• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hope - mi się ciągnie juz od okresu, któru dostałąm 30 czerwca, przyszedł za wczesnie, bo w 24 dniu cyklu i był krótki, skąpy oraz bezbolesny, trwał ze 3 dni, a potem plamienie, które trwa do dziś, jeszcze takich cudów nie miałam, ale mam nadzije, ze to nic powąznego ... teraz lekko pokuwa mnie lewy jajnik i troche podbrzusze, lekarka kazała brac mi duphaston przez 10 dni i miałam w tym czasie przestac krwawic a potem dostac okres, ale plamie nadal i chyba troszke więcej ... mam nadzieje, ze to pogoda ... ale się rozpisałam ...

miało byc prawy jajnik - heheh
a i musze w koncu suwak zmienic, przez to, ze mi sie wszystko poprzestawiało Buuu

Ostatnia edycja:
Hope - no problemo :-D Trzymam kciuki i wysyłam fluidki ciążowe :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Szczęśliwa - ja spałam w ciągu dnia z 6 godzin i teraz będę chodziła w nocy po ścianach chyba :-D

Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo zaraz fioła z nudów dostanę :no:

Nagapalma w takim układzie to mi wygląda na coś innego... nie jestem lekarzem ale jeśli byłaś u gina i nie znalazł nic szczególnego, to może faktycznie pogoda. Ja miałam i mam przeróżne przeboje ginekologiczne, torbiele, wymioty, omdlenia, nadżerkę, kilkutygodniowe miesiączki, lub ich brak przez wiele tygodni, nic mnie już nie zdziwi. Od 4 lat mam pęcherzyk w jajniku dla odmiany i przyznam, że po tylu latach do życia z bólem chyba się można przyzwyczaić. Mam nadzieję, ze szybko zakończy ci się plamienie, albo chociaż wyjaśni jego przyczyna :-)

Sol matko ile fluidków, dziękuję ale co ty chcesz mi tu czworaczki zmajstrować? Ja po plastrach jestem :-D:-D:-D:szok:

Ostatnia edycja:
Dobranoc Nagapalma, będzie dobrze :-)

Ja dziś leżę cały dzień, jak tylko wstanę mam kręciołki w głowie. Ale muszę, psy czekają na sikanko. Pewnie wrócę zlana potem :dry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry