reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no Oliwka własnie sie połozyła do łozka,no czas najwyzszy.

wczoraj mi przy usypianiu cyrk zrobiła bo przyzwyczaiła sie ze na wakacjach z nią spałam a tu w domu trzeba spać w swoim łózku.i ryk,wczoraj ryczała chyba z 40min na nic zdawały się tłumaczenia ooo właśnie znów zaczyna.

muszę ja szybko przestawic bo nie da się a wytrzymać.

przez ten gips też zrobiła się marudna,ciągle ryczy taka ciapa się zrobiła :crazy:

jeszcze tydzień wytrzymać i jedziemy na ściągnięcie tego gipsu.

własnie zaczęło padać,znowu zimno już drugi dzień ja chce znowu ciepełko :-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam wieczorem. Kuba właśnie zasnął i mam nadzieję że się w nocy nie skapnie że mama śpi sama :-D znając jego to zaraz przyleci przylepa mała :-) jestem jakaś padnięta chociaż nic dzisiaj nie robiłam :sorry2: jutro muszę iść na zakupy bo jakoś lodówka opustoszała jak się w domu siedzi :-p zaraz zasiadam i poczytam kawałek książki :tak: się wycwaniłam i ściągam książki z neta :tak:
dołączam się do życzonek dla wszystkich Krzyśków!!!!!!!!!!!
Agnes to tak jak Kuba się przestawił nad morzem ale ze spaniem :dry: w południe kładzie się koło 13-14 a spać dopiero o 22 :sorry2: i już tak przecież drugi tydzień prawie i nie idzie go oduczyć :no:
Joasiu zaglądaj do nas częściej :tak::-D
Ania Kuba mi obiadków czy zupek ze słoika ani ruszył, przez jakiś czas tylko deserek ale same owoce :tak: ale jak mu dałam raz normalne jabłko to już nie ruszył :sorry2: no i musiałam gotować też pod niego :tak:
Anabubka to super że praca skończona i tylko poprawki Ci zostały :tak::tak::-D:-D:-D gratulację :-):-):-)
Malinka to masz ciszę i spokój w domu :tak: fajnie :-D jak Kuby nie było przez jeden dzień to M nie miał co robić :-D ale się z niego śmiałam, bo jak jest to narzeka a tak to chodził po domu jak duch :tak::-D
Nie wiem czy coś jeszcze miałam napisać bo już mi się oczy zamykają i tok myślenia zwolnił do zera :-D:-D:-D idę się zaraz kłaść spać :tak: zajrzę może jeszcze dzisiaj albo jutro :tak:

a ja się ze swoim zagadałam przez telefon ponad godzinę :szok::szok::szok::szok::szok:mama jego stwierdziła że my to bez siebie żyć nie możemy :-D:-D:-D:-D:-Dno cos w tym jest :-D:-D:-D:-D:-D jakoś tak bez niego dziwne to życie ...Boże to juz uzależnienie :-D:-D:-D:-D
Beatko dobrej nocy :tak:
Ania udanej i owocnej nocki :tak::tak::tak:
Joasiu meldunek że żyjesz przyjęty :-D:-D:-D:-Da teraz napisz co u ciebie?????jak dzieciaki???praca???mąż????
Laski kupiłyście już wyprawki dzieciakom do szkoły????nie wiecie kiedy w biedronie zaczyna się akcja szkoła???bo w realu tesco itp już jest:tak::tak::tak::tak:ale te ceny w realu to jak dla mnie w większości mało korzystne :baffled:bo przed akcją szkoła kupowałam Julce zeszyty w 3 linie z kolorową liniaturą za 1.05 a teraz w promocji są po 1.99:szok::baffled::baffled::baffled: farbki były po 4.99 a teraz te same 6.99:baffled::baffled::baffled::baffled:

wszytskiego najlepszego dla Krzysztofów!!!!!!
męża Myszuni i Madziulinataszy! oraz dla wszytskich inncych Krzysiów nie wyminionych.
STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dolaczam sie sto lat!!!

Witam moje laseczki kochane :happy:
troszkę poczytałam :tak::tak::tak:
Dołączam się do życzeń dla wszystkich naszych KRZYSZTOFÓW:-):-):-):-):-):-):-):-)
widzę że laseczki po kolei wracają z wyjazdów wakacyjnych i wszystkie zadowolone jak widzę i bardzo dobrze :tak::tak::tak::tak:
i widzę że kochane w biżuterię jesteście bogate i to bardzo bardzo ładną :tak::tak::tak:gratulejszyn tak kochanych facetów tych dużych i tych małych :-D:-D:-D
ja się pierścionka doczekać od mojego nie mogę :baffled::baffled::baffled::baffled:ale ja bym chciała zaręczynowy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da on mi się rozwodzić każe .....:baffled::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
sprawa kompleksów...hmmmm........... ja to jestem big kobieta do tego rozstępy po 3 ciążach...stroju nie zakładam bo i nie mam narazie gdzie........spudniczki krótkiej nie zakładam bo i takowej nie posiadam:-D ale w tym roku po raz pierwszy od x x x czasu odważyłam się i noszę spodenki do kolanka ale to chyba tylko przez te upały co były:-D:-D:-D
Anka a ty nie miałaś być w pl?????????????????????????????????
Anabubka ty o tej godzinie:szok::szok::szok::szok::szok:
Moi wszyscy na wyjeździe ...dom jakiś cichy pusty i smutny:-( wczoraj wróciłam prysznic wziełam książka i do łóżka:-D:-D:-Dpoczytałam do 24 a rano do pracy zaspałam :-D:-D:-D:-D:-Ddo pracy na 8.30 a ja o 8.10 sie obudziłam :-D:-D:-Dle zdążyłam :tak::tak::tak::tak: dzisiaj posiedzę trochę na kompie mam nadzieję że się zaraz zejdziecie :tak::tak::tak:potem książka łóżko ..jutro śpię do bólu a co :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D potem mam w planach big porządki trzeba wykorzystać czas kiedy dom pusty:-D:-D:-D:-Da wtorek to robię sobie domowe spa i tyle musze świeża i pachnąca powitać chłopa jak wróci:tak::tak::tak:tylko z tego co wiem nie wraca sam tylko z teściową:baffled::baffled::baffled:no nic damy radę :-D:-D:-D
kochana wyrzuc te kompleksy w bloto :tak::tak::tak:
laska jestes nie z tej ziemi:tak::tak::tak:
i juz:tak:

no wreszcie dotarlam
nie na dlugo ale zawsze cos;-)
bylismy z mama u dziadkow a po drodze w lidlu po wode i tam nakupilam mleczek w tubce cekoladowych, kuleczek czeko do mleka, croissantow z czekolada piernikow w czekoladzie i ciasteczek kruchych z kawalkami czekolady :-D:-D:-D
i co z tego
jak mam ochote na solony słonecznik:sorry2::sorry2::sorry2:
nie ma to jak ciaza:no::-D:-D:-D:-D:-D

mlody spi a ja ide w puzzle pograc;-)

Natai:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno jak nic jestes w ciąży:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
choć mój Antonio dziś jadł na kolację jak tatuś mówi iście ciążowy zestaw chlebek z dżemem malinowym zagryzany ogórkiem mało solnym i żółtym serem :-D:-D:-D:-D:-D
a ja siedze na kompie i sama nie wiem czego bym chciała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niby mam kompa tylko dla siebie wizję tego że rano nie trzeba wstawac a jakoś mnie to nie cieszy chyba za nimi już wszystkimi tęsknię :zawstydzona/y:

Skoro wszystkie śpią to i ja chyba z ksiązką zalegnę w łóżku:-)

Ostatnia edycja:
...
wszytskiego najlepszego dla Krzysztofów!!!!!!
męża Myszuni i Madziulinataszy! oraz dla wszytskich inncych Krzysiów nie wyminionych.
STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo dziękuję w imieniu męża Krzysztofa! ;-):-):-):-):-):-):-)

A tak przy okazji życzę szczęścia, słońca i uśmiechu na co dzień wszystkim forumowym Aniom z okazji naszego święta. A jednej z Aneczek z okazji podwójnego święta ;-);-);-)

Pozdrawiam serdecznie! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Kuba pół godziny temu wstał i tak jak myślałam koło 1 w nocy przylazł do mnie i się pchał na chama do łóżka :-D:-D:-D to już go wzięłam, położyłam obok i tak sobie fajnie spaliśmy do 8 :-) M za jakąś godzinkę powinien być już w domu. A ja muszę się umyć, głowę i na zakupy a tak mi się nie chce jak cholera :sorry2: jeszcze jutro jakaś ciotka M z Niemiec ma przyjechać a ja z miłą chęcią bym wyszła z domu :dry: i chyba coś wykombinuję żeby zniknąć bo tak mi się nie chce z nimi siedzieć że szok :sorry2: lecę do łazienki i na zakupy :tak: słoneczko znowu świeci i ani jednej chmurki na niebie nie ma :tak: chyba znowu upały przyjdą ale oby nie takie same :-D

Imienniczką wszystkiego naj naj zdrowia szczęścia!!!!!!!!!!
Aniu z okazji urodzin zdrowia szczęścia pomarańczy niech Ci Mąż nago tańczy!!!!!!!

Do góry