Kasiiula
mamusia Pawełka :)
obys sie doczekala :dhmmm, mnie ostatnio ominela @ to moze teraz sie zalapie, bo czekam i czekam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
obys sie doczekala :dhmmm, mnie ostatnio ominela @ to moze teraz sie zalapie, bo czekam i czekam....
n ja razej nie, bo spóxniona byłam w zeslzym miesiącu ale nei pamiętam o ile i tu mam problem, bo nawet nie wiem teraz kiedy się spodziewać. Może ktoś się orientuje? heheeh no i przyszła @ ;P kto dołączy do mnie ?hehehe
dziunka tylko 3 dni, a ja coś kolo 2 tygodninie wiem . . .
nohaha to ty w tamtym miesiacu nawaliłas z kilolkiem pHi ;P
ja nawet nie czytam takich rzeczy, bo mi się po nocach potem sniBanana proszę nie wstawiaj takich rzeczy, bo ja potem spać nie mogę przez kilka tygodni i tylko o tym myślę:-(
My po godzinnym spacerku, mała zasnęła bez problemu na świeżym powietrzu, temp na dworzu już 26 stopni i lekki wiaterek. Mała była w pampersie i cienkiej bluzeczce i mam teraz problem jak ją zdjąć bo w domu 32 stopnie![]()
teraz może i raj ale jesienią to ciągle pada deszcz i wieje strasznie ,zresztą teraz też nawet jak mocno świeci słońce to ochronę przed deszczem trzeba mieć przy sobie bo w każdej chwili może lunąćKobieto, normalny raj![]()
hahahahaA tak wogólę skoro już przy mojej @ jestesmy to rozszalał mi się organizm strasznie. Mam tak intensywne krwawienie, ze w glowie mi się kręci od rana o tego stopnia, ze boję się Michasia an ręce brac. Co pół godziny obowiązkowa wizyta w toalecie, a boli mnie wszystko jakbym dzisiaj urodziła