• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć :*
A z jakiego powodu ten pobyt w szpitalu???? Wsio już ok??? Co u Ciebie?

Marylka, thx :*

leżałam bo dostałam krwawienia i byłąm na potrzymaniu ciąży ale już wszystko ok.
dzidzia rośnie wczoraj miałam robione usg i serduszko już słychać jak ja się cieszę
Jestem bardzo szczęsliwa:)

leżałam bo dostałam krwawienia i byłąm na potrzymaniu ciąży ale już wszystko ok.
dzidzia rośnie wczoraj miałam robione usg i serduszko już słychać jak ja się cieszę
Jestem bardzo szczęsliwa:)

Oj....najwazniejsze, że sytuacja opanowana :tak: Bardzo się cieszę, że serduszko bije! Teraz będzie tylko dobrze! Oszczędzaj się i dbaj. Ugłaszcz brzusio od e-ciotki :-D:-D:-D:-D:-D Super nowinki!!!! Oby więcej takich...

No co za kobieta!!!:-D Mis to nie to samo! Szczesciara Twoj nie wyjezda nio!
Nie jest zle, przyzwyczajam sie do bycia sama czasami, fajnie jest jak wraca bo mam go wtedy przez kilka dni tylko dla siebie od rana do wieczora ;-)

Kochana, nawet nie wiesz ile razy nas doświadczała rozłąka, wieczne poligony, kursy, szkolenia....ale cóż...takie życie. A rozłąka jest po to, by móc tęsknić i poźniej wsio nadrobić razy dwa!!!!!!!!!!!!!!!! więc nie marudź, tylko szykuj psitkę na powrót ukochanego :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

cześć i czolem:tak:
jestem prawie wyspana ,zaraz bedziemy z Tomem robic docinki tego co zostalo do zrobienia przy tarasie i zapraszam wszystkie na Wielkie Otwarcie:tak:;-)

pozniej jedziemy kupic "ozdobne kamienie" zeby podsypac tuje przed domem a pozniej do Ikea.
a jutro wyjedzamy na Pomorze i wracamy w piatek-żeby spokojnie dzialac we wlasnym lóżku:-D:-D:-D:-D:-D

ide poczytac co tam od rana napisalyscie.

Pamietacie jeszcze starą matke?????:sorry2::-):-):-):-):-)

Hey laski.
Jakoś nie mam dziś weny do nadrabiania i nic się nie chce.
Było gorąco źle jest pochmurno też źle. Nie mogło by być tak w sam raz?
czarna co się działo? Mam nadzieję ,że jestjuż ok.
agnieszka biedny twój synuś :-(zdrowia życzę.
futrzakowa witaj. Jak tam fasolka daje jakieś znaki?
monia_55 współczuję okropne to jest:-(czemu ten u góry tak się myli?
Witam też nowe staraczki ;-)
mama
pewnie ,że pamiętamy!!!:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry