reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
U Nas śpiochy i pajace są do spania;-)

u nas to samo - ubrania sa podzielona na domowe wygodne spoichy, polspiochy,pajace i wyjsciówki - tuniki, dzinsy, spodnie, sukienki, spotnice etc...

u mnie to samo z zakupami - wole Oli kupowac sliczne male niz sobie wielkie i nie zawsze sliczne...

Dziewczyny macie namiar na kogoś z allegro kto ma rzeczy w rozmiarze 80??
Jestem fanką zakupów u jednej osoby bo nia mam na bzdury czasu
Do tej pory kupowałam u Rys 47 ale On ma tylko do 74 a to już nie pasuje...

trzynastka ja mam koleżankę która sprzedaje ubranka sprowadzane z anglii używane. mogę ją spytać o ciuszki rozmiar 80. ja u niej ostatnio kupiłam 74. w super stanie. każda rzecz po 8pln.

Kici bardzo ładna sukienka:tak:
kurcze ja też mam we wrześniu wesele i tez nie mam w czym pojsc ... musze zaczac czegos szukac, tylko ja bym chyba wolala dla siebie krótsza troche, bo jestem niska i nie pasuje mi dluga suknia:-( a szkoda, bo są najślicznejsze

trzynastka ja mam koleżankę która sprzedaje ubranka sprowadzane z anglii używane. mogę ją spytać o ciuszki rozmiar 80. ja u niej ostatnio kupiłam 74. w super stanie. każda rzecz po 8pln.
To sie nazywa biznes.
Skoro urzywki, to calkiem mozliwe ze ma je z carbootow (pchlich targow),a ja jak tam Polce cos kupuje, to za ciuszek daje 0.50 funta - czyli jakies 2.50 zlotego, a sa w super stanie...
Chyba zaladuje pake do PL i na handel wystawie :-D

nooo bardzo mi sie podoba....

reklama
Katik to jak coś to ja chętnie od Ciebie kupię :tak:chyba naprawde bede kupowac troche uzywanych ubranek, bo przeciez dzieci tak expresowo rosną że szok...;-) moja nosi rozmiar 62 narazie , ale chyba musze zaczas sie rozgladac za 68... moze ktoras ma na sell cos? :-D

Do góry