ewelina28
Dum Spiro Spero...
hej kochane przesyłam Wam pozdrowienia os Sergewny naszej kochanej jest zapracowana i jeszcze nie ma neta i nie ma jak pisaćale mieszka im sie super w nowym mieszkanku
![]()
Dzięki i pozdrów ją serdeczniście!!! :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej kochane przesyłam Wam pozdrowienia os Sergewny naszej kochanej jest zapracowana i jeszcze nie ma neta i nie ma jak pisaćale mieszka im sie super w nowym mieszkanku
![]()

pewnie ,ze satysfakcja jest ale jak juz plecy bola i wogole juz troche rozdraznieni jestesmy bo ledw wstaniemy i do pracyCześć Mamuśka :*
Super, że robota na finiszu!!!!!!!!!! Efekt wspólnej pracy pewnie satysfakcjonujący??!!!
I cudnego pobytu na Pomorzu, qrcze szkoda, że nie wyrwę chwilki na spotkanie....ale wiesz...mam chatę pełną gości, do tego praca itp.itd.

dzis przycinanie ,wiec Tomi stwierdzil ,ze nie przydam Mu sie przy tym.

Wiatm Cie Marcepanek, Ewelino i Marylko przy porannej kawie!:-)
Jak Wam minął weekend?
MARCEPANEK,NAGAPALMA,MARYLKA,CZARNA,EWELINKA- witajcie kochane babeczki moje-jakze sie za Wami stesknilam
pewnie ,ze satysfakcja jest ale jak juz plecy bola i wogole juz troche rozdraznieni jestesmy bo ledw wstaniemy i do pracydzis przycinanie ,wiec Tomi stwierdzil ,ze nie przydam Mu sie przy tym.
a Ciebie rozumiem-wiem co to pelna chata ludzi
jak tam sofe-dowiezli jaką trzeba???

żałuję tylko, że nie mogę im więcej czasu poświęcić, bo praca...praca...praca...