Joanna73
uzależniona od BB
melduję że żyję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dolaczam sie sto lat!!!wszytskiego najlepszego dla Krzysztofów!!!!!!
męża Myszuni i Madziulinataszy! oraz dla wszytskich inncych Krzysiów nie wyminionych.
STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kochana wyrzuc te kompleksy w blotoWitam moje laseczki kochane
troszkę poczytałam
Dołączam się do życzeń dla wszystkich naszych KRZYSZTOFÓW:-):-):-):-):-):-):-):-)
widzę że laseczki po kolei wracają z wyjazdów wakacyjnych i wszystkie zadowolone jak widzę i bardzo dobrze
i widzę że kochane w biżuterię jesteście bogate i to bardzo bardzo ładnągratulejszyn tak kochanych facetów tych dużych i tych małych
ja się pierścionka doczekać od mojego nie mogęale ja bym chciała zaręczynowy
a on mi się rozwodzić każe .....
sprawa kompleksów...hmmmm........... ja to jestem big kobieta do tego rozstępy po 3 ciążach...stroju nie zakładam bo i nie mam narazie gdzie........spudniczki krótkiej nie zakładam bo i takowej nie posiadamale w tym roku po raz pierwszy od x x x czasu odważyłam się i noszę spodenki do kolanka ale to chyba tylko przez te upały co były
Anka a ty nie miałaś być w pl?????????????????????????????????
Anabubka ty o tej godzinie
Moi wszyscy na wyjeździe ...dom jakiś cichy pusty i smutny:-( wczoraj wróciłam prysznic wziełam książka i do łóżkapoczytałam do 24 a rano do pracy zaspałam
do pracy na 8.30 a ja o 8.10 sie obudziłam
le zdążyłam
dzisiaj posiedzę trochę na kompie mam nadzieję że się zaraz zejdziecie
potem książka łóżko ..jutro śpię do bólu a co
potem mam w planach big porządki trzeba wykorzystać czas kiedy dom pusty
a wtorek to robię sobie domowe spa i tyle musze świeża i pachnąca powitać chłopa jak wróci
tylko z tego co wiem nie wraca sam tylko z teściową
no nic damy radę
![]()
...
wszytskiego najlepszego dla Krzysztofów!!!!!!
męża Myszuni i Madziulinataszy! oraz dla wszytskich inncych Krzysiów nie wyminionych.
STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!