Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale mniej wiecej wiem co i jak ;-)
Jeszcze porządki w szafach mi zostały ale to po południu sobie porobię bo chwilowo mam lenia
A wyszło extra
Karola zadowolona ze swojego pokoju a my z naszego 
Jaewa, witaj*
To rycz jak masz ochotę...
A wiesz, że Ty sie starasz o fasoKe?![]()
tylko jakos mi tak no...nie teges juz od dwoch dni jest....za duzo hormonow w organizmie przez ponad 10 lat to teraz mam efekty;-)
ewelinko - już całkiem po remoncieJeszcze porządki w szafach mi zostały ale to po południu sobie porobię bo chwilowo mam lenia
A wyszło extra
Karola zadowolona ze swojego pokoju a my z naszego
![]()
To Karola zapewne szaleje w swoim kąciku, bo że Wy to rzecz oczywista 

;-)Kochanie wiem ze sie staramtylko jakos mi tak no...nie teges juz od dwoch dni jest....za duzo hormonow w organizmie przez ponad 10 lat to teraz mam efekty;-)
S na delegacji a ja sama samiutka....No ale mam Was moje kochane pocieszycielki![]()

ewelina witam...a bo wczoraj byłam w szpitalu z moim kaszle i gardłem i dostałam antybiotyki a dziś rano obudziłam się z bólem ucha,chyba przeniosło się na ucho,mój synek ma tak samo,też dostał antybiotyk ale do ucha a Ja mam tabletki.Boli jak diabli,funkcjonować nie mogę normalnie.Dziś jeszcze do pracy.Od jutra zaczynam urlop a tu taka niespodzianka,znowu spędzę go nie tak jak bym pewnie chciała...![]()