• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Wszystko wyczytałam, ale nie wiem co komu. Na pewno

Ben witaj na świecie!!! Surv, gratulacje dla siosty i dla Ciebie cioteczko ;-)

Wrócilismy od znajomych. Było jak zawsze świetnie! Dzieciaki wybawione. Olga ma oczywiście nowe kuku - rozcieła wargę... Oglądnęlismy dobry film "I love you Phillip Morris". Tylko jak ktos "nie trawi" gejów, to odradzam ;-)
Post, jak imprezka? Udało się? Czy Ty nie pracujesz aby koło remontowanego ronda?
Renia, moje codziennie brykają do 21...
Jejku, jak fajnie poczuc chłod z rana. Dobrze, że jest klima w pracy, bo pokoje były tak masakrycznie nagrzane, że szok!

reklama
I ja witam z chłodnych Katowic:-)
Kuba jeszcze śpi:szok: Kurde w ten upał przynajmniej było co robić:-pa teraz nie wiem, chyba bedziemy pół dnia puzzle układać:-p
Miłego dnia!

U nas też chłodno dzięki bogu, tylko mieszkania dowietrzyć nei mogę...ale zważywszy, że i tak nikogo w całej kamienicy nie ma, bo studenci wyjechali, chyba po prostu otworzę drzwi na korytarz i będziemy jak na wsi siedzieć:-p Od środy podobno znowu gorąco, więc trzeba się szybko cieszyć chlodem:tak:

Dziś muszę ponadrabiać wszystkei zaleglości z wyjazdu, a nie chce mi się straszliwie, zwłaszcza, że za plecami snuje się ponury R. Strasznie go własna niepełnosprawność dołuje, a jak próbuję pomóc to się jeszcze bardziej wścieka:baffled: No nic mamy próbę życia na emeryturze, bo i mnie krękosłup z kretesem siadł więc oboje kuśtykamy po domu:-p Postanowiliśmy, że w sierpniu zabierzemy Flo ze żłobka, żeby też miała wakacje z rodzicami, aczkolwiek nie wiem, czy po tygodniu nie bedziemy z podkulonymi ogonami prosić o przyjęcie jej z powrotem, bo ją tak energia nosi ostatnio, że nie jestem w stanie cały dzień w domu zapewnić jej wystarczająco wiele rozrywek:-p No i muszę się przełamać do auta, bo jesteśmy tą ręką R totalnie ud***ni, - bardzo chciałabym jak najszybciej pojechać znowu do Drezna, a nie chcę znowu Flo zostawiać.

Kicrym, puzzle, czemu nie? Ja Flo kupiłam w Niemczech takie prawdziwe, i to z ukochanym barankiem Shaunem i małej się strasznie podobają - no i jestem pod wrażeniem, jak po jednym dniu układania nauczyła się układać sama:szok: może już czas pokazać jej moje 2000-elementowe?:-D

Kaja, no to się dzieje u Was:tak: Szkoda, ze u mnei stres nie dziala odchudzająco, bo po ostatnich tygodniach byłabym super laską:-p

Nic, trzeba brać się do roboty póki się cokolwiek chce:tak: Miłego dnia!

Hejka z rana
Survi oby reka R szybko sie zagoila a Ty dasz rade za kolkiem:tak:Zdolna Flo jest, Misia tez lubi ukladanki:tak:
Kasia super ze wekeend udany:tak:
Kic cos wymyslisz :tak:
U nas tez chlodniej ale juz od jutra 31stopni. Dobrze ze ja bede w pracy tam klima:tak:
Poza tym cos nic mi sie nie chce:-( Dzis mieli oprzyjsc ze spoldzielni rozwalac nam skos w kuchni bo nam co jakis czas zacieka ale przyjda dopiero sroda-czwartek:wściekła/y:Wszystko z kuchni wyniesione, kuchnie mamy w salonie. Musze G powiedziec zeby choc zmywarke podlaczyc bo nie chce mi zmywac naczyn. Dobrze ze obiad ma ugotowany:-)

a moje dziecko odsypia chyba imprezkę sobotnią bo już 3h snu:-D

dziękujemy za karteczki i życzonka Olguni, Tosi, Flo, Ikusi, Werci, Kubusiowi i Antosiowi:-)

mam nadzieję, że katreczki od nas doszły do tych maluszków rodzonych do 18go lipca;-)
kolejne wyślemy jutro

Surv a jaka to kostka pękła R? bo u nas niby taka pierdoła a skończyło się operacją i chodziło konkretnie o kość łódeczkowatą czy jakoś tak
a z samochodem dasz radę:-D

miłego popołudnia

hejka
bylismy dzisiaj u kuzynostwa, dzieci sie pobawily, potem razem do pizzerii poszlismy; strasznie mnie glowa bolala przez te zmiany pogody; po dwoch tabletkach mi przeszlo; potem bylam z malymi w piaskownicy, ot taki leniwy dzionek:)
zdecydowalam,ze likwiduje konto na naszej klasie...
spokojnego wieczorku
jutro robie ogorki, ale bedzie pychotka za pare dni

jestem
:)
deszcz wytrzymał do wieczora :)
imprezka udana..młoda zadowolona
Kasia...poszturchałam....szkoda że nie wpadliście choć na chwilkę ...
Surv...to ja poproszę o zdjęcie tej kluseczki jak będziesz mieć, na zamkniętym :)
idę obiad na jutro robić
i posprzątać
i zadanie z angielskiego zrobić

Prawda, prawda, poszturchała...:tak: Julka z nadmiaru wrażeń imprezowych dała czadu wieczorem i usypianie trwało bagatela 1,5 godziny:baffled::baffled::baffled: Za to dzisiaj odleciała w 3 minuty:tak:

Surv - gratulacje dla Ciebie, mamy i malucha:-D

Buziaki dla Was wszystkich:happy:

Post, spisałaś sie na medal! :-)
Jak wyjechaliśmy z Karniowic, to dzieciaki odleciały, spały calutka drogę i na parkingu nie mogły dojść do siebie... Poza tym głupio tak wpadać na imprezkę nie przygotowanym... Mam nadzieję, że na zamkniętym fotki są

reklama
Witam wieczorkiem :)
Post fajnie że impreza udana:tak:
Izabelka to miał być leniwy dzień?to co wy robicie w nieleniwy:-p
Dorka no podejcie robotników masakra:dry:
Surv u nas największe wzięcie mają te drewniane układanki, mama mu juz ze żłobka przynosi bo przy nim się kupować nie opłaca bo on odrazu sobie sam ułozy z 10 razy i twierdzi że jest łatwe:szok:takie klasyczne puzzle juz tak nie cieszą bo trzeba sie bardziej skupić ale też ładnie sobie radzi:tak:
Magdzik a co u was?
Spokojnej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry