Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jutro wolne, tylko ze jedziemy na pogrzeb wujka:-(Zmarl w niedziele szczeze to za bardzo go nie lubilam ale ciocia i jego corki sa super.
Na Ike mowi ze to Olga:-)

Ja jestem slabeusz
Kółko sie zamyka.
chyba doszły wszystkie co miały dojść.
Także wiesz,jakaś chemia chyba jest między nimi
Bo tam jest zasada,że pampers tylko do spania,a Maciek nie mówi,że chce siku czy kupe i wali gdzie popadnie,to jak mam z nim na dwór wychodzić?? jak mu podstwie nocnik w pore to sie uda ,a jak nie to nie,wiec siedzielismy w domu,ale młody nie wytrzymuje,a ja z nim też ,ciagle chce na balkon,a tam nie chce znów na nocniku siedziec ani majtek załozyć, tylko z gołym siuiakiem paraduje i się drze do robotników "ej,panowie,cześć!!!"
no i sie poddałam poniekąd i na dwór wychodzimy w pampku,ale plus taki,ze wracamy z pielucha sucha albo prawie sucha.

ale czuję się usprawiedliwiona, bo Flo w nocy show robiła, od paru dni budzi się po kilka razy, najpierw na picie, a potem to już tylko potruć d*** i wpakmować nam się do łóżka...zatem tym bardziej gratulujemy Maciusiowi przespanych nocek, bo u nas to chwilowo przeszło do historii

zaraz chyba jeszcze zaciągnę R na zakupy, bo niepełnosprawny jest jakoś bardziej spolegliwy i może w końcu uda się przekonać do wymiany bielizny na modele nowsze niż z końca lat 90-tych
jak mały wstanie to idziemy do basenu
) W domu chodził w majtkach i wysadzałam go co 30-40min. na dwór te pieluchomajtki i to samo - pod krzaczek co 30-40min. Do żłobka też kupiłam te pieluchomajtki i poprosiłam żeby też go często wysadzały. Z czasem wydłuzałam przerwy aż pięknego dnia Kuba sam zawołał siku i tak po 2 miesiącach walki jest odpieluchowany do połowy - do spania ma pampersa. Ale nadal mu się wpadki zdarzają tak jak dzisiaj - zawołał w banku że chce siku ja się nie zdarzyłam zapytać o WC a on już był cały zlany
Także głowa do góry jednym idzie dłuzej - tak jak nam innym szybciej - tak jak Oldze od Kasi
, chociaż moja koleżanka ma synka z października i też już nosi majtki