• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam Kochane :*

Nie bylo mnie ostatnio przez weekend bo nie mialam jakos weny do pisania.
Jestem sama w domu do niedzieli bo moj S wyjechal na delegacje. Mam nadzieje ze ten tydzien bez niego minie szybko bo juz za nim tesknie:-(
Chyba dobrze ze sie ostatnio nie udzielalam bo strasznie nerwowa sie zrobilam ale mysle ze to po odstawieniu tabletek. Boli mnie dol brzucha, kluje w prawym boku, piersi tez mnie bola a nerwa mam takiego ze szkoda mowic i placzliwa jestem:wściekła/y::crazy:
Pewnie niedlugo mi to przejdzie:tak:
Prawde mowiac nie mielismy za duzo czasu na dzialania tym bardziej ze ja nie mam pojecia kiedy bedzie albo kiedy juz byla owulka ale obiecalismy sobie ze sie stresowac tym nie bedziemy i jak bedzie fasolka to bedzie a jak nie trudno. Wszystko chcemy robic na luzie bo i tak S ma dosyc stresow ostatnio wiec nakrecac sie dodatkowo nie ma sensu.
W tym miesiacu raczej nic z tego ale tak jak pisalam seks uprawiamy dla przyjemnosci glownie wiec zobaczymy;-)
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia :tak:

Witajcie Kochane;-)
Niestety nie nadrobie Was z ranca bo leje jak 150 i musze jechac do pracy autobusem a nie rowerkiem wiec musze sie szybciej zbierac:-(
Wpadlam wiec tylko zyczyc Wam przyjemnego dzionka
Buziaki

Palisso nie chcę zapeszać, w końcu kto zachodzi w ciążę za pierwszym razem? No dobra, ja raz, prawie 10 lat temu, faktycznie to był pierwszy miesiąc jak szaleliśmy bez zabezpieczenia i bach... ale wtedy byłam młoda. Teraz jestem młoda inaczej ;-)
Hope- ja mam 33 lata i zaszlam od razu :) wiec.. to nie ma znaczenia.. mysle, ze to po prostu organizm, no i chyba szczescie... jesli mozna tu o nim mowic ;)

a tak w ogole to dzien dobry :)

tak, tak.. kolejna noc nieprzespana.. dzisiaj pobilam rekord, bo spalam moze 4h.. budzilam sie chyba ze 3 razy..
chyba przesadzilam ze spaniem w niedziele :D
Sol
, Szczesliwa- ciekawa jestem jak tam Wasza noc po przespanej niedzieli.. :D

pralinka- :szok::szok: Ty tak wczesnie wstajesz do pracy???? o matko! no to Cie podziwiam... ech.
milego dnia :)

jaewa- witaj! i dobrze, trzeba wyluzowac, bo inaczej ciezko bedzie... zreszta, co to za seks z przymusu.... ;)

wisienka- milego dnia Ci zycze i mam nadzieje, ze ten tydzien bedzie lepszy :) sciskam Cie mocno :)

ok, ja sie zbieram powoli.. nie wiem, czy uda mi sie wpasc do Was w pracy, ale sprobuje. dzisiaj mam mase spotkan..
buziaki i milego poniedzialku :)

Hej Maggy :)

Pobijasz rekordy spania w dzien a potem w nocy nie umiesz spac bidulko:tak:
Jak sie czujesz? Wszystko ok?:-) Za ile masz znowu wizyte u ginka?

Malapralinka Ty widac zaprawiona we wczesnym wstawaniu jestes Kochana:-D
Ja tez Cie podziwiam bo ja bym sie chyba nie zwlokla z lozka o 4 nad ranem:-p

Hej Maggy :)
Pobijasz rekordy spania w dzien a potem w nocy nie umiesz spac bidulko:tak:
Jak sie czujesz? Wszystko ok?:-) Za ile masz znowu wizyte u ginka?
hej :) czuje sie ok... troche sie placzliwa zrobilam..o byle co..
wlasnie ja bym chetnie pospala w nocy..ale natura wzywa i do wc wstaje :)

a wizyte u ginka mam jutro... i mam nadzieje uslyszec bicie serduszka ;)

uciekam, bo jeszcze musze cos zjesc, a pozniej do pracy :) milego dnia!

Cześć Dziewczynki:)
Nie mam szans was nadrobić:(( Nie miałam kompletnie czasu siąść w weekend.
W sobotę znowu nie miałam siły wstać do pracy:( Ale dobrze że mam określone że 2 soboty w miesiącu ale juz nei określonek które:) To mogę tak sobie czasem odpuścić.
Poszliśmy na zakupy (co było błędem więc w połowie ograniczylismy się do najważniejszych - kupiłam wam karteczki wkońcu!!) i zdechli i mokrzy wróciliśmy... POjechalilśmy na wieś i trochę się tam poleniliśmy:))
A wczoraj cały dzień na rybach:)) A potem na grilu:)
Bardzo dobrze mi to wszystko zrobiło! Trochę wypoczęłam (chociaż znowu sobie uszkodziłam niedoleczone plecy i teraz to już wogóle się nie ruszam tylko siedze prosto) i fizycznie i psychicznie. Niedługo @ i nowy cykl i walczymy dalej:)

Mojej siostry maluch (dziś skończy 3 miesiące) ma sepsę:(( W piątek go zawieźli do szpitala... I dalej nei wiadomo czy przeżyje:(( On miał martwice jelit i jest po operacji i tydzień temu wrocili ze szpitala (po 2 miesięczynm pobycie) i jest karmiony pozajelitowo... Wtedy miał zapaść i ledwo go odratowali (wycieli dużą cześć jelita cienkiego) a teraz głupia sepsa...
Siostra tez jest w szpitalu ale okazało się że to nei sepsa tylko jest wykończona i odwodniona... Szwagier jest taki sam tyle że on musi pracować (może go zastąpić tylko 1 kolega ale on ma raka i bierze chemię więc P. musi byc w pracy). Mają jeszcze 3 letniego synka (mój ukochany mateunio) ale jemu naszczęście nic nie jest...

Także nie miałam ostatnio weny do pisania ani czytania....
Miłego dnia:)

Maggy Ty placzliwa? Powinnas widziec mnie dzisiaj rano:baffled:
Moje hormony wariuja a ja razem z nimi:szok: Dobrze ze mojego S nie ma i nie musi znosic moich fochow:dry:

Super ze jutro idziesz na wizyte. Napisz koniecznie co z malenstwem i czy slyszalas serduszko:tak: Oj to musi byc mily moment:-)
Milego dnia w pracy kochana:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry