reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie :-)
Monisia jak po 5 min się pojawiła to teraz czekamy za dwa dni na super dwie krechy:-)

gala witaj :-) i nie chce słyszeć że już za stara na dzidzie jesteś! Ja mam 32 i staram się o drugie:-):tak: A po cichu powiem że trzecie też bym chciała:rofl2: :-) Tylko niestety męża nie przekonam:crazy:

krakowianka udanego urlopu:tak::-) no i jak bierzesz ten brom... to rób ten test prędzej:tak:

Poczytam co napisałyście jak pisałam i zmykam po pieniążki i na zakupy Zosie biorę więc trochę dłużej mi zejdzie. Żebym tylko nie zapomniała do apteki po test :dry:

reklama
Cześć dziewczyny:)

Na początek witam nowe staraczki bo widzę że takowe do nas dołączyły.W tym tygodniu mało mam czasu na bb ale to się zmieni.Gość jutro wyjeżdża jupiiiiii.Fakt że od środy wracam do pracy ale czasu na bb na pewno będzie więcej.

Dziś jedziemy na kolejną wycieczkę,będziemy bawić się na wesołym miasteczku.Może być fajnie no zobaczymy.

Pozdrawiam was mocno:)

Marcepanek, chcesz na dupę???????????????????????????????? Nie wolno Ci dźwigać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeślij tego pana-boi-dupę, to mu uszy natrę....:wściekła/y:

Agnieszka.kk
, miłej zabawy w wesołym miasteczku - powrót do dzieciństwa - ach.....też bym się wybrała! ;-)

No nic....uciekam*

Agus- czyli kolejne fotki beda :D super :D

Gala - niezly doktorek :D ahahhhaa jajcarz :D a ja tam wierze w cuda ;)

Marcepanek- nawet mi nie mow, ze sama dzwigalas to pudlo!!! kochana, Ty nie mozesz takich rzeczy robic... przeciez masz fasolke... ech... a ten kurier to z jakiej firmy i w jakim miescie?? jak ups czy tnt to daj znac :D juz ja go zalatwie :p

Gala to widzisz ja odwrotnie, mam córkę a celowałam teraz w chłopaka :-) zobaczymy, czy się udało cokolwiek trafić ;-) Chociaż im bliżej testowania tym większy strach mnie ogarnia, jakby dopiero dociera do mnie, o narobiłam i co mnie czeka :-D

Marcepanku nie powinnaś się przeciążać, do tego taka kruszyna jak ty, należy ci się nagana!

Mary ja nadal kciuki trzymam, kwietniówek musi być chociaż z 5 :rofl2: I od razu daj znać jaki wynik.

Hope- co by dużo opowiadać, było po prostu suuuuper:rofl2::rofl2::rofl2:
to, że jestem wrażliwa, to oczywiście jak składałam przysięgę w USC
to się poryczałam:-D:-D
Fotki oglądałam i są super :))

Ewelinko- :*

Marcepanek- uwierz, że jeszcze nie dochodzi do mnie, że mam męża:rofl2: ale ogólnie jest oki:-) ogólnie tak samo, a inaczej:rofl2:

mary mój też na 3 by się nie zgodził w życiu - dobrze ze do drugiego dojrzał bo sługo myślałam ze maja będzie jedynaczką :zawstydzona/y: ale twarda byłam i udało mi sie sprawić ze zapragnął drugiej dzidzi

Ewcia opowiadaj - jak tam świeżo upieczona żonka ??

Ewela co za promienny uśmiech od razu mi humor poprawił :-D

Aga to ty juz na urlopie ale ci fajnie - bawcie się dobrze

Czesc Ewciu - słoneczko nasze :*:*:*
Agunia - to miłej zabawy życze i czekam na relacje .... tylko prosze mi na tych karuzelach uważać na siebie :):):) Buziaczki kochana:*
dziewczynki znów mój malec dał o sobie znać :p:p:p:p poruszało sie w brzucholu :)::):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia- to na pewno byl Twoj najpiekniejszy dzien w zyciu :D jeszcze raz wszystkiego Naj na nowej drodze zycia.... i wiesz.. my tu caly czas trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :D

ja sie zaraz zbieram na poczte :) zeby wyslac reszte kartek dla Was :) jesli ktoras jeszcze chetna, to zapraszam- przyslijcie mi adres na PW :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry