reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
witaj Ren, gratuluję potwierdzenia. ja sama jeszcze czekam. wizytę mam albo w środę, albo w kolejny poniedziałek. zależy czy na środę uda mi się jeszcze wcisnąć :)

coś mi się linki nie wklejają, bez sensy wystarczy w google wpisać radzimy dobrze rodzimy i pierwsza stronka to ta :-)

dziekuje bardzo :) odrazu wszystkim gratuluje i zycze spokojnych meisiecy :)
odrazu ostrzegam ze ja duzo przy kompie nei bede siedziec ale postaram sie zagladac :)
pozdrawiam serdecznie :)

hejka wszystkim :-D o niee...nie ma mowy o nadrobieniu :-D

witam wszystkie nowe marcóweczki:-)

no i ja tez słyszałam o tym że ruch oraz rozciąganie są wskazane i w większości przypadków mega ułatwiaja poród :-)

chyba muszę w takim razie odstawić samochód na bok. bo ja to niedość, że praca siedząca, to jeszcze tyłek sobie wożę hehe. jak nic same problemy z tego będą.

widziałam że coś pisałyście o macierzyńskich...to chciałam was uświadomić (choć pewnie wiecie...a jak wiecie to może potwierdzicie:-D) że od tego roku tata ma taciezyńskie -1 tydzień(niezabierane z macierzyńskiego) a od 2012 - 2 tygodnie. Tacierzyński można wykorzystać w ciągu pierwszego roku dzidziusia... więc nasi tatusiowie którzy mają umowę o pracę w 2011 będą mogli wykorzystać 1 tydzień a w 2012 (do marca) jeszcze jeden tydzień :-)

fifronka
- spoko :-) pochodź na basen + spacery weekendami + trochę rozciągania w domku lub aerobiki dla mam i będzie luuzik :-D ja jeszcze żadnej z tej opcji nie wdrożyłam w życie ale mam zamiar :-D a też do pracy jeżdżę bumą :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry