reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sorbuś- świeżo upieczona żonka bardzo szczęśliwa:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Szczęśliwa- hej :*

Maggy- jeszcze raz dziękuję :*
to prawda, nawet pogoda mi nie przeszkadzała i to był mój najpiękniejszy dzień (jeszcze taki jeden przy Kościelnym będzie:rofl2: ) a &&& przydadzą się na za miesiąc, gdyż w tym miesiącu się nie udało, ale nawet się nie nastawiałam, że się uda więc rozczarowania nie było:-)

Ostatnia edycja:
reklama
jestem!ubezpieczenie domu przyszlo-i znow trzymaj sie za kase:sorry2:
MARYLKA- Jednak nadal nie ma neta i prosila ,zeby Was pozdrowic i ze mysli o nas:tak:
IWONKA2B- odpisala mi ,ze pracuje od 5 do 23 i na nic nie ma czasu,ale mysli o nas i w sierpniu bedzie miala troche luzniej to wleci na bb-sciska nas wszystkie!!!

EWCIA- witam mężatke nasza kochana!!!!!;-)
ZANKA- czy Ty masz na imie Zuza???:rofl2:witam Cie
SZCZESLIWA- oki-zapytaj taty i daj znac jaka to dzielnica Poznania:tak:i rob prawko-a co:tak:

MARCEPANEK- :szok::szok::szok::szok::szok:masakra z tym gosciem:angry:psa sie boi??ja tez mam malego psa -mniejszego od kota.

Agus- czyli kolejne fotki beda :D super :D
Maggytak będą:)
Aga to ty juz na urlopie ale ci fajnie - bawcie się dobrze
jsorbek dziękuję:))
urlop mi się już jutro kończy a od środy do pracy:(
Czesc Ewciu - słoneczko nasze :*:*:*
Agunia - to miłej zabawy życze i czekam na relacje .... tylko prosze mi na tych karuzelach uważać na siebie :):):) Buziaczki kochana:*
Aguś słonko moje dziękuję Ci,będę na siebie uważała na pewno:))
***Buziak***

Dobra Ja uciekam,odezwę się później.
Miłego dnia!!!

ewelinka kochana nie miałam wyjścia jak przeturlać to pudło bo deszcz kropi i nie zostawi się tego tak po prostu. Facet cykor jak nie wiem co bo ten mały piesek więcej hałasu narobi niż jest groźny.
maggy żółtym autem przyjechał ten pan DH... coś tam. Zastanawiam się nad skargą bo płacę i wymagam.
hope jakoś trzeba dać sobie radę mimo moich gabarytów.
Właśnie dlatego ,że wiem że w brzusiu fasolka to tym bardziej mam nerwa i chyba resztę dnia do bani ,ale zaraz poszukam jakiegoś słodycza to może ochłonę nieco.
ewcia to musi być super uczucie:-)
mama ten pies jest takich samych wymiarów co Twój :-) normalnie faceci potrafią mi chyba tylko tak podnieść ciśnienie.

agnieszka- WITAJ I PRZEDNIEJ ZABAWY W WESOLYM MIASTECZKU:tak::-D:-Duciechy po pachy!!

MAGGY- witam raz jeszcze;-)
SORBUS- przeeeeepiekna fotka dzidziulka:tak::-D:-Dcudnie,ze wszystko gra

SZCZESLIWA- Ty masz jutro wizyte..na ktora???;-)

EWELINKA- milej pracy
MARY105- cześć kobietko

nie miałam wyjścia jak przeturlać to pudło bo deszcz kropi i nie zostawi się tego tak po prostu. Facet cykor jak nie wiem co bo ten mały piesek więcej hałasu narobi niż jest groźny.
maggy żółtym autem przyjechał ten pan DH... coś tam. Zastanawiam się nad skargą bo płacę i wymagam.
moja droga... kurier ma obowiazek dostarczyc pod adres wskazany na paczce.. do tego musi wyniesc towar..
niestety nie znam nikogo z tej firmy "zoltych", ale na Twoim miejscu bym zlozyla skarge... a facet na pewno psa sie nie bal, tylko byl zwyklym leniem....palant jakich malo..

mamcia - nie mam konkretnej godzinki :) on przyjmuje od 11 do 18 a że ja z tych niecierpliwych ide juz na 11 :):):) wiec kochana jak tylko bede po zaraz dam znać :):) nie ma to jak wizyta w Twoje urodzinki :):)

Marcepanku trochę się dziwię kurierowi, bo ja mam psie potwory z wyglądu ale nikt się nie boi i jeszcze mi nie zwiał z domu, ani listonosz, ani kurier, niektórzy nawet chcą pomiziać te moje psie przygłupy :-D A dużo na Allegro kupowałam swego czasu i gości z paczkami miałam dużo. Może u nas są odważniejsi donosiciele :-)

Ewcia to teraz będziesz obrączką szpanować :-D;-) Tak jak trudno się przyzwyczaić do nazywania mamą, tak trzeba czasu, żeby nazywać się żoną, a chłopaka mężem, ale jakie to miłe z czasem :happy:

reklama
Marcepanek, rzuć na gościa kwita, bo najwyraźniej nie chciało mu się przemęczać!!!! Debil skończony....

Dziewuszki, jak coś jestem dostępna na PW...zabieram się w końcu do pracki***

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry