reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Surv - no to przygody was czekają:szok:
Mój M. od wczoraj jest w szpitalu:baffled: Okazało się, ze potrzebna jest fachowa pomoc. Ale za 3,4 dni ma być już w domu:tak: A ja dzisiaj sama 50 kg zaprawy murarskiej zatachałam na działkę (ciągnęłam na ręczniku:-D) i wykopałam dół i zabetonowałam rurę od parasola:tak: W końcu będziemy mieć cień na działce... Jak tylko przewiozę resztę parasola, a nie wiem jak, bo wysoki jest i raczej w aucie sie nie zmieści:no: Musiałam sama, bo M. pewnie jeszcze trochę poleży:baffled:

czesc z rana, pije kawe, bo maz mi zgotowal o 6 pobudke :wściekła/y: napisam mi sms (jest na rybach oczywiscie) ze znalazl karte wedkarska w samochodzie!!! sprawdzal tam 3 razy ; no żesz....
Surv jaaa Wy to sie macie...powodzenia
Kaja podziwiam upor i siłę

co do ogorkow, to robie ogorki dla leniwych- nie uwiezycie ale w plastikowej butli 5l po wodzie; jak chcecie do dam przepis; potem tylko obcinam gore butelki i pychotka; wychodza lepiej niz w sloikach, bo tam czesto sie psuly :baffled: tylko,ze trzeba male kupic,zeby przez otwor weszlo

Izabelka, pewnie, że wrzuć przepis! A tak samo można kiszone zrobić?

Kaja...bo ja mam mieszkanie do pomalowania...i panele by położyć trzeba - nie wpadłabyś?:-D Nie przesadzasz z tym byciem prawdziwym mężczyzną - oszczędzaj się trochę, kobieto:tak:

ja znowu mam zasuw od świtu, a jeszcze zaspaliśmy, bo skoro to nie weekend to Flo wstaje o ósmej:-p Na szczęście R ją do żłobka prowadza nadal, bo chce się czuć użyteczny, więc nie muszę wracać do swoich porannych joggingów;-)

wiecie, ja nie wiem, czemu u nas ciągle coś się dzieje.... kiedyś naprawdę tak nie było....jakiś dziwny zbieg okoliczności, bo tak naprawdę ogólnożyciowy zamęt zaczął się jak wyszłam za mąż - "Wysoki sądzie, niestety muszę się rozwieść z meżem bo mi przynosi pecha":-p No ale i tak wolę pechowego męża z dobrym sercem niż odnoszącego sukcesy drania:tak:

Nic, wracam do pracy....czuję już gorący powiew pustyni z okna, więc zapowiada się powrót do upałów, jak nic:baffled:

to jest wlasnie przepis na kiszone ogorki
na dno koperku, sporo
główka czosnku
6-7 słupkow chrzanu
sól - czubata lyzka na litr
najpierw ogorki wsadzic; potem wlac wodę z sola i zakrecic i już

ja mieszam wode z sola odzdzielnie, a nie wlewam wode i dodaje soli

Witam:)
Surv no macie przeboje..współczuje..ale u mnie jest tak samo jak się układa to jest git ale jak coś się "popsuje" to masakra leci po całej linii:baffled:dużo siły!
Izabelka fajny ten przepis:tak:może i ja zakiszę;-):tak:
Kaja no niezła jesteś:-Da tak serio to oszczędzaj sie bo o przepuklinę nie jets trudno..
Kasia u nas też upał...
Do nas teściu przyjechał...no nic byłe do poniedziałku:-pnie jest "szkodliwy"ale ja nie lubię jak mi się ktoś po domu snuje:zawstydzona/y:no i mamy tylko 2 pokoje więc mały musi spać z nami:sorry2:ale co tam Kuba go widuje raz do roku bo mieszka w Grudziądzu więc wytrzymamy ten ścisk:-p:happy2:

oo widzę że dzisiaj ma urodzinki Wikusia od Sylci więc życzymy dużo zdrówka, usmiechu i samych szalonych zabaw!sto lat!
miłego dnia

Surv u mnie podobnie jak u Ciebie, za nim wyszłam za mąż to jakoś na wszystko było mnie stać mimo że zarabiałam mało do tego sporo zwiedzałam, a po ślubie na wszytko brakuje i wiecznie coś wyskakuje mimo że dochody sporo wyższe. Och ci mężowie
Iza fajny przepis, spróbuję
Kaja to widać ty jak Madzia kolejna strąg babeczka:-) Zdrówka dla męża.
Kic oby wizyta teścia szybko minęła.
A ja siedzę w pracy nudy straszne, w sumie to mogły by się te wakacje już kończyć, dla mnie to zawsze najgorszy okres w pracy.
I znowu te upały, ja nie wiem kto przepowiadał te prognozy i mówił że lata nie będzie. Atu takie skwary, jeszcze godzinka i idę po Maksa a potem na działkę

reklama
Do góry