Joanna73
uzależniona od BB
melduję że żyję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

znając jego to zaraz przyleci przylepa mała :-) jestem jakaś padnięta chociaż nic dzisiaj nie robiłam
jutro muszę iść na zakupy bo jakoś lodówka opustoszała jak się w domu siedzi
zaraz zasiadam i poczytam kawałek książki
się wycwaniłam i ściągam książki z neta 
w południe kładzie się koło 13-14 a spać dopiero o 22
i już tak przecież drugi tydzień prawie i nie idzie go oduczyć

ale jak mu dałam raz normalne jabłko to już nie ruszył
no i musiałam gotować też pod niego

gratulację :-):-):-)
fajnie
jak Kuby nie było przez jeden dzień to M nie miał co robić
ale się z niego śmiałam, bo jak jest to narzeka a tak to chodził po domu jak duch 

idę się zaraz kłaść spać
zajrzę może jeszcze dzisiaj albo jutro 

mama jego stwierdziła że my to bez siebie żyć nie możemy 

no cos w tym jest 

jakoś tak bez niego dziwne to życie ...Boże to juz uzależnienie 

a teraz napisz co u ciebie?????jak dzieciaki???praca???mąż????

ale te ceny w realu to jak dla mnie w większości mało korzystne
bo przed akcją szkoła kupowałam Julce zeszyty w 3 linie z kolorową liniaturą za 1.05 a teraz w promocji są po 1.99

farbki były po 4.99 a teraz te same 6.99

dolaczam sie sto lat!!!wszytskiego najlepszego dla Krzysztofów!!!!!!
męża Myszuni i Madziulinataszy! oraz dla wszytskich inncych Krzysiów nie wyminionych.
STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kochana wyrzuc te kompleksy w blotoWitam moje laseczki kochane
troszkę poczytałam
Dołączam się do życzeń dla wszystkich naszych KRZYSZTOFÓW:-):-):-):-):-):-):-):-)
widzę że laseczki po kolei wracają z wyjazdów wakacyjnych i wszystkie zadowolone jak widzę i bardzo dobrze
i widzę że kochane w biżuterię jesteście bogate i to bardzo bardzo ładnągratulejszyn tak kochanych facetów tych dużych i tych małych
ja się pierścionka doczekać od mojego nie mogęale ja bym chciała zaręczynowy
a on mi się rozwodzić każe .....
sprawa kompleksów...hmmmm........... ja to jestem big kobieta do tego rozstępy po 3 ciążach...stroju nie zakładam bo i nie mam narazie gdzie........spudniczki krótkiej nie zakładam bo i takowej nie posiadamale w tym roku po raz pierwszy od x x x czasu odważyłam się i noszę spodenki do kolanka ale to chyba tylko przez te upały co były
Anka a ty nie miałaś być w pl?????????????????????????????????
Anabubka ty o tej godzinie
Moi wszyscy na wyjeździe ...dom jakiś cichy pusty i smutny:-( wczoraj wróciłam prysznic wziełam książka i do łóżkapoczytałam do 24 a rano do pracy zaspałam
do pracy na 8.30 a ja o 8.10 sie obudziłam
le zdążyłam
dzisiaj posiedzę trochę na kompie mam nadzieję że się zaraz zejdziecie
potem książka łóżko ..jutro śpię do bólu a co
potem mam w planach big porządki trzeba wykorzystać czas kiedy dom pusty
a wtorek to robię sobie domowe spa i tyle musze świeża i pachnąca powitać chłopa jak wróci
tylko z tego co wiem nie wraca sam tylko z teściową
no nic damy radę
![]()

no jak nic jestes w ciąży

niby mam kompa tylko dla siebie wizję tego że rano nie trzeba wstawac a jakoś mnie to nie cieszy chyba za nimi już wszystkimi tęsknię 
...
wszytskiego najlepszego dla Krzysztofów!!!!!!
męża Myszuni i Madziulinataszy! oraz dla wszytskich inncych Krzysiów nie wyminionych.
STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to już go wzięłam, położyłam obok i tak sobie fajnie spaliśmy do 8 :-) M za jakąś godzinkę powinien być już w domu. A ja muszę się umyć, głowę i na zakupy a tak mi się nie chce jak cholera
jeszcze jutro jakaś ciotka M z Niemiec ma przyjechać a ja z miłą chęcią bym wyszła z domu
i chyba coś wykombinuję żeby zniknąć bo tak mi się nie chce z nimi siedzieć że szok
lecę do łazienki i na zakupy
słoneczko znowu świeci i ani jednej chmurki na niebie nie ma
chyba znowu upały przyjdą ale oby nie takie same