wizyty u lekarza bo odwlekanie nic nie da a na pewno okaże się że to nic poważnego!!!
Trudno już wymagać cierpliwości od Ciebie ,ale MUSISZ wierzyć że będzie dobrze!!
SSSSSSSSSStrasznie mocno Cię przytulam!!!!!
płakac mi sie chce..juz rano wstalam to wiedzialam ze dostanme...nie chce mi sie nic...w nic juz nie wierze...my sie 2 lata kochamy bez zabezpieczenia i NIC..nie chce mi sie juz nawet starac..teraz naprawde czulam sie jak na fasolke i nic z tego chyba ciaza urojona.....boje sie isc do lekarza i porobic badania bo nie chce uslyszec najgorszego...stracilam jakiekolwiek nadzieje..niby moja mama jak byla ze mna w ciazy to 3 miesiace miala normalny okres...ale ja juz nie wierze w moja fasolke