reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dziewczyny dostałam @:dry: płakac mi sie chce..juz rano wstalam to wiedzialam ze dostanme...nie chce mi sie nic...w nic juz nie wierze...my sie 2 lata kochamy bez zabezpieczenia i NIC..nie chce mi sie juz nawet starac..teraz naprawde czulam sie jak na fasolke i nic z tego chyba ciaza urojona.....boje sie isc do lekarza i porobic badania bo nie chce uslyszec najgorszego...stracilam jakiekolwiek nadzieje..niby moja mama jak byla ze mna w ciazy to 3 miesiace miala normalny okres...ale ja juz nie wierze w moja fasolke
;(

Karolciak szkoda straszna,pocieszać Cię nie będę bo to i tak wiele nie da.
Musisz odżałować i podreptać do gin i powiedzieć że się staracie od 2 lat,może da Ci coś co pomoże. Na pewno zasleci też badania,ale kochana najczęstszym problemem jest blokada w głowie. Zbadaj też faceta.
Na prawde nie bój się wizyty u lekarza bo odwlekanie nic nie da a na pewno okaże się że to nic poważnego!!!
Trudno już wymagać cierpliwości od Ciebie ,ale MUSISZ wierzyć że będzie dobrze!!
SSSSSSSSSStrasznie mocno Cię przytulam!!!!!

reklama
Karolciak bardzo mi przykro, że @ przyszłam ale nie można się poddawać. Teraz nadszedl nowy cykl przytulanek i korzystać z tego trzeba ;p A stosujesz testy owulacyjne lub inna metode?? [ npr ].
Ja objawy mam, ale swego czasu gdy sie staralismy tez je mialam, to takie urojki. Temp. mi dzis spadla wiec @ sie pojawi. Ja zaczynam staranka dopiero w przyszlym cyklu, temu czekam na ta @. Co prawda idealnie w dniu owulki bylo przytulanko wiec to by byla raczej wpadkowa fasolka a na to nie licze :)
MIlego dnia dziewczyny i pamietajcie by sie nie poddawac, choc sama wiem jakie to wielkie rozczarowanie.. Trzymam mocno za was kciuki by nowe cykle byly owocne.

lilith ma racje z przytulanka trzeba korzystać bo taki bezstresowy sex to sama przyjemność:tak:

Kiedy tak bardzo się chce, wyczekuje się każdego objawu i czasami wyolbrzymia. Ja też miałam teraz wszystkie objawy i nawet mąż powiedział że fasolka będzie bo tak się czuje,a @ jednak przyszła:dry:

Ja zaraz zwariuje.. modle się wręcz by ta @ przyszła bo tak mi źle :( z tym, że niedobrze to juz tak przed @ bywało, bo zmiana hormonów, ale mam dość bóli w krzyżu, siedzieć nie mogę :( a co gorsza podbrzusze tylko lekko boli.. i jak na złość zaś mi skóra schnąć zaczęła [ jestem alergiczką ]. Myślę, że ta @ będzie ogromna i tak mnie zaleje, że się nie pozbieram :D NIe wiem jak to może tak być by od 04.07 tak bolało :(

Mnie w tym cyklu bolało 2 tygodnie przed, a normalnie boli dopiero godz przed.
Walnij sobie no-spe , a Ty nie mieszkasz w Pl???? Ew coś rozkurczowego:tak:,powinno pomóc.

W UK mieszkam :)
Nie mam nospy :( Biore magnez a i tak chwilowo pomaga, nie wiem, czy nospa na bóle krzyża by coś zdziałała :D
Do jutra jakoś przemęcze oby tylko reszta rodziny mnie zniosła do tego czasu :D

Rodzina kocha to wytrzyma:-)
No-spa na ból pleców nie pomoże ale działa rozkurczowo, mi ból tak promieniuje że oprócz krzyża boli mnie jeszcze biodro i noga do kolana a po no-spie jest lepiej:-)
Jak się żyje w UK??????

Ha! przyszła ta wstrętna @, jednak się doczekałam, co prawda wcześniej ale na prawdę sie ciesze. Oby w tym cyklu nie przyszła :D

W UK.. to zależy, pod pewnymi wzgledami duzo lepiej, pod innymi gorzej. Ogolnie jednak nie jest sie u siebie, wiec dosc obco.

MIlego dnia dziewczyny, lece do sklepu i na spacerek pozniej, potem pewnie jakies cwiczenia etc, to zleci caly dzionek.

karolciak nie wiem co mam ci napisać bo sama wiem, że w takiej chwili nic nie pociesza. Potul się po prostu do męża i sobie najnormalniej w świecie popłacz:-( i na pewno pójdź w najbliższym czasie do lekarza i poproś o jakiś zestaw badań na poziom hormonów itp. i spróbuj (sama wiem jakie to trudne) dalej mieć nadzieję:-)

poziomki jak to robię?? Ja to chyba nic specjalnego nie robię, mój mąż bardziej narzuca takie tempo;-) ale teraz jak będziecie się starać to chcąc nie chcąc częściej się będzie musiał mąż do ciebie poprzytulać;-)

reklama
Kamia Umówię się z nim na konkretne dni:-D

Karolciak uszy do góry, wkońcu napewno się uda, trzeba w to wierzyć. Wybierz piękny suwaczek i wszystkie razem odliczamy od nowa:tak:

Do góry