reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Wszystko wyczytałam, ale nie wiem co komu. Na pewno

Ben witaj na świecie!!! Surv, gratulacje dla siosty i dla Ciebie cioteczko ;-)

Wrócilismy od znajomych. Było jak zawsze świetnie! Dzieciaki wybawione. Olga ma oczywiście nowe kuku - rozcieła wargę... Oglądnęlismy dobry film "I love you Phillip Morris". Tylko jak ktos "nie trawi" gejów, to odradzam ;-)
Post, jak imprezka? Udało się? Czy Ty nie pracujesz aby koło remontowanego ronda?
Renia, moje codziennie brykają do 21...
Jejku, jak fajnie poczuc chłod z rana. Dobrze, że jest klima w pracy, bo pokoje były tak masakrycznie nagrzane, że szok!

reklama
I ja witam z chłodnych Katowic:-)
Kuba jeszcze śpi:szok: Kurde w ten upał przynajmniej było co robić:-pa teraz nie wiem, chyba bedziemy pół dnia puzzle układać:-p
Miłego dnia!

U nas też chłodno dzięki bogu, tylko mieszkania dowietrzyć nei mogę...ale zważywszy, że i tak nikogo w całej kamienicy nie ma, bo studenci wyjechali, chyba po prostu otworzę drzwi na korytarz i będziemy jak na wsi siedzieć:-p Od środy podobno znowu gorąco, więc trzeba się szybko cieszyć chlodem:tak:

Dziś muszę ponadrabiać wszystkei zaleglości z wyjazdu, a nie chce mi się straszliwie, zwłaszcza, że za plecami snuje się ponury R. Strasznie go własna niepełnosprawność dołuje, a jak próbuję pomóc to się jeszcze bardziej wścieka:baffled: No nic mamy próbę życia na emeryturze, bo i mnie krękosłup z kretesem siadł więc oboje kuśtykamy po domu:-p Postanowiliśmy, że w sierpniu zabierzemy Flo ze żłobka, żeby też miała wakacje z rodzicami, aczkolwiek nie wiem, czy po tygodniu nie bedziemy z podkulonymi ogonami prosić o przyjęcie jej z powrotem, bo ją tak energia nosi ostatnio, że nie jestem w stanie cały dzień w domu zapewnić jej wystarczająco wiele rozrywek:-p No i muszę się przełamać do auta, bo jesteśmy tą ręką R totalnie ud***ni, - bardzo chciałabym jak najszybciej pojechać znowu do Drezna, a nie chcę znowu Flo zostawiać.

Kicrym, puzzle, czemu nie? Ja Flo kupiłam w Niemczech takie prawdziwe, i to z ukochanym barankiem Shaunem i małej się strasznie podobają - no i jestem pod wrażeniem, jak po jednym dniu układania nauczyła się układać sama:szok: może już czas pokazać jej moje 2000-elementowe?:-D

Kaja, no to się dzieje u Was:tak: Szkoda, ze u mnei stres nie dziala odchudzająco, bo po ostatnich tygodniach byłabym super laską:-p

Nic, trzeba brać się do roboty póki się cokolwiek chce:tak: Miłego dnia!

Hejka z rana
Survi oby reka R szybko sie zagoila a Ty dasz rade za kolkiem:tak:Zdolna Flo jest, Misia tez lubi ukladanki:tak:
Kasia super ze wekeend udany:tak:
Kic cos wymyslisz :tak:
U nas tez chlodniej ale juz od jutra 31stopni. Dobrze ze ja bede w pracy tam klima:tak:
Poza tym cos nic mi sie nie chce:-( Dzis mieli oprzyjsc ze spoldzielni rozwalac nam skos w kuchni bo nam co jakis czas zacieka ale przyjda dopiero sroda-czwartek:wściekła/y:Wszystko z kuchni wyniesione, kuchnie mamy w salonie. Musze G powiedziec zeby choc zmywarke podlaczyc bo nie chce mi zmywac naczyn. Dobrze ze obiad ma ugotowany:-)

a moje dziecko odsypia chyba imprezkę sobotnią bo już 3h snu:-D

dziękujemy za karteczki i życzonka Olguni, Tosi, Flo, Ikusi, Werci, Kubusiowi i Antosiowi:-)

mam nadzieję, że katreczki od nas doszły do tych maluszków rodzonych do 18go lipca;-)
kolejne wyślemy jutro

Surv a jaka to kostka pękła R? bo u nas niby taka pierdoła a skończyło się operacją i chodziło konkretnie o kość łódeczkowatą czy jakoś tak
a z samochodem dasz radę:-D

miłego popołudnia

hejka
bylismy dzisiaj u kuzynostwa, dzieci sie pobawily, potem razem do pizzerii poszlismy; strasznie mnie glowa bolala przez te zmiany pogody; po dwoch tabletkach mi przeszlo; potem bylam z malymi w piaskownicy, ot taki leniwy dzionek:)
zdecydowalam,ze likwiduje konto na naszej klasie...
spokojnego wieczorku
jutro robie ogorki, ale bedzie pychotka za pare dni

jestem
:)
deszcz wytrzymał do wieczora :)
imprezka udana..młoda zadowolona
Kasia...poszturchałam....szkoda że nie wpadliście choć na chwilkę ...
Surv...to ja poproszę o zdjęcie tej kluseczki jak będziesz mieć, na zamkniętym :)
idę obiad na jutro robić
i posprzątać
i zadanie z angielskiego zrobić

Prawda, prawda, poszturchała...:tak: Julka z nadmiaru wrażeń imprezowych dała czadu wieczorem i usypianie trwało bagatela 1,5 godziny:baffled::baffled::baffled: Za to dzisiaj odleciała w 3 minuty:tak:

Surv - gratulacje dla Ciebie, mamy i malucha:-D

Buziaki dla Was wszystkich:happy:

Post, spisałaś sie na medal! :-)
Jak wyjechaliśmy z Karniowic, to dzieciaki odleciały, spały calutka drogę i na parkingu nie mogły dojść do siebie... Poza tym głupio tak wpadać na imprezkę nie przygotowanym... Mam nadzieję, że na zamkniętym fotki są

reklama
Witam wieczorkiem :)
Post fajnie że impreza udana:tak:
Izabelka to miał być leniwy dzień?to co wy robicie w nieleniwy:-p
Dorka no podejcie robotników masakra:dry:
Surv u nas największe wzięcie mają te drewniane układanki, mama mu juz ze żłobka przynosi bo przy nim się kupować nie opłaca bo on odrazu sobie sam ułozy z 10 razy i twierdzi że jest łatwe:szok:takie klasyczne puzzle juz tak nie cieszą bo trzeba sie bardziej skupić ale też ładnie sobie radzi:tak:
Magdzik a co u was?
Spokojnej nocki!

Do góry