agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam was dziewczyny długo mnie było bo leżałam w szpitalu miesiąc czasu właśnie wróciłam do domu co tam u was słychac???
Witaj
A co się stało że leżałaś w szpitalu?
Marylka dziękuję kochana
Futrzakowa witaj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam was dziewczyny długo mnie było bo leżałam w szpitalu miesiąc czasu właśnie wróciłam do domu co tam u was słychac???
Cześć :*
A z jakiego powodu ten pobyt w szpitalu???? Wsio już ok??? Co u Ciebie?
Marylka, thx :*
leżałam bo dostałam krwawienia i byłąm na potrzymaniu ciąży ale już wszystko ok.
dzidzia rośnie wczoraj miałam robione usg i serduszko już słychać jak ja się cieszę
Jestem bardzo szczęsliwa![]()
Bardzo się cieszę, że serduszko bije! Teraz będzie tylko dobrze! Oszczędzaj się i dbaj. Ugłaszcz brzusio od e-ciotki 

Super nowinki!!!! Oby więcej takich...Jaewa, to sobie kup misia!!!!!!;-)![]()
Mis to nie to samo! Szczesciara Twoj nie wyjezda nio!No co za kobieta!!!Mis to nie to samo! Szczesciara Twoj nie wyjezda nio!
Nie jest zle, przyzwyczajam sie do bycia sama czasami, fajnie jest jak wraca bo mam go wtedy przez kilka dni tylko dla siebie od rana do wieczora ;-)

;-)
;-)

:-):-):-):-):-)