• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was w popołudniową niedzielę :-)
Opuścić Was na jeden dzień i problem z nadrobieniem czytania;-)
Pozdrawiam Was serdecznie:-)

reklama
Dziewczęta, ja uciekam jakieś jedzonko upichcić. Jutro do pracy - w tym tygodniu same wieczorne zmiany mam... :baffled::baffled::baffled: Chyba padnę po tym tygodniu i się nie podniosę. A tu okres płodny... :nerd: Ehh... :-)

Miłej niedzieli Wam życzę i ślę wszystkim &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam was
Dawno mnie tu z wami nie było..
Zaglądam aby dać znać że żyję ;) i nie zapomniałam o moich koleżankach z bb!
Pozdrawiam was serdecznie. U mnie jest wszystko w porządku.

Wisieńka bardzo mi przykro słonko... (*) brak słów.

hej witam sie serdecznie co nowego ? dopiero co wrocilismy z morza bylo swietnie tylko bobolewal mnie brzuch jak na @ nie wiem dlaczego ma niby przyjsc26 albo 1 sierpnia niewiem co sie dzieje cyce pobolewaja ale sa twarde tez nie wiem co to znaczy?????????????pozdrawiam was wszystkich kochane teskni sie zawami nie zawsze pisze ale czytam wiec lece was nadrobic ;-):tak::tak::tak:

pojadlam salatki owocowej, ale Sol- ten schab za mna dalej chodzi.. chociaz dobre by tez byly placki ziemniaczane z gulaszem.. hmm... chyba zrobie za kilka dni :) jak bede na urlopie

palissa- czyli juz owulacje mialas ? :) a powiedz kiedy?

Dzięki Dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa. :) Jesteście Kochane. :*

Wisieńka, dobrze, że masz obok swojego Kochanego i że On tak cudownie Cię wspiera. :) Zobaczysz, że już niedługo zza chmur znowu wyjdzie słońce. :*

Czy Wy też miałyście dzisiaj takie leniwe popołudnie? ;) Ja absolutnie nie miałam weny do robienia czegokolwiek... :] Zresztą jakaś taka rozdrażniona dziś jestem. I sutki mnie okropnie bolą. O_o :zawstydzona/y:Okres płodny już w zasadzie u mnie na wymarciu - śluz się białawy robi, a temperatura zaczyna rosnąć jak przed okresem niepłodnym. Życzę sobie, żeby się utrzymała na wysokim poziomie długo, długo, długo - wtedy nawet test ciążowy nie będzie mi potrzebny. ;)

Witam serdecznie miłe panie. Postanowiłam dołączyć, a nie tylko podglądać ;-)

Jestem straszną gadułą a że nie wiem od czego zacząć, na razie tylko się przyłączę. Muszę się rozejrzeć po forum, żeby zasady poznać Jedno jest pewne, 4 dni temu zaczęliśmy starania o maleństwo a dzisiaj czuję się FATALNIE. Gdzieś tam po cichutku liczę na to, że to właśnie implantacja, wiadomo, kobiety potrafią sobie wmówić wszystko ale nadzieja jest... ogromna...

Pozdrawiam i myślę niebawem powiem o sobie coś więcej :-)

reklama
Cześć kobiety-wczoraj weczorem komp.mi sie zawiesil i juz nie odpalalam:crazy:a teraz wlasnie wlaczylam i ide poczytac chociaz 3 str wstecz;-)

buziaki i pozdrowienia dla wszystkich!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry