reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylka, dziękować, dziękować :*

Ewcia, gracias siniorita :*
Ewcik no i superancko, że wieczorek udany...to najważniejsze :tak:

Nie słódźcie mi, bo się cukrzycy nabawię ;-):-p

Sorbuś, a Ty gdzie się wybierasz???

reklama
maryla- 10 mcy wcześniej to nie jest tak zle, to ja w sumie tez bym tak mogła:-)
Mam Ciocię w Warcie, dowiem się od niej w niedziele, w razie czego dam znać.
I poczekam również za wiadomością od znajomej w sprawie ubezpieczenia. Tyle zachodu z tym ubezpieczeniem,ale warto na pewno:tak:
no ja też sie nie spodziewałam że będą z tym takie akcje , gdybym wiedziała to jak sie zwalniałam bym przedłużyła bo gdzieś tam - chyba w pzu byłam ubezpieczona ale wtedy to sie tym nie interesowałam i nie wiedziałam na jakich zasadach to działa no ale moze sie uda :):):):)

Ewelina-zaje***** Babeczka z Ciebie:-) :*

A ja niedawno zwlekłam się z wyrka, oj ciężko było:sorry2:
No cóż wczorajsze plotki skończyły się o 00.30 w stanie wskazującym:-D
znaczy ze spotkanie sie udało :):):):) a to najwazniejsze :) tylko czemu te poranki sa takie brutalne dla nas po takim spotkaniu ???

a ja sie wczoraj na maksa wkurzyłam bo mojej mamie i babci o 21 zachciało sie porzeczki zrywac- kto to widział w tygodniu o tej godzinie sie za prace zabierać poszłam im pomuc bo mi szkoda było zeby same zbierały - w końcu mieszkamy razem ale co im namarudziłam to moje :) a babcia ja wcale nie mówiłam że masz przychodzić :) to mamy wina ona cie woła a mama sie śmiała że mi trzeb dzień wczesniej mówić to jej musiaam wytumaczyć że jakby mi powiedziała po 18 jak z pracy wróciłam to pożeczki były by ju oberwane a nie zaczynać o 21 i na dwa dni robić bo komary cieły jak szalone wrrrrrrr

maryla - miałaś zaprawę z tymi porzeczkami ;-)Fajnie, że mieszkasz z mamą i babcią, ja czasem też bym chciała, żeby oprócz naszej trójki, no czwórki bo pies to w końcu też członek rodziny, mieszkało więcej pokoleń, najlepiej rodzice i dziadkowie;-)

ewcia- a to było jakieś spotkanie panieńskie?:-)

Ostatnia edycja:
No właśnie Ewka, Ty sobie nie myśl, że Panieńskie cie tu ominie, ja juz po kawalierów dzwoniłam, coby klaty i ptaszki depilowali, więc wiesz...:-D:-D:-D:-D:-D

chippendales_3.jpg

Marylka- no co do tych poranków to straszne jest:rofl2:

Ewelina- czas najwyższy aby być w faktach:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kalamandyna- no ogólnie to panieńskiego nie chciałam i dlatego to spotkanko, a nie chciałam, bo u nas będzie małe przyjęcie dla najbliższych no i bratowa stwierdziła, że ona raczej nie przyjdzie, siostra jest w ciąży, K. siostra mieszka 100 km od nas, a zresztą jest też w ciąży i za nią nie przepadam no i zostałyśmy tylko ja i świadkowa więc co to by był za panieński...

Coś mi się wydaje i już jestem nastawiona, że w tym miesiącu nam się nie udało,
z K. przytulaliśmy się dwa dni przed owulką i wątpię, że żołnierzyki przetrwały... Jakoś tak wyszło, że nie było kiedy, no ale cóż kolejny piękny miesiąc starań przed nami:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A właśnie spojrzałam na datę i dziś minął rok od drugiej wizyty w szpitalu...:-(

Ostatnia edycja:
ewcia - będziecie mieć ślub kościelny? jaka sukienka?:-) no to trzymam mocno kciuki, żeby pogoda dopisała i żeby ułożyło się wszystko po Waszej myśli.
Hmmm, mam wrażenie, że wychodziłam za mąż wieki temu;-)

reklama
Ewelina- co do panieńskiego, spoko:-D:-D

Teraz będą właśnie przychodziły te wspomnienie z przed roku...:-(
16- drugi raz szpital, 30- trzeci i totalna załamka jak lekarze mówili, że w ciągu tyg poronie, 17 sierpnia- czwarty raz i już do końca tam zostałam...
Te daty tak zostają w pamięci, że nie będzie łatwo...

Kalamandyna- nie, w tym roku cywilny bierzemy, kościelny mamy w planach za rok, kiecka do kolan zielona z wiązaniem gorsetowym

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry