reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buniu dzięki bo w chesti karencja 10 m-cy :szok: a wogule jestem wściekła bo dzwonie na infolinie i albo nie można sobie samemu takiego ubezpieczenia wykupić tylko w z firmy a w firmie musi być 3 osoby :wściekła/y: albo babki wogule nie wiedzą o co kaman wrrrrrrrrrrrrrrr zobacze jeszcze te co mi dałaś a jak nie to chyba zostanie mi ta aviva bo tam jak bym na co kolwiek była w szpitalu to płaca kase - ale to musze przemyśleć albo po prostu kupić skarbonke :):)

reklama
maryla- a sprawdzałaś w Warcie, albo PZU? Może ten Allianz? jak będziesz cos wiedzieć więcej daj znać proszę, ja też wertuje teraz neta w poszukiwaniu ubezpieczenia.

bunia- to ten Wasz pies to też niezły kudłacz i pewnie dużych gabarytów:-) Nasz to Bari, inaczej dziki pies, ale on jest naprawdę dziki;-)

maryla- a sprawdzałaś w Warcie, albo PZU? Może ten Allianz? jak będziesz cos wiedzieć więcej daj znać proszę, ja też wertuje teraz neta w poszukiwaniu ubezpieczenia.

bunia- to ten Wasz pies to też niezły kudłacz i pewnie dużych gabarytów:-) Nasz to Bari, inaczej dziki pies, ale on jest naprawdę dziki;-)

pzu pani mi powiedziała że nie można sie samemu u nich tak ubezpieczyć :szok: hestia leczenie ma tylko w luxmedzie- a u mnie tego nie ma więc bez sensu
allianz takie ubezpieczenie tylko grupowe (czyli z firmy - ewentualnie puźniej można przedłużyc) a musi być minimum 5 osob więc też sobie tego nie zaloże jestem wściekła patrzałam na jakieś inne firmy ale babki na infolini nie chcą ze mną gadać a że nie ma ich przedstawicieli u mnie w mieście to z innych mist ze mną nie chcą gadac bo nie podpisze z nimi umowy bezpośrednio - no nie mieli by prowizji

wiec zostaje mi chyba tylko tn commercial :( ale nie wiem czy to sie opłaca jeszcze raz sprubuje sie połączyć z ing i wartą :(

Gryzmo to mutant po prostu- jest wieeeeeeeeeeeeeelki, kudłaty i waży prawie 50kg. a to na owczarka duuuuużo. no i oczywiście jest szurnięty na maksa, a słucha się tylko mnie- Grześka ma w głębokim poważaniu jak ten mu np. mówi "siad". on może sobie gadaaaaaaaaaaać, a ja zejdę, powiem, no i psio zaraz siedzi i od razu łapke chce podać i buziaka dać. całuśny nasz piesek bardzo jest

a dzisiaj wbiegł do domu- bo tak to na dworze jest i wparował do pokoju gdzie są kocięta. ale się ucieszył, wylizał, wywąchał- baaaardzo mu się podobały on wogóle lubi koty

Hej Agnieszko! nic mi nie wiadomo o żadnych nowościach;-)jakie plany na weekend?

maryla - myślałam, że to optymistyczniej wygląda :crazy:wkurzające to jest, że chcesz się indywidualnie ubezpieczyć, ale firmy ubezpieczeniowe to ograniczają:wściekła/y:

bunia- dobrze, że na lubieniu kotów się tylko kończy;-)Podobno pies ma tylko jednego właściciela, pewnie dlatego tylko Ciebie słucha:-) Nasz Bari też nie traktuje mnie poważnie;-)

Ostatnia edycja:
Hej Agnieszko! nic mi nie wiadomo o żadnych nowościach;-)jakie plany na weekend?

maryla - myślałam, że to optymistyczniej wygląda :crazy:wkurzające to jest, że chcesz się indywidualnie ubezpieczyć, ale firmy ubezpieczeniowe to ograniczają:wściekła/y:

bunia- dobrze, że na lubieniu kotów się tylko kończy;-)Podobno pies ma tylko jednego właściciela, pewnie dlatego tylko Ciebie słucha:-) Nasz Bari też nie traktuje mnie poważnie;-)
no wkurzyłam sie strasznie a ponoć tak łatwo i wogule wrrrrrrrrrr
jeszcze mają do mnie z warty dzwonić ale jakoś jusz nie mam nadzieji pozostaje mi commercial i musze to przemyśleć ale jak sie okazało oni mają najlepiej bo ja tam mam z kamilem w tej chwili coś takiego że mam na wypadek poważnego zachorowania śmierci , niezdolności do pracy, nagły wypadek i oprucz tego odkąda mi sie kasa i po kilkunastu latach bede mogła wybrać :) no ale musze przeliczyć i przemyśleć czy mi sie to będzie opłacać z tym urodzeniem

edit:
Aga odpoczywaj zanim teściow przyjedzie :)

reklama
maryla- z tytułu urodzenia dziecka też byś coś dostała? ile czasu przed narodzinami dziecka trzeba się ubezpieczyć?

agnieszko- jasne, po ciężkim tygodniu pracy należy się odpoczynek :-)widze po Twoim wykresie że odpowiedni czas na starania? :-)

bunia- taka dobra jest ta Twoja ginka? Ja też w zasadzie długo zawsze czekam, a chodze na NFZ.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry