reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrycja oby nic poważnego nie wyszło :tak:
As współczuję nogi :baffled: może do lekarza? :tak:

Witam z rana. U nas pada i burza od 4,30 :tak: ale za to fajne powietrze się zrobiło i jest czym w końcu oddychać :tak: ja już po śniadanku, Kuba też a M jak zwykle na końcu :sorry2: Kuba dzisiaj do babci :-) oj w końcu będę mogła się jutro wyspać :tak: A ja zaraz idę posprzątać, głowę umyć i Kubka spakować do końca :tak: jeszcze zakupy i przyszykować na wieczór :sorry2: oj coś mi się nie chce ;-) no ale jak już umówieni jesteśmy :-) oby było fajnie, choć ja pić nie będę bo wiem że jako kierowca będę robić na balety :-D dla mnie plus pojeżdżę najnowszą audicką :-p do zobaczenia potem :tak:

reklama
Witam z ranca
Moje dzieci daly mi pospac prawie do 10,wiec jestem mega happy:tak::tak::tak:No ale pozno szli spac i noc tez nie byla fajna bo bylo strasznie duszno:no:Dzisiaj na dworze juz lepiej bo nie ma slonca ,jest chlodniej i ladnie wieje:tak::tak::tak:
Nic mi sie nie chce a planowalam zakupki w realu i chcialam wejsc tez do new yorker,ale to sie jeszcze zobaczy;-):-)

PATRYCJA
Powodzenia u gina:tak:Daj znac co i jak

hej mamuski!!!
u nas dalszy ciąg upalow.normalnie sie topi.moje dzieci spia, krystian od goraca padniety na lużku leży i bajki ogląda a ja miedzy gotowaniem obiadku wskoczylam na bb zobaczyc co tam u was.:-)
a ja mam dzis okropnego lenia,nic mi sie nie chce:no:

milego dnia.

patrycja-powodzenia u ginekologa,daj znac co i jak po wizycie.

dowikla-zlote dzieciaczki masz:-)ale Ci sie dały wyspac.

beata-udanej imprezki życze:tak:

natalnieczka nie, to nie sa gandzie , tylko zwylke ponoc liscie ktore sa podobne do gandzi:dry: no ale nie maja czegos i czegoa... (nie wiem czeo bo sie nie znam i nie pamietam o cczym ten co robil tatoo mowil) ale mowil ze to nie sa gandzie inaczej bym sie nie zgodzila...
mialo pokryc tribala a raczej kontur jego , tam widac bardziej na grzbiecie smoka:tak: pod tym blekitnym kolorkiem...
wiadomo ze jedni lubia kolorowe ini czarne, ale moj ma czarny na 2 rece i wolal kolorowy:-D

Hej dziewczyny... wróciłam z tego upału już do domu... U lekarki dowiedziałam sie że mam mocny stan zapalny macicy dostałam masę leków i za tydzień po antybiotykoterapii mam sie zgłosić..... Powiedziała że po porodzie macica musiała śie nie oczścić do końca i stąd tak mocny stan zapalny..... mam nadzieje że na lekach sie skończy ;////

patrycja wspolczuje....:baffled:
moja kumpela miala to samo... dostala silny antybiotyk , mowila ze po nim ja strasznie bolalo ale macicaa sie oczyscilas do konca i nie ma juz problemu... tyle ze maly ma juz 8 msc a ona nie dostala jeszcze @ a ja mialam juz 3 od tamtego czasu, ale jest jeszcze to ze ona dlugo karmila sama piersia wiec moze dlatego:tak:
mam nadzieje ze szybko Ci minie...

a my dzisiaj po basenie...
mala juz nurkowala :-) a to dopiero byly 3-cie zajecia.. jestem z niej dumna...
wieczorem wrzuce filmik na yt to wam sie pochwale;-)

patrycja wspolczuje....:baffled:
moja kumpela miala to samo... dostala silny antybiotyk , mowila ze po nim ja strasznie bolalo ale macicaa sie oczyscilas do konca i nie ma juz problemu... tyle ze maly ma juz 8 msc a ona nie dostala jeszcze @ a ja mialam juz 3 od tamtego czasu, ale jest jeszcze to ze ona dlugo karmila sama piersia wiec moze dlatego:tak:
mam nadzieje ze szybko Ci minie...

a my dzisiaj po basenie...
mala juz nurkowala :-) a to dopiero byly 3-cie zajecia.. jestem z niej dumna...
wieczorem wrzuce filmik na yt to wam sie pochwale;-)

Tak to może byc z tego że karmi moja znajoma dopóki karmiła to okresu nie miała.... A ja właśnie mam okres to duże krwawienie nocne to był początek.... teraz tak leci że mi słabo ://// ale lekarka uprzedziła że może tak byc :///

Patrysia współczuję i oby leki pomogły :tak: ja mam zapalenia jajników co pół roku :sorry2:
Kamcia fajnie że mała już nurkuje i pływa :tak: ja żałuję że Kubka od razu nie dawałam do wody :sorry2:

Witam wieczorem, widzę że tu prawie nikt nie zagląda :szok: no szok :-D ja już na "imprezke" mam wszystko przyszykowane :tak: jednego kolegi nie będzie więc będziemy siedzieć w czwórkę :tak: może gdzieś się wybierzemy bo ja nie piję :tak: jakoś mi się nie chce :sorry2: odkąd się przeprowadziliśmy pierwszy raz zostawiliśmy Kubę u babci i jakoś tak cicho i nie mieliśmy co robić :-D no a jutro po Kubka i do teściowej :sorry2: zajrzę jutro jak wstanę :tak:

Wieczór i nikogo nie ma????
Ja ostatnimi czasy zaczęłam bardzo lubiec ta porę dnia... dzieci śpią mozna sie zająć swoimi sprawami :)) mój dzis u kumpla siedzi to ja na kompie :))
Brzuch mnie strasznie boli ... ale teraz ma juz byc lepiej po tych lekach zobaczymy :///

reklama
hej laseczki
ja jak zwykle dopeiro teraz
nie bylo mnie kilka dni
w srode pojechalam rano z dziewczynami do alergologa.wszytsko ok.w listopadzie Paulina ma testy na alergeny wziewne,Weronika na pokarmowe poki co.
pozniej o 17 pojechalam do psiapsiolki:-)
no i wrocilam dopeiro dzis ok.20:tak::tak::tak::tak:
wygdalam sie,wypoczelam,odpoczelam od robot domowych,kuchennych itd:-)
do tego pomoczylam dupke w basenie i nawet troche w nim poplywalam-srednica 5 m wysokosc 1m:-)
bylo cudnie
Paulina prawei cale 2 dni siedziala w basenie razem z corka kolezanki,obie w tym samym wieku,Weronika sie bala ale pomozyla sie w malym baseniku.
Paulina nauczyla sie nurkowac,najpier w z zatkanym nosem,pozniej bez i w goglach.
moze od wrzesnia zapisze ja na normlany basen

moj p rano wczoraj cos zzjadl i niestety mu nie poszlo.pol dnia wymiotowal i wczoraj nie byl w pracy,ale ze wieczorem mu juz przeszlo to dzis normlanie pojechal.
ja myslaam ze on zadowlony bo w koncy ma kopa dla sieie i nikt mu tylka nie zwraca a on do mnie ze glupio tak samemu w domu:-D:-D:-D:-D
i dobrze,niech trcohe poteskni to doceni:tak::tak::tak::tak::tak:

jak juz dzis bylysmy prawei pod domem to zcazelo niezle wiac i grzmiac,juz myslaam ze niezle zmokniemy,ale tylko troche pokropilo i poszlo bokiem
na weekend zapowadaja ochlozenie a po niedzielei znow ciepl,ale juz nie takie tropiki

ide poczytac

Do góry