reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski popoludniowo.
ja tak nachwile powiedziec wam ze mój krystek mam angine:-(i niestety musi miec antybiotyk.teraz biedny leży w lużku i walcze z teperatura bo jak od lekarza wrucił to mial 39-5:szok:teraz ma 39 a dałam mu czopka i nurofen i tylko 5 kresek spadla:-(zaraz mu bede oklady zimne robila.a tak swoja doroga niby mam angine a teraz mówi ze go gardlo nie boli-dziwne to troszke.no ale ja lekarzem nie jestem.
moje blizniaki juz spia a ja loda wcinam i na bb zasiadlam.

beatka-super zdiecia!!!!!
kubus jest slodki,ty jestes super laska no i twój m to niezle ciacho:tak:

malinka-uwielbiam twoją julke,uwielbiam jej teksty:tak:
a moje raczki juz chodza a raczej alan chodzi sam i calkiem ładnie mu to wychodzi,a miki jeszcze troszke sie boi ale ja mysle ze tak jeszcze do kąca lipca i bedzie sam chodzil.i w tedy to ja chyba zwariuje:-D

reklama
Liduś zdrówka dla Krystianka:tak:jak ma anginę i gorączkę to polecam lody :tak::tak::tak::tak::tak:mi lekarz tak kazał jak Julka często miała anginy i to właśnie nomen omen zawsze latem :baffled:a jak chłopaki ci sie rozbiegają to kochana ino wrotki cie ratują :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Meduska no witaj kochana a cociebie tak mało ostatnio?????????jak nastrój ?????? jak Maxik słodzizna ????? kochana i co z wózkiem ten naprawiony sprzedajesz i kupujesz inny czy się przyzwyczaiłaś???????
Beata super fotki wygrywa ta w salonie wiadomo niby tatuś dziecku przejażdżkę fundował :-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper wypoczęliście :tak::tak::tak::tak::tak:oj nie ma to jak rodzinne wakacje :tak::tak::tak::tak:
My po obiadku pokropiło u nas deszcze całe 3 minuty chmury rozwiał wiatr i znów skwar :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: no lato w pełni :baffled::baffled::baffled::baffled:a chciałam się wam pochwalić że Antonio łapie powoli o co kamman z nocnikiem :tak::tak::tak::tak::tak:dzisiaj ani jednej wpadki wszystko ląduje w nocniku:tak:dzis nawet 2 razy kupa :tak:lata na golaska w domku i jak zachce to biegiem na nocnik :tak::tak::tak:

No chyba zaraz ducha wyzione, goraco, duszno i nic sie nie chce. Poskladalam pranie i mam lenia:-D:-D Laura sie bawi pod suszarka na ciuchy:-DChyba domek sobie zrobila:-D

Malinka moj to nie bardzo odpoczal bo telefony non stop sie urywaly.Ale ja odpoczelam bo moj zajmowal sie laura.Spokojnie moglam polezec na lezaczku a on z Lali w wodzie:tak:
Jul;ka ma bardzo dobre podejscie do chlopakow.Czego oczy nie widza tego sercu nie zal :) a calowac sie trzeba:-D:-D

Beata Ty chudzinko, piekne fotki i widac pogoda dopisywala:tak:

Lidka zdrowka dla syneczka.Taka goracza moze byc uciazliwa i niebezpieczna.Ja sie boije jak Lali ma goraczke

Medeuska nie ma jak spacer w upal.Najlepiej to wychodzic po 18:rofl2: wtedy slonce tak nie daje albo z rana o 9:tak:

Uploaded with ImageShack.us

Ania ale super fotki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:a wasze w kowbojskich kapeluszach superowe :tak::tak::tak::tak::tak:Lali laseczka po mamusi widać że zadawałyście szyku na wyjeździe wiadomo POLKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas znów grzeje na maxa :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a tak bym chciała żeby było choć 25 stopni:-D

Ania ale super fotki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:a wasze w kowbojskich kapeluszach superowe :tak::tak::tak::tak::tak:Lali laseczka po mamusi widać że zadawałyście szyku na wyjeździe wiadomo POLKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas znów grzeje na maxa :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a tak bym chciała żeby było choć 25 stopni:-D

dziekuje i doczytalam ze robicie piekne postepy z nocnikiem.Brawo!!!!!!! Widze ze dzieci coraz madrzejsze i oby Nas nie przescignely w tych madrosciach :)
Na plazy duzo Niemcow ale slychac tez Polakow.Zdecydowanie widac Niemcow.Mialam okazje obserwowac Pania na lezaczku obok, masakra.Nie wspomne Pana ktory sie nie zmiescil w krzeslo ogrodowe- takie biale :/ Ale to wyjatki byly. Byly Panie toples z pieknym obwislym biustem, fuuujjjjj.No ale kazdy jest inny i najwidoczniej im to nie przeszkadzalo :))
Malinus a 25 st to Ty bedziesz miala we wrzesniu :D

Edit:
Na 20:00 musze przygotowac kolacje na 6 osob
Wlasnie odmrazam skrzydelka i kurczaka :) Zrobie sos czosnkowy i do tego salatke wiosenna. Mam nadzieje ze sie najedza i nie beda marudzili :)) Lalunia wcina zupke i potem musze sie udac po buleczki i wrzuce do piekarnika- tak zeby byly swiezutkie

Ostatnia edycja:
ania-fotki super:tak:lali jest sliczna,ale Ciebie troszke malo bo tylko na dwuch zdieciach jestes.

malinka-brawo dla antoniego!!!!!
mądry chłopczyk:tak:

no nareszcie udało mi sie zbic krystianowi temperature-masakra ile go trzymala.
ale widac ze sie lepiej czuje bo z lużka wstal i zaczol sie bawic.
a ja mam chwilke dla siebie bo m sie dziecmi zajmuje wiec buszuje po necie.

hej laski

ja rano byłam na badaniach ale wyniki bede miała dopiero jutro popołudniu wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc :tak:po badaniach zaraz przyjechala moja mama to została mi w domu z dzieckiem i tesciowa a ja pojechalam do tescia na Sanok masakra jaki upał a w szpitalu tak goraco ze czułam jak mi nogi puchna zero klimatyzacji w całym szpitalu szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tesc nigdy na nic nie chorował ani nie bral zadnych tabletek , mi tez wydawało sie ze dostał udaru ale lekarz neurolog nie potrafi na 100% powiedziec musza mu zrobic tomografie głowy bo najprawdopodobniej został uszkodzony mużdżek bo ma lekko niewładną prawa strone , reka noga i twarz inaczej odbieraja impulsy z zewnątrz ale powiedziala ze to jest odwracalne i cały czas ma zawroty głowy i na wymioty go naciąga , wiec jutro musze tam znów jechac :baffled::baffled::baffled:wrazie czego jakby sie cos działo to maja mój numer telefonu to beda dzwonic:tak:

beatka wspolczuje przycietego paluszka i tych wszystkich bólów:baffled:
widzialam foteczki superaśne, a ty jaka chudzinka jesteś :szok::szok::szok:
ale laska nie z tej ziemi;-):tak::tak:

lidzia wspolczuje anginy ale fakt faktem ze na angine latwiej w lecie zachorowac:tak::tak:
zawsze mi to lekarka mowila i malina ma racje lody sa dobre na angine:tak::tak::tak:

malina Julka jest niemożliwa ale fakt całowac sie z kimś trzeba;-):-D:-D:-D:-D
a co do psa to nieraz slyszalam ze Cezar ale czaruś:sorry2: i do tego synuś:szok::-D:-D
masakra
i gratuluje nocnikowania:tak::tak::tak::tak:
super na pampkach przynajmniej zaoszcedzicie:tak::tak:
super!!!

Iwcik &&&&&&&7 za badania oby to nie zatrucie
a może teściu ma wstras mózgu?
bo przy tym wymioty

a my juz wreszcie w domku
bylismy u mamy
wczesniej u nas pogoda sie troche popsula albo moze poprawila bo padac aczelo i grzmiec i tak pogrzmialo moze z 5 razy a lałao jak z cebra normalnie oberwanie chmury przez 2 godz:tak::tak:
ale teraz znow niebieskie niebo i znow cieplo:tak::tak:
w nocy znow parowa bedzie chyba ze burza jakas sie przypaleta:sorry2:
mlody wlasnie baje oglada i mowi ze spac chce:sorry2:
zaraz zrobie mu kolacje i pozniej do spania ale pewnie spac nie pojdzie:sorry2::dry:

Ostatnia edycja:
Malina dzieki, humor u mnie średnio na jeża, a mało mnie bo Maks mi wyje całymi dniami, zebów jak nie ma tak nie ma, a ja juz cierpliwosci nie mam

co do wozka to juz sie przyzwyczaiłam i nie zmieniam:no: poza ty po tym jak sie ulamała ta rączka to chyba je troche wzmocnili i juz tsk nie latają jak wczesniej:tak:

Ania jakbym nie musiala to bym nie wychodzila:tak::-D ale tylko wtedy mam chwile spokoju od jęków Maksa hehe
fotki rewelacja:-)

reklama
Lidka malo mnie bo ja latam z aparatem a ja siebie nie bardzo lubie na zdjeciach.Wole Laure fotografowac ladniejsza i mlodsza :)))
Natalineczka dobrze ze popadalo.Po deszczu lepiej sie oddycha
Iwcik a myslalam ze tescia puscili.Nie znam sie na tym ale chyba szybko go nie wypuszcza:baffled: A poatym nie moze ktos inny pojechac do tego szpitala, nikt inny z rodzinki sie nie fatyguje? Ty w ciazy to masz odpoczywac a nie sie wyluczyc po szitalach z tymi nogami:wściekła/y:
Medeuska to Ci sie wozek trafil:baffled:

Ja juz mam po gosciach posprzatne.Umowilam sie z chlopakiami ze pojdziemu jutro na basen Mam nadzieje ze sie im spodoba :) Chlopaki po 15 lat i sie mnie wstydza wiec im likierku polalam na przelamanie lodow.I niech mi tylko nie ciociuja bo mnie krew zaleje:szok::-D:-D:-D

Do góry