• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam kochane
Wróciłam z gór i proszę o skrót :-)
Duphaston biore 4 dzien i cały czas mam plamienia - nic nie kumama , miałąm przestac plamić, nic mnie nadal nie boli, dzis wypada 19 dzien cyklu i rano czułam się jak na okres, i krewy było więcej, teraz jest mniej - szczerze nie mam pojecia, co dzieje się ze mną. Nigdy nie miałąm żadnych plamien, zawzse wszystko, jak w zegarku, a teraz się popsułąm najzwyczajniej. Mój gina dał mi termi wizyty dopiero na 29, no ale zleci ... mam nadzieje, ze nie bedzie sie nic działo do tej pory ....
A teraz piszcie co u Was moje drogie ...

reklama
Hope - ale zapraszamy też w czasie tych 2 tygodni, a nie dopiero po zrobieniu testu. ;)

Nagapalma - witaj! :) Kurczę, ale niestety nie wiem, co Ci doradzić...

palissa - kopa w dupę za dublowanie postów zamiast edycji - i to 4 pod rząd? Kobito!!! A maggy jest prawie w 7 tygodniu ciąży jakbyś spojrzała na jej suwaczek :-)

Hope, sylwia - witam :-D I z góry proszę o edycję postów zamiast pisać jednego pod drugim :-p

Nosi mnie :dry: Chyba sobie na spacer wyjdę bo mam dość domu :dry:

no to mamy takie same objawy doslownie .tylko objawy czego ?MAGGY77 kiedy masz testowanko? ja chyba pujde na bete jak do 1 sierpnia sie nie pojawi ile ty juz sie starasz? jak mozna wiedziec
palissa- ja juz jestem w ciazy :D te objawy wlasnie byly na ciaze :)

Ja już się żegnam na dziś, bo mam na rano do pracy. JESZCZE TYDZIEŃ i urlop! więc jakoś muszę przetrwać. ;)

My dziś odpoczywamy od staranek ;) ale za wszystkie starające się trzymam kciuki. :) A jutro do pracy to chyba w kaloszach pójdę bo tak się u nas rozlało.

Hope - ale zapraszamy też w czasie tych 2 tygodni, a nie dopiero po zrobieniu testu. ;)

Nagapalma - witaj! :) Kurczę, ale niestety nie wiem, co Ci doradzić...

Nie no ja tu będę codziennie! :-) I obiecuję nie dublować, widzę policja forumowa czujna :-p

Nagapalma a możliwe jest, że plamisz z powodu upałów? Ja tak miewałam. Ale nie jestem do końca w temacie więc może coś palnęłam ;-)

Mi zawsze w okresie wakacyjnym okres się wydłużał, nawet do dwóch tygodni utrzymywało się niewielkie plamienie. Także wtedy, gdy robiłam coś długo i ciężko fizycznie, np. przed Wigilią, kiedy się swego czasu zatyrałam gotowaniem i porządkami. Aż miałam dosyć i wzięłam się za tabletki a potem plastry (dzięki twórcom plastrów, jestem im za nie ogromnie wdzięczna).

Hope - wypraszam sobie policję forumową :-D Po prostu ładniej i czytelniej wszystko wygląda jak jest post edytowany zamiast 4 pod sobą pisane przez jedną osobę. Mam nadzieję że szybciutko się uda z drugim maleństwem :tak:

reklama
witam sie wieczornie :)
Jestem pojedzona wyspana bo miałam drzemkę 2 godzinna po obiadku :):):) ....... i ciekawe jak teraz zasnę :/
a co tam u was dziewczynki??
Aguś kochana jak tam Alan??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry