reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
i znowu sie musialam zdenerwowac..jak nie kierowniczka to klient..co za tydzien..prestensje do mnie ze list nie doszedl..niestety tak czasami dziala Poczta polska a fecet na mnie sugerujac ze ukradlam mu 1,95 za znaczek i go nie poslalam!!!! mam dysyc:[ pewnie zadzwoni ze skarga na glowna poczte ale co tam juz nie moglam byc mila do niego niech sie cieszy ze mu nie powiedzialam ze usadza mnie o kradziez ze pojde na policje:[

i znowu sie musialam zdenerwowac..jak nie kierowniczka to klient..co za tydzien..prestensje do mnie ze list nie doszedl..niestety tak czasami dziala Poczta polska a fecet na mnie sugerujac ze ukradlam mu 1,95 za znaczek i go nie poslalam!!!! mam dysyc:[ pewnie zadzwoni ze skarga na glowna poczte ale co tam juz nie moglam byc mila do niego niech sie cieszy ze mu nie powiedzialam ze usadza mnie o kradziez ze pojde na policje:[

Tak bywa niestety-ludzie są czasami beznadziejni. Całe życie pracuję z ludzmi więc wiem o co chodzi.

Wjechał pod tira. Żona w ciąży nie żyje - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 26.07.2010

Tczew - Zgina kobieta w zaawansowanej ciy - Wiadomoci - Aktualnoci

To jest straszne, aż mnie ciarki przeszły.. biedna dziewczyna :(

Karolciak nie przejmuj się jakims dupkiem, sama widzisz, że życie jest za krótkie żeby się takimi rzeczami przejmować. Ja też wiele razy się denerwowałam na pocztę a stojąc w długaśnych kolejkach współczułam tym wszystkim kobitkom, na których najeżdżali "klienci"... no co ma wspólnego kasjerka z tym, że taki pacan nie ma paczki?

żal tego męza dzieci i całej rodziny

ja sie nie przejmuje bo ja bardzo dobrze teraz juz wiem jaki na poczcie jest burdel i sie nie dziwie ze sie gubia listy itp. a jest tyle biurokracji ze zeby wydac jeden glupi list to masz 10 papierkow i on zajmuje ok 15 minut tylko ze to sie wypisuje po pracy..jak rozliczasz listonosza itd wiec to nie jest takie jak sie wydaje...a ludzie przyjda w ten sam dzien z awizem i mysla ze juz odbiora bo jest godz 15 to listonosz juz wrocil z rejonu tylko trzeba te wszytskie listy powpisywac do ksiag przypisac itd wiec to zajmuje z 2 godziny a z drugiej strony jak sie stoi to sobie tego nawet nie idzie wyobrazic jakie to wszytsko jest "posrane"heh..co z tego ze sa komputery one tylko utrudniaja bo papierki i tak zostaly i trzeba i do kompa i na kartke wszytsko pisac zal pl poczta jest jeszcze w PRLU..mam nadzieje ze kiedys to sie zmieni....

W każdej pracy tak jest, ludzie myśą, że bycie nauczycielem to też żadna praca, ze mało godzin i nic do roboty i jeszcze z pretensjami do Ciebie przychodzą.... ja tam wiem, dlatego nigdy nie czepiam się niczyjej pracy :)
Pomyśl sobie za to o czymś przyjemnym :)

o weekendzie:) i o niedzieli ktora cała przespie:) w kazdej pracy sa plusy i minusy ale niestety sa ludzie bez wyobrazni ktorzy maja swoje pojecie o tym kto co robi..i jak to łatwo i przyjemnie sobie pracuje...a praca nauczycielki to dla mnie wogole bylaby masakra nie wyobrazam siebie na takim stanowsku.. heh a jakie masz dzieci podstawowka , gimnazjum czy jeszcze starsze?? hehe w wogole jak tam twoje samopoczucie??:)

reklama
Straszna tragedia:-( i co teraz mąż zrobi???? za miesiąc dzidziusia mieli mieć:-:)-:)-:)-(

Dziewczyny myślimy tylko o pozytywnych rzeczach!!! Wszystkim awantórnym klientom mówimy NIE!!!!!

Do góry