reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aguś - tak też zrobie :) i jak narazie nie bede wstawiała żadnych nowych zdjęć ....... bo z jakiej racji kurde on ma mieć moje zdjęcia .......
Kochane zmykam sie położyć ... wiec życzę kolorowych senków i jutro do wa znów zawitam :*:*:* buziaczki:*

Ostatnia edycja:
reklama
mary - no będę miała zabawy ale to w przyszłym miesiącu bo w tym się spłukaliśmy tą zabudową - kosztowała nas pięć stów więcej niż miała i do tego ten fotel, ubezpieczenie mieszkania i kilka innych pierdół i kasa poszła tak że mam nadzieję że jakimś cudem starczy nam do 10 sierpnia :dry: Ale znalazłam super oświetlenie i w przyszłym miesiącu zamawiam oświetlenie gabloty i na miejscu kupię okleinę bo znaleźć w sieci nie mogę koloru "grusza" :dry: :-p
Porcja pozytywnych fluidków na bobaska :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Szczęśliwa- zostaje Ci usunięcie konta albo dojście kto kopiuje bo NK nie może z tym nic zrobić niestety. :-( Przykre jak ktoś kogo się zna robi takie numery :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Laseczki
Wrocilam z pracy, jechalam na rowerze w ulewe i burze:baffled: Nie wiem czy jestem mokra z deszczu czy z potu - tak zapierdzielalam;-)
Masakra normalnie
Padam z nog...
Do jutra, spokojnej nocki

w ogóle sie dzisiaj wkurzyłam :/:/ bo sie okazało ze mam wśród znajomych na NK dobra duszyczkę nie dla mnie oczywiście która kopiuje moje zdjęcia i trafiaja one do osoby do której nie maja ...... już sama nie wiem co mam zrobić dla osób obcych mam wszystko zablokowane wiec to ktoś z grona znajomych ....... nie chce usuwać sie z NK może zmienic profil jak myślicie ??
Szczesliwa- no to nie za ciekawie masz... a co ze wspolnymi znajomymi? moze by warto bylo sie ukryc na chwile (tzn. zmienic w profilu status, zeby nie widzieli, ze ogladasz ich konto), wejsc na konto TEJ osoby i zobaczyc czy macie wspolnych znajomych.. ja bym wywalila wszystkich po kolei, bez zadnego zastanawiania sie.. szkoda Twoich nerwow kochana ;)

Sol- widze, ze my obie spod Ryb :) ja 24 luty :)
super, ze macie mebelki no i nowy fotel.. to na pewno wygoda..

Agnieszka- duzo zdrowka Wam zycze i daj znac jak tam po wizycie u lekarza...

mama- skonczyliscie juz remontowanie? bo nie doczytalam :) wspolczuje w tym upale to wszystko robic.. ale jak bedzie pieknie jak juz bedzie zrobione :)

u nas tez taki upal byl wczoraj, ze siedzialam i sie ze mnie lalo.. prysznic bralam kilka razy w ciagu dnia, bo sie nie dalo wytrzymac..
dzisiaj znowu sie obudzilam o 1 w nocy pozniej o 4.30 i juz nie spalam.. a teraz bym sie zdrzemnela ale glodna jestem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggy - to ja mam komplet - balety przez 6 dni :-D Bo zaczyna się imprezowanie 25 ur ma mój szwagier (popijawa), 26 ma jeden kolega (impra), 27 ma przyjaciel - impra, 28 mam ja i troje moich znajomych :-D, 1 marca ma koleżanka urodziny a 2 kolega kończy imieninami :-D Szaleństwo :-D A najlepsze że mojej osiemnastki nie pamiętam za dobrze bo dwóch kolegów przede mną musiało mnie mieć na swoich imprezach :szok: 3 dni picia - sadyzm :-D I cieszę się że po porodzie przestali mnie ciągać na ten maraton :-D A najlepsze że obaj koledzy (z 26 w styczniu 2008 a z 27 w marcu 2008) zostali tatusiami :-D :-D A fotel czy wygodny dowiem się jak przywiezie kurier :-D Bo dopiero wczoraj zamówiony :-D Ja usnęłam kole 2-3 bo spać nie mogłam :dry:

No dzisiaj wreszcie pogoda do życia u mnie - lekkie zachmurzenie wiaterek ruszający powietrze - żyć nie umierać :-D Mąż robi śniadanie, Karola zawołała kupkę przed chwilą na nocnik zanim zaczęła robić w majtki :-p Koleżanka ma dzisiaj do mnie zajrzeć a ja czekam na telefon od chrzestnej żeby jej pomóc na porodówce :-D

Miłego dnia wszystkim :-)

Sol no to przyjemny dzionek sie zapowiada;-)

Witajcie Laseczki, ja dzisiaj sie wyspalam za wszystkie czasy, no ale dzisiaj juz beda tylko 3 godziny snu bo o 3 w nocy wstaje do pracy... Mnie w przeciwienstwie do Sol ta pogoda nie odpowiada bo mam wolne, moglabym sie opalic a tu lipa..:wściekła/y:

Przynajmniej z Mezem dzionek spedze;-)

@ sie ze mna bawi... Myslalam ze dzisiaj przyjdzie bo wczoraj juz byl spadek, ale dzisiaj znowu skok...
Jutro juz musi przyjsc bo sie na nia wsciekne...

Milego dzionka Kochane

czesc kochane witam sie niedzielnie :):):)
u mnie była w nocy burza i teraz jest super chłodno o to mi chodziło:):):)
Maggy :) - czesc kochana .... pousuwałam wszystkich naszych wspólnych znajomych z NK zostawiłam tylko swoich zobaczymy jak bedzie ......
Nie nawidze takiego czegoś kurka bez pytania a też nie chce sie ukrywać bo to nie ja jestem winna .......

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć!!!
Jutro mam dzień @ ale już się nie spodziewam by przyszła i się cieszę.
szczęśliwa ludzie są jacyś nienormalni jak można robić coś takiego.
sól no mamuśka niech Ci bobo kopnie w brzuchol od środka i wybije balety a tym bardziej popijawy ;-)
mama mróweczko Ty nasza:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry