reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Gizelko kochana trzymaj się!!!!!!!:szok:
Ja dzisiaj po wizycie też na stresiku, tak samo skurcze i parcie ale jakos do tej pory tak do mnie nie docierało dopiero jak mnie lakarz nastraszył:sorry2:jestem na lekach i jutro do kontroli ...zobaczymy co będzie!! W każdym razie ja się do szpitala nie wybieram jeszcze!!:no:też nic nie mam przyszykowanego ani dla siebie ani dla małej..chyba zaraz zrobie porządek w szafie i posprawdzam rzeczy:-p!!
.. a więc tak jak myślałam, że te bóle schodzące z krzyża do pupy to jednak skurcze!!:-(

Kernus, a gdzie będziesz rodzić..??
a ja wybrałam Brzozów. Tam też mi szew zakładali i moja ginka jest stamtąd. Boję sie Krosna bo nie mam znajomych, a osłuchałam sie tyle, że dziękuję bardzo:baffled:

Wiecie coo... ja tak teraz sobie myślę że warto mieć kontakt z którąś z was, żeby wrazie co przekazać wiadomości ze szpitala, ja niemam do żadnej nr. telefonu.

Może założymy wątek w którym napiszemy swoje maile i kto chce nr. telefonu. ?????
A ja proponuję ,że tak która chce mieć nr. tel czy adres do którejs żeby powymieniać się na privie. Tak na forum to chyba nie byłby dobry pomysł:dry:
Ja bez problemu swój nr. podam komuś i smski będę tu przepisywać. Można założyć watek z smsami od nas...

a ja słyszałam o krośnie ostatnimi czasy dobre rzeczy... ponoć tu trzeba mieć szczęście i trafić na dobrą zmianę :-) i moja ginka jest w krośnie.. :-) mam zamiar zapisac się od sierpnia do szkoły rodzenia, własciwie po to żeby poznać położne itp.. ale ponoć i tak jest tak, że papierek daje pierwszeństwo, ale nie gwarancję rodzenia z mężem.. :-(

no właśnie jak sietrafi to jest ok, ale jakoś mnie ten szpital przeraża no.... ale kto wie.może jeszcze być tak że nie zdążę dojechać do brzozowa:-D
A papierek dobrze że będzie. Zawsze to zwiększa szanse;-)

Witam brzuchatki!!

Gizelka trzymaj się!!!! Jesteśmy z Tobą mam nadzieję że nie ważne jak ale ważne żeby sie dobrze skończyło!!! :tak::tak:

Faktycznie zaczyna się robić coraz ciekawiej w końcu już połowa lipca. Ja po szoku jakiego doznałam wiadomością o gizeli chyba jednak pójdę rozejrzeć się czego jeszcze mi brakuje i spakuję torbę :) Wykożystam fakt że wreszcie troszkę chłodniej jest.
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!

wstretna_malpko - a co on Ci tam zobaczyl, ze jutro do kontroli znowu?nie daj sie:)ale nie sprawdzaj szafy, tylko lez i odpoczywaj!bo TY tez "poremontowa" jestes,wiec przemeczona...a przy okazji, porodowka jest juz w Slupsku, czu caly czas w Ustce?bo slyszalam, ze za "nowy" szpital sie wzieli, ale to chyba potrwa...przepraszam reszte, za takie osobiste pytania, ale tylko chce sie dowiedziec co w moich okolicach slychac;-)

Skrzacie przekaż pozdrowienia Gizeli i niech się oboje trzymają jak najdłużej w dwupaku!!! Trzymam kciuki jak tylko umiem!
Jejku, aż mnie ciarki przechodzą, odkąd to przeczytałam... Wy tu jeszcze o torbach spakowanych piszecie, a ja nie mam nic, tylko łóżeczko i pościel... O rany... W środę mam wizytę, zobaczymy jak się ma moja szyjka i albo wpadnę w panikę albo nie... :baffled:

Kurczaki Gizelka trzymaj nogi zaciśnięte jeszcze z 2 tyg :)
Wy tu panika a ja mam przeczucie,że urodzę jako jedna z ostatnich.
Jakoś tak moje dzieciaczki rodziły się w terminie więc i teraz prędzej jak 10-16 września nie mam co liczyć na finisz.
Torba jeszcze nie spakowana, w razie co w locie się spakuję bo w sumie wszystko mam :)
Co do wymiany tel czy mailami to dobry byłby wątek typu "nowinki szpitalne wrześniówek " czy coś w tym stylu i tam by sie wpisywało wszelkie smsy od wrześniówek przebywających w szpitalu.
Coraz bliżej końca i coraz więcej z nas szpital odwiedzi niebawem więc taki wątek byłby w sam raz oczywiście nie zaśmiecany komentami tylko wpisywane posty z cytatem smssów od wrześniówek.
Tak jest na innych forach i to się sprawdza
Może tak wymienić się na privie nr tel np z moderatorkami co by porządku pilnowały na wątku szpitalnym?

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty.
Ja troszku odgruzowałam dom poszłam po zakupy 500 m i myślałam,że mi plecy odpadną a brzuch się urwie tak mi go w dół ciągnęło.
Teraz zajadam chłodnik z warzywami bo znów słonko przygrzewa.
Laseczki ma któraś jakiś dobry przepis na sałatkę owocową z makaronem, bo mam na takowa chęć.
Obiady w stylu schabowy buraki ziemniaki wogóle do mnie nie przemawiają.
Może macie pomysły na pyszny chłodzący obiadek?

reklama
Do góry