reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelina- co do panieńskiego, spoko:-D:-D

Teraz będą właśnie przychodziły te wspomnienie z przed roku...:-(
16- drugi raz szpital, 30- trzeci i totalna załamka jak lekarze mówili, że w ciągu tyg poronie, 17 sierpnia- czwarty raz i już do końca tam zostałam...

To ja już Ci piekę torta na panieńskie ;-)

Kochana, wiem, że jest Ci cięzko i przychodzą te dni, gdzie wszystko wraca...ale pomyśl sobie w ten sposób, że Maciuś nie chce smutnej mamy tu na ziemii...tylko silną, walczącą mamę, która jest świadoma tego, że Najwyższy wiedział co robi...
Wiem, że żadne moje słowa nie są w stanie Ci pomóc, ale postaraj się odganiać smutki, a pamiętać tylko dobre chwile....

reklama
hejka!

wczoraj nie chciało mi się pisać, o wizycie... wczoraj miałam czarny humor, dziś jestem zła i smutna i wszystko mnie wk...:-:)-:)-:)-(
niestety nie jest dobrze, muszę iść na zabieg, jest tylko powiększający się pusty pęcherzyk:-( dziś to jestem dobita...

To ja już Ci piekę torta na panieńskie ;-)

Kochana, wiem, że jest Ci cięzko i przychodzą te dni, gdzie wszystko wraca...ale pomyśl sobie w ten sposób, że Maciuś nie chce smutnej mamy tu na ziemii...tylko silną, walczącą mamę, która jest świadoma tego, że Najwyższy wiedział co robi...
Wiem, że żadne moje słowa nie są w stanie Ci pomóc, ale postaraj się odganiać smutki, a pamiętać tylko dobre chwile....

Dziękuję Ci :* i masz rację muszę być silna!!! :*:****

Mlodam
- tak bardzo mi przykro... Tulę...

hejka!

wczoraj nie chciało mi się pisać, o wizycie... wczoraj miałam czarny humor, dziś jestem zła i smutna i wszystko mnie wk...:-:)-:)-:)-(
niestety nie jest dobrze, muszę iść na zabieg, jest tylko powiększający się pusty pęcherzyk:-( dziś to jestem dobita...

Bardzo mi przykro Kochana..., wiem co czujesz...ale trzymaj się...daj sobie czas na łzy i żal....z czasem będzie lżej...
Przytulam...

Ewcik, dziękuję za zaproszenie :*

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny. Byłam u gina i mam kilka newsów.
Po pierwsze primo: Mam infekcję, małą ale mam i dostałam antybiotyk i wymazy zrobione wyniki za 10 dni..
po drugie primo: Gina kazała jeszcze tydzień zostac w domu i nie wozić du...ska na gorącym siedzeniu
po trzecie primo: Wszystko bardzo ładnie się zagoiło i było dobrze wyczyszczone, jestem tuż przed owulką, więc wszystko ładnie pracuje.
po czwarte primo: dostałam skierowania na bolerioze i listerioze bo tego nie robiłam wcześniej, plus morfologia bo mam zawroty głowy.
po piate primo jeśli wyniki będa w porządku po @, czyli w nastepnym cyklu mamy zielone swiatło na staranka.
Infekcja pewnie przez upała albo ze szpitala przyniosłam ale jest tylko delikatna i antybiotyk powinien załatwić sprawę do 5 dni.
Nie wiem czy powiem Polowi o zielonym świetle bo nie wiem czy ja już psychicznie chcę bo się boje a z drugiej strony bardzo chcę.Bzdury pisze ale może zrozumiecie.
Marylka co za kupa , trabia wszędzie o ubezpieczeniach a jak sie człowiek chce ubezpieczyć to ...
Ewelina no piecz serniczek kochana a potem imprezuj do rana
Ewcia ja sobie wczoraj dwa piwka wypiłam z soczkiem i dzis miałam lekki ból głowy, szkoda, ze nie byłyśmy razem. I zostaję na weekend we wro.
monia ja tez miałam kłopoty z nerkami od nastolatki i tez piłam ta paskudną pastę, duzo wody i herbatkę ze skrzypu chyba. Dasz radę
maggy na skurcze to chyba potas, magnes i żelazo ale lepiej powiedz ginowi. Jest w Pl cos takiego jak Zdrowit Skurcz i mi pomogło swego czasu. A ty po tych stresach to pewnie i takk powinnaś magnes łykać.
mlodam jesteś kochana, nie pisałam nic dziewczynom bo nie pytałam czy nie wolisz sama. Przykro mi , wiem, ze tu przede wszystkim rozczarowanie. Współczuję ci bardzo i mam nadziejhe, ze jutro wpadacie do nas, że aktualne.
kalmandyna, agnieszka, agatek i wszystkie które sa ale was nie widzę buziole na dzień dobry

ewcia - fajny kolor kiecki, kolor nadziei :-)

młodam - przykro mi...podobno czasami musi być gorzej, żeby było lepiej...nie poddawaj się...

Po pierwsze primo: Mam infekcję, małą ale mam i dostałam antybiotyk i wymazy zrobione wyniki za 10 dni..
po drugie primo: Gina kazała jeszcze tydzień zostac w domu i nie wozić du...ska na gorącym siedzeniu
po trzecie primo: Wszystko bardzo ładnie się zagoiło i było dobrze wyczyszczone, jestem tuż przed owulką, więc wszystko ładnie pracuje.
po czwarte primo: dostałam skierowania na bolerioze i listerioze bo tego nie robiłam wcześniej, plus morfologia bo mam zawroty głowy.
po piate primo jeśli wyniki będa w porządku po @, czyli w nastepnym cyklu mamy zielone swiatło na staranka.
Infekcja pewnie przez upała albo ze szpitala przyniosłam ale jest tylko delikatna i antybiotyk powinien załatwić sprawę do 5 dni.
Nie wiem czy powiem Polowi o zielonym świetle bo nie wiem czy ja już psychicznie chcę bo się boje a z drugiej strony bardzo chcę.Bzdury pisze ale może zrozumiecie.
Marylka co za kupa , trabia wszędzie o ubezpieczeniach a jak sie człowiek chce ubezpieczyć to ...
bardzo i mam nadziejhe, ze jutro wpadacie do nas, że aktualne.

Mam nadzieję, że infekcja szybko zostanie wyleczona. Ja cię rozumiem....i powiem Ci, że ja na początku nie chciałam słyszeć o żadnej ciąży, ale P mnie rozumiał. Daj sobie czas, to wszystko jest zbyt świeże...za bardzo boli...ale uwierz mi, że przyjdzie odpowiedni czas, kiedy powiesz, że znów pragniesz drugie serduszko....ja trzymam &, żeby tak sie stało jak najszybciej...:tak:

No nic kochane, miło było, ale czas mykać....

życzę WAM cudnego weekendu i dużo uśmiechu :*

Ostatnia edycja:
Dzieki Ewelka wiem, ze rozumiesz i przykro mi, ze zbyt wiele nas to rozumie. Ja śnię prawie co noc o maluszku. Bardzo go pragne i nie wiem czy strach silniejszy czy pragnienie. Myslę, ze pozwolę sobie na taki luz i jak poczuje, ze to już nie będe czekała ani dnia. Pol mówił, że poczekamy az będe gotowa pod kazdym względem. Jeat kochany ale jakoś nie chce mu robic nadzieji dopóki si enie zdecyduje.
A ile osób ty gościsz??? Lubie gości i uwielbiam dla nich pichcić. U nas rzadko jest pusto jak jesteśmy w domu na weeekend.

reklama
maryla - miałaś zaprawę z tymi porzeczkami ;-)Fajnie, że mieszkasz z mamą i babcią, ja czasem też bym chciała, żeby oprócz naszej trójki, no czwórki bo pies to w końcu też członek rodziny, mieszkało więcej pokoleń, najlepiej rodzice i dziadkowie;-)

ewcia- a to było jakieś spotkanie panieńskie?:-)
no generalnie fajnie sie mieszka ale czasem (w sumie ja bo kamilowi to nie przeszkadza) chciała bym mieszkać osobno a najlepiej to mi sie maży jeden dom my sami na górze reszta na dole każdy osobne weyjście - wiadomo jak znajomi czy coś ale w srodku normalnie połączone :) - to moje marzenie i dwie kuchnie bo w naszej ciągle ktoś jest i nie mam kiedy poszaleć :( ale z drugiej strony nie musze sie o obiat martwić generalnie jest ok :) trza sie cieszyć z tego co sie ma i tyle bo nigdy nie będzie idealnie :)

No właśnie Ewka, Ty sobie nie myśl, że Panieńskie cie tu ominie, ja juz po kawalierów dzwoniłam, coby klaty i ptaszki depilowali, więc wiesz...:-D:-D:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 265194
są rewelacyjni :) a nie masz gdzieś takich tańczących no i musza striptiz robić - wiem wiem marudze i wymagam a to nie mój wieczór panieński

hejka!

oj bidulka tulam mocno

Ewcia ja sobie wczoraj dwa piwka wypiłam z soczkiem i dzis miałam lekki ból głowy, szkoda, ze nie byłyśmy razem. I zostaję na weekend we wro.
monia ja tez miałam kłopoty z nerkami od nastolatki i tez piłam ta paskudną pastę, duzo wody i herbatkę ze skrzypu chyba. Dasz radę
maggy na skurcze to chyba potas, magnes i żelazo ale lepiej powiedz ginowi. Jest w Pl cos takiego jak Zdrowit Skurcz i mi pomogło swego czasu. A ty po tych stresach to pewnie i takk powinnaś magnes łykać.
mlodam jesteś kochana, nie pisałam nic dziewczynom bo nie pytałam czy nie wolisz sama. Przykro mi , wiem, ze tu przede wszystkim rozczarowanie. Współczuję ci bardzo i mam nadziejhe, ze jutro wpadacie do nas, że aktualne.
kalmandyna, agnieszka, agatek i wszystkie które sa ale was nie widzę buziole na dzień dobry
no właśnie trąbią trąbią i w życiu bym sie nie spodziewała że będą takie komplikacje
no to widze że generalnie dobrze u Ciebie - i super :) a infekcje szybko zaleczysz - zobaczysz po mojej już nie ma śladu a tydzień nawet nie minoł :):):) no i słuchaj ginki :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry