• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam serdecznie miłe panie. Postanowiłam dołączyć, a nie tylko podglądać ;-)

Jestem straszną gadułą a że nie wiem od czego zacząć, na razie tylko się przyłączę. Muszę się rozejrzeć po forum, żeby zasady poznać Jedno jest pewne, 4 dni temu zaczęliśmy starania o maleństwo a dzisiaj czuję się FATALNIE. Gdzieś tam po cichutku liczę na to, że to właśnie implantacja, wiadomo, kobiety potrafią sobie wmówić wszystko ale nadzieja jest... ogromna...

Pozdrawiam i myślę niebawem powiem o sobie coś więcej :-)

witam cie serdecznie napewno sie zadomowisz poniewaz dziewczyny tutaj sa swietne pomoga doradza zawsze troche dopinguja ogolnie witam cie i rozgosc sie ....

reklama
Witam Was kochane staraczki,
ja z moim mężem staram sie o maluszka od ponad 2 lat, w maju mój lekarz prowadzący zaproponował nam inseminacje no i zadzwoniłam tydzien temu do prywatnej kliniki w Szczecinie VITROLIVE , pani doktor zrobiła mi USG i powiedziała że według tego co widzi na ekraniku to początek ciąży. Nie ukrywam że sie troszke ucieszyłam,a czemu troszke bo w ta sobote co była czyli wczoraj wychodził mi planowany @. Umówiłyśmy sie z pania doktor że jak w sobote nie dostane @ to mam zrobic teśćik w poniedziałek lub wtorek i sie okaże. Dziś jest niedziela no i @ nie mam.Ale nie wiem czy sie juz cieszyć.

Hope - witaj. :) No masz bardzo "przy nadziei" nick ;) więc trzeba wierzyć, że się uda. :)

Mama05 - przez ten weekend nie natworzyłyśmy dużo w porównaniu z tym, co się tu czasem w tygodniu dzieje. ;)

Sylwia
- witaj :). No skoro pani doktor widziała na ekranie początek ciąży, to jest nadzieja. :) Zamiast robić test apteczny - idź jutro na badanie z krwi (beta hcg) - to Ci da najbardziej wiarygodny wynik. :) Bo testy z moczu czasem dłuuugo nie wychodzą.

Ostatnia edycja:
mnie tez piersi bolaly... i podbrzusze, jakby ciagniecie w dol, jakies 2-3 dni po owulacji.. jakbym miala 10kg dodatkowo w brzuchu...
a piersi palily jak zywym ogniem.. i dalej tak mam :)

Jakbym czytała o sobie, tylko ja właśnie mam tak teraz... może oprócz palenia piersi, bolą mnie tylko sutki... Obudziły mnie rano. A czytałam gdzieś, że objawy ciąży pojawiają się dopiero po 4 tygodniach, więc jak to jest?

I bardzo dziękuję za powitanie :-)

Co prawda jestem już mamą, ale 10 lat to bardzo dużo i czuję się zupełnie jakbym starała się pierwszy raz. No i tamto poczęcie było nieplanowane a w to wsłu****ę się co godzinę. Już nie zliczę ile razy mierzyłam sobie dzisiaj temperaturę, okropna jestem. A i wiek swoje robi, 32 lata to już nie taka młodziutka ;-)

Ostatnia edycja:
mnie tez piersi bolaly... i podbrzusze, jakby ciagniecie w dol, jakies 2-3 dni po owulacji.. jakbym miala 10kg dodatkowo w brzuchu...
a piersi palily jak zywym ogniem.. i dalej tak mam :)

no to mamy takie same objawy doslownie .tylko objawy czego ?MAGGY77 kiedy masz testowanko? ja chyba pujde na bete jak do 1 sierpnia sie nie pojawi ile ty juz sie starasz? jak mozna wiedziec

Jakbym czytała o sobie, tylko ja właśnie mam tak teraz... może oprócz palenia piersi, bolą mnie tylko sutki... Obudziły mnie rano. A czytałam gdzieś, że objawy ciąży pojawiają się dopiero po 4 tygodniach, więc jak to jest?

I bardzo dziękuję za powitanie :-)

Co prawda jestem już mamą, ale 10 lat to bardzo dużo i czuję się zupełnie jakbym starała się pierwszy raz. No i tamto poczęcie było nieplanowane a w to wsłu****ę się co godzinę. Już nie zliczę ile razy mierzyłam sobie dzisiaj temperaturę, okropna jestem. A i wiek swoje robi, 32 lata to już nie taka młodziutka ;-)

no mloda przeciesz nie stara ja mam 30 prawie oczywiscie jeszcze nie mam dziecka a tak bardzo bym juz chciala,, jaka masz tempke noi gdzie mierzysz ja na dole i mam 36,6 36,8 tak sie trzyma teraz a miesiac w stecz to zawsze 34,5 35,5

Maggy77, Hope, Pallissa - dołączam się do Waszych objawów. :]

no witaj jestem ciekawa te nasze objawy na co na fasoleczke????oby oby trzymam kciuki kochane no to mamy naze ogrono objawow

powinam zrobic teścik w poniedziałek czy we wtorek? jak lepiej czy to nie ma znaczenia. Boje sie że znów bedzie negatyw a ja sie w 80% nastawiłam pozytywnie.:-(pozdrawiam

a kiedy powinas dostac@^?

Witam Was kochane staraczki,
ja z moim mężem staram sie o maluszka od ponad 2 lat, w maju mój lekarz prowadzący zaproponował nam inseminacje no i zadzwoniłam tydzien temu do prywatnej kliniki w Szczecinie VITROLIVE , pani doktor zrobiła mi USG i powiedziała że według tego co widzi na ekraniku to początek ciąży. Nie ukrywam że sie troszke ucieszyłam,a czemu troszke bo w ta sobote co była czyli wczoraj wychodził mi planowany @. Umówiłyśmy sie z pania doktor że jak w sobote nie dostane @ to mam zrobic teśćik w poniedziałek lub wtorek i sie okaże. Dziś jest niedziela no i @ nie mam.Ale nie wiem czy sie juz cieszyć.
przepraszam nie doczytalam no to rob tescika jutro rano czekamy na pozytywny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry