A
aga4444
Gość
no nie zupelnie wokól, raczej chyba, na wierzchu
eeeee to to ci każdy masażysta rozmasuje... :-) więc nie ma co się martwić:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie zupelnie wokól, raczej chyba, na wierzchu
tluszcz mi rozmasuje mówisz????eeeee to to ci każdy masażysta rozmasuje... :-) więc nie ma co się martwić:-)
tak to na pewno da się rozmasować :-)tluszcz mi rozmasuje mówisz????
a bo aj wiem... moze i tak
kilolektluszcz mi rozmasuje mówisz????
a bo aj wiem... moze i tak
edit: chociaż nie wiem ja bym tego nie gniotła (choć dobry masazysta sam by wiedzial cyzy można zy nie|) bo to jednak nowotwór, łagodny ale nowotwor, tyle, ze pamiętajmy stwierdzony "na oko" a jak mawia moja mam "na oko to chlop w szpitalu umarł" ponieważ dowodów nie ma to dla mnie tak jakby diagnozy nie było
edit: chociaż nie wiem ja bym tego nie gniotła (choć dobry masazysta sam by wiedzial cyzy można zy nie|) bo to jednak nowotwór, łagodny ale nowotwor, tyle, ze pamiętajmy stwierdzony "na oko" a jak mawia moja mam "na oko to chlop w szpitalu umarł" ponieważ dowodów nie ma to dla mnie tak jakby diagnozy nie było
Nowotwór czy nie, ktos powinien zbadać TKANKĘ, nie sądzicie?Kilolek świruje tu przecież. To żaden nowotwórCzy Ty poważnie?
tego się nie leczykilolek
A tego nie da się jakoś zbadać? No nie wiem, pobrać maleńki wycinek czy coś - żeby konkretnie zdiagnozować?
No bo chyba nie będą cie leczyc na chybił trafił...?![]()
a jak jest oponka na brzuchu to też badać??Nowotwór czy nie, ktos powinien zbadać TKANKĘ, nie sądzicie?