reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aguś - bedzie dobrze :):):) bo Ty kochana musisz wypocząć na tym urlopiku z Mężusiem :)
Jezu znów jestem głodna ....już przytyłam niecałe 6 kg a gdzie tam koniec ciąży hehehe tylko najlepsze jest to ze po mnie tego praktycznie nie widać :p

Ostatnia edycja:
reklama
SOL- cześć:tak:
MARY-BETH- super ,ze wyjazd udany i dzialajcie a potem my i fajnie,ze masz tyyyyyyle testów i ze poznalas 2 babeczki nasze kochane:tak:;-)nastepnym razem wlatuj do Poznania-tez mamy lotnisko;-):-)

AGNIESZKA- zdrowka dla Ciebie i synka:tak:

SZCZESLIWA- nono,brzusio super-cudnie wyglądasz!!!

wypilam piwko i padam -dobranoc kochane-u nas grzmoty i blyski-idzie burza!!

Aguś - już sobie wyobrażam jak bardzo gorąco :):):) ide kochane pozmywać :):):) zaraz wracam :)
Mamunia - dziekuje :) dobranoc :)

mary - prócz tego że pot się leje po plecach to spoko - wiatraczek daje radę :-D A mąż kochany z tym fotelem :-D Za to ja zaraz zamawiam paski LED-owe do podświetlenia gabloty z alkoholem dla męża kochanego bo sobie zamarzył więc jeszcze mnie czeka obklejenie całej gabloty bo się kolorystycznie nie wpasowała w meble niestety i trzeba okleiną się pobawić ale luz :-D Za to potem będzie bomba :-D

Szczęśliwa - ano ćwierćwiecze się to nazywa :-D Mąż już mi dokucza z tej okazji - ale przyganiał kocioł garnkowi bo odwdzięczam mu się tym że za dwa latka stuknie mu 30 :-D

Agnieszko - zdrowia dla Ciebie i Alanka :tak: I udanego wypoczynku :-)

mama - :-) To podeślij no nad ranem tę burzę do mnie :-D

Idę przebrać Karolę w bodziaka na noc i wreszcie to kakao zrobić bo za mną chodzi :-p
A ja się właśnie dowiedziałam że moja matka chrzestna :-p ma termin na poniedziałek i jeszcze chodzi z synkiem :-p Nie spieszy jej się do porodu :-D Ktoś jej głupot na temat porodu naopowiadał i teraz się bidna boi. Ehh - nie ma to jak życzliwi ludzie :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w ogóle sie dzisiaj wkurzyłam :/:/ bo sie okazało ze mam wśród znajomych na NK dobra duszyczkę nie dla mnie oczywiście która kopiuje moje zdjęcia i trafiaja one do osoby do której nie maja ...... już sama nie wiem co mam zrobić dla osób obcych mam wszystko zablokowane wiec to ktoś z grona znajomych ....... nie chce usuwać sie z NK może zmienic profil jak myślicie ??

MARY-BETH- super ,ze wyjazd udany i dzialajcie a potem my i fajnie,ze masz tyyyyyyle testów i ze poznalas 2 babeczki nasze kochane:tak:;-)nastepnym razem wlatuj do Poznania-tez mamy lotnisko;-):-)
Jasne, że wlecę! :tak::tak::tak: Poznań tez piękny, raz tylko byłam i to na koncercie, więc nic nie zobaczyłam. Następnym razem Poznań plus Wybrzeże! :-)

Sol - no to życzę miłej zabawy z obklejaniem gablotki! Ty dobra żonka jesteś, męza dobrego masz! A niedługo do jednego bobasa dołączy drugi! ;-):-) Super! Daj trochę fluidków. :-D;-)

Witaj Agnieszka.kk! :-) Współczuję kaszlu synka, ale może się jeszcze wykuruje?

Tymczasem ściskam Was mocno na dobranoc! :-):tak: Padam na twarz, więc jakiś filmik i palulu! :-)

Dobranoc!

mama dobranoc i dziękuję:)
sol dziękuję również:)
Aguś może nie usuwaj całego profilu ale osuń tą osobę która kopiuje zdjęcia.

mary witaj:)
synek ma temperaturę i ropę w uchu a kaszel męczy mnie niestety choć czasami i synek pokasłuje:(

Aguś - tylko że jest problem nie wiem kto to jest dowiedziałam sie tylko ze on ma te zdjęcia które ja wstawiam dzidziusia i te moje nowe gdzie jestem na biało ubrana :/

reklama
Aguś - tylko że jest problem nie wiem kto to jest dowiedziałam sie tylko ze on ma te zdjęcia które ja wstawiam dzidziusia i te moje nowe gdzie jestem na biało ubrana :/

...a to nie dobrze...
to nawet jak usuniesz profil i zaczniesz zapraszać znajomych to i tak nie będziesz wiedziała czy nie zaprosiłaś ponownie tej osoby która kopiuje zdjęcia.
Może napisz do nk,wyjaśnij sprawę a może coś poradzą?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry