Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mary-bath, witaj.
Tak, już znacznie lepiej, dziękuję.Od wczoraj oprócz bromergonu biorę jeszcze luteinę, chociaż w niewielkiej dawce (1 raz dziennie po 1 tabletce), ale mam nadzieję, że pomoże w tym, żeby w tym cyklu się udało. Ale już teraz podchodzą do starań "spokojniej". Po prostu wierzę, że będzie dobrze.
Plus fluidki oraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja własnie zaczynam swój okres płodny i też się boje, że znów się rozczaruję, że znów zobaczę 1 kreskę na teście... Ale warto wierzyć, że się uda!
Dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie, kochana! Zobaczysz, uda się!Krakowianka- i tak trzymac! wiara czyni cudaMary-bath, witaj.
Tak, już znacznie lepiej, dziękuję.Od wczoraj oprócz bromergonu biorę jeszcze luteinę, chociaż w niewielkiej dawce (1 raz dziennie po 1 tabletce), ale mam nadzieję, że pomoże w tym, żeby w tym cyklu się udało. Ale już teraz podchodzą do starań "spokojniej". Po prostu wierzę, że będzie dobrze.
Za to mąż cały dzień zajmuje się Karolą a ja a to śpię, a to sobie czytam książkę
Dostałam obiadek bo M zrobił a teraz jak wstałam to dostałam mrożoną kawę bo za mną chodziła
Dzisiaj mam dzień dobroci dla mamy
W sumie to ja wiem że M chce mnie dzisiaj odciążyć bo jutro jedzie na dwa dni do Starachowic i chce z małą spędzić jak najwięcej czasu bo w środę rano przyjeżdża a na 13 do pracy tu idzie, w czwartek od rana do 15 jest w pracy tu a w piątek i sobotę znowu poza Kielcami :-( Tak więc niewiele się w tym tygodniu będziemy widzieć :-( Za to następny ma luźniejszy. 
Ja wiem jaki to ból ale po każdej stracie trzeba się otrząsnąć i iść dalej bo życie czekać na Ciebie nie będzie a może przynieść wiele dobrego - trzeba tylko nie dać się przeciwnościom. Jakbym po pierwszym czy szóstym poronieniu się poddała nie miałabym Karoli a teraz drugiego bobaska w drodze. Nie mówię że łatwo nie było bo psychiatrę odwiedziłam kilka razy
Ale było watro się nie poddawać
Życzę Ci szybkiego zafasolkowania i upragnionego dzidziusia 
Zaczęło padać pół godzinki temu i wreszcie jest czym oddychać ale nadal jest bardzo ciepło