myslalam ze bedzie strasznie ciezko i bardzo milo sie rozczarowalam. Mialam nacinane krocze podczas porodu i zaraz po przewiezieniu na sale poporodowa, czyli po ok 3 godz juz chodzilam. Nie czulam zadnego bolu zarowno przy chodzeniu jak i przy siadaniu. Czasami tylko jak siadalam po turecku na lozku to czulam ze cos mni ciagnie. Szwy mialam rozpuszczalne wiec obylo sie bez sciagania, ktore jak slyszalam jest bolesne. W "ksiazkach telefonicznych" jakos nauczylam sie chodzic i nawet jak juz malo ze mnie lecialo i kupilam alwaysy to zalozylam tylko raz i wrocilam do tych wielkich podpasek w ktorych chodzilam, bo po godzinie w alwaysie strasznie mnie zaczelo piec w miejscu szwu. Chyba przez to ze alwaysy nie przepuszczaja powietrza. Dzis 13 dni po porodzie juz praktycznie nic ze mnie nie leci. Musze kupic jakies bardzo chlonne wkladki - mysle ze powinny wystarczyc.
reklama
Liza
Fanka BB :)
Ja ogólnie po porodzie super sie czułam po jakims tygodniu, juz mamcica nie bolała przy obkurczaniu tylko kregosłup mcno bolał, teraz mniej juz... No potem zostało plamienie, 2tyg miałam przerwy no i dzis dostałam okresu
co w takie upały nie jest wogóle przyjemnie....
no i miałam isc do gina i nie bede szła, musze poczekac az sie skonczy to pewnie w nast tyg juz pójde napewno.... ehhhh

Dziewczyny nosicie bieliznę poporodową (majtki, pasy itp.) Ja miałam zacząć po kontrolnej wizycie u ginekologa, ale okazało się że mój lekarz poszedł na urlop i będę miała wizytę w 9 a nie 6 tygodniu po porodzie i zastanawiam się czy to nie będzie już zbyt późno żeby zacząć nosić pas (chodź szczerze nie wyobrażam sobie noszenia czegoś takiego w taką gorączkę :-) ).
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny nosicie bieliznę poporodową (majtki, pasy itp.) Ja miałam zacząć po kontrolnej wizycie u ginekologa, ale okazało się że mój lekarz poszedł na urlop i będę miała wizytę w 9 a nie 6 tygodniu po porodzie i zastanawiam się czy to nie będzie już zbyt późno żeby zacząć nosić pas (chodź szczerze nie wyobrażam sobie noszenia czegoś takiego w taką gorączkę :-) ).
Ja po 6 tyg chce zacząć nosić chyba, że brzuch sam spadnie bo już prawie nie ma go
Ja miałam na razie tylko 2 razy na weselu pod sukienkę

ja mam majtki obciskające,ale tylko kilka razy miałam je na sobie, w ten żar ciężko takie coś nosićDziewczyny nosicie bieliznę poporodową (majtki, pasy itp.) Ja miałam zacząć po kontrolnej wizycie u ginekologa, ale okazało się że mój lekarz poszedł na urlop i będę miała wizytę w 9 a nie 6 tygodniu po porodzie i zastanawiam się czy to nie będzie już zbyt późno żeby zacząć nosić pas (chodź szczerze nie wyobrażam sobie noszenia czegoś takiego w taką gorączkę :-) ).

agast22
Fanka BB :)
No wlasnie.. ciągle słysze takie opinie dlatego postanowiłam nosic tylko na "wielkie wyjścia"ja mam majtki obciskające,ale tylko kilka razy miałam je na sobie, w ten żar ciężko takie coś nosićale jak byłam na wizycie kontrolnej, to lekarz nie polecał mi noszenia majtek,ani pasa bo mówi że mięśnie się rozleniwiają i będzie im dobrze w pasie ale bez już nie, mówi że samoistnie powinno się wchłaniać, no i że mam zacząć wzmacniać mięśnie a nie myśleć o bieliźnie obciskającej
reklama
C
cobra18
Gość
nie nawidze podpasek
(((