Witam dziewczyny. Byłam u gina i mam kilka newsów.
Po pierwsze primo: Mam infekcję, małą ale mam i dostałam antybiotyk i wymazy zrobione wyniki za 10 dni..
po drugie primo: Gina kazała jeszcze tydzień zostac w domu i nie wozić du...ska na gorącym siedzeniu
po trzecie primo: Wszystko bardzo ładnie się zagoiło i było dobrze wyczyszczone, jestem tuż przed owulką, więc wszystko ładnie pracuje.
po czwarte primo: dostałam skierowania na bolerioze i listerioze bo tego nie robiłam wcześniej, plus morfologia bo mam zawroty głowy.
po piate primo jeśli wyniki będa w porządku po @, czyli w nastepnym cyklu mamy zielone swiatło na staranka.
Infekcja pewnie przez upała albo ze szpitala przyniosłam ale jest tylko delikatna i antybiotyk powinien załatwić sprawę do 5 dni.
Nie wiem czy powiem Polowi o zielonym świetle bo nie wiem czy ja już psychicznie chcę bo się boje a z drugiej strony bardzo chcę.Bzdury pisze ale może zrozumiecie.
Marylka co za kupa , trabia wszędzie o ubezpieczeniach a jak sie człowiek chce ubezpieczyć to ...
Ewelina no piecz serniczek kochana a potem imprezuj do rana
Ewcia ja sobie wczoraj dwa piwka wypiłam z soczkiem i dzis miałam lekki ból głowy, szkoda, ze nie byłyśmy razem. I zostaję na weekend we wro.
monia ja tez miałam kłopoty z nerkami od nastolatki i tez piłam ta paskudną pastę, duzo wody i herbatkę ze skrzypu chyba. Dasz radę
maggy na skurcze to chyba potas, magnes i żelazo ale lepiej powiedz ginowi. Jest w Pl cos takiego jak Zdrowit Skurcz i mi pomogło swego czasu. A ty po tych stresach to pewnie i takk powinnaś magnes łykać.
mlodam jesteś kochana, nie pisałam nic dziewczynom bo nie pytałam czy nie wolisz sama. Przykro mi , wiem, ze tu przede wszystkim rozczarowanie. Współczuję ci bardzo i mam nadziejhe, ze jutro wpadacie do nas, że aktualne.
kalmandyna, agnieszka, agatek i wszystkie które sa ale was nie widzę buziole na dzień dobry