• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia- z tego co mi wiadomo to ok. 1 tydzień po owulce (3 tc), a na pewno już dwa po owulce (4 tc)

Josephin- ale Synuś ślicznie wygląda na avatar-ku :)))

reklama
ewcia a mi jest niedobrze od wczoraj, często siusiam i kłuje mnie... ale wyczytałam że już nawet 2,3 dni po przytulankach inne kobiety mają objawy pierwsze więc nie wiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewuchy. Szybko minęła niedziela i smutno mi ,że Pol jutro pracuje. Miło spędzilismy dzień, mimo moich smutaśnych humorów.Hope witam i nie martw się ja mam 34 lata a chcę mieć jeszcze 2 dzieci prócz Macka.
Ja juz dzis długo nie pobędę bo będziemy sie klaść, Pol musi wstawać o 5.30.
Pozdrawiam wszystkie i szczypawki dla was

Wisienko- witam a zarazem żegnam :*

Pysia- oj, wątpię, że dwa, trzy dni po mogą mieć jakieś objawy...

Ja także się żegnam. Pa Babeczki

Ewcia tak myslalam tylko mnie to zastanawia bo w sumie jadłam sporo i nic nie mieszałam nic a mi niedobrze, że szok.... no ale dzięki za odpowiedź... też mi się wydaje, że to nie prędko z tą ciażą
lece spać, dobranoc

Witam się wieczornie:)

Aguś byliśmy dziś w szpitalu,spędziliśmy tam 3 godziny,mnóstwo ludzi że aż byłam w szoku.
Alan ma stan zapalny w uchu i dostał antybiotyk,kropelki.Pierwszą dawkę już dostał i są efekty,coś tam się już dzieje.Mam nadzieję że szybko minie.Dziś już nie gorączkował.
Ja niestety też mam antybiotyk na mój kaszel i gardło.Jak po antybiotyku nie przejdzie to
muszę iść do lekarza na prześwietlenie płuc:(

A co u was kochane?jak mija wieczorek?

Hope ja w marcu odstawiłam plastry i czekam na 20 stycznia na poród :-D

Hehehe, no to byłyby jaja gdyby mni też się udało zaraz po odstawieniu. Ja ostatnie plastry brałam w maju, pierwszą miesiączkę sobie darowałam ze strachu przed pięcioraczkami, miałam poczekać jeszcze do sierpnia ale jak w lipcu przyszły takie piękne dni płodne, no i ukochany miał urlop no i dostałam ruję totalną aż wstyd :-D i się stało.

Wisieńko w takim razie trzymam kciuki za udaną dwójeczkę do kompletu ;-) Czas nagli, niestety, panowie nie mają tego problemu.

Ostatnia edycja:
reklama
witam nowe straczki
wisienko mama pysia ewcia i wszystkie inne idące już spać mówie dobrej nocki kochane
sol szczęśliwa jak Wam dobrze z tym spaniem... ja też tak chce a przynajmniej 2 godzinki drzemki popołudniu, ale niestety nie da sie z Ala... do 15stej jest tylko na mojej głowie bo mężuś odsypia nocki a jak on wstanie zjadamy obiad oddaje mu Ale na spacer a sama za prasowanie, porządki lub inne prace domowe musze sie brać i tak każdego dnia...
agnieszka mam nadzieje, że antybiotyk pomoże tobie jak i Alanowi i nie trzeba bedzie nic innego wyszukiwać...
a obajwy o których pisałyście... ja właściwie jak sobie teraz przypominam to miałam takie jak przedstawiacie, zwłaszcza tkliwość piersi... no i siku co chwila... to mnie właściwie przekonywało, że mogło sie udać i sie udało...
no nic zaraz lece do łóżka bom zmeczona na maksa...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry